JVC 65'' 165 ekran 4K UHD 65VU83T 8 Haziranda Bimde 4245tl

Bir indirim gelecek galiba neredeyse 1 hafta oldu ve hala BİM’lerde yatıyor ürün. Konu dışı ama fırın, Ocak, davlumbaz dan oluşan 3’lü ankastre set de var uzun zamandır ₺700 ilgilenenler varsa haberleri olsun

67fbeb1e-5028-4ac7-a6ea-6aeda4107d29.jpg

Ciddi ciddi bizim böolge müdürüne rica edip, o satılmayan ürünü buradaki mağazaya sevk isteyeceğim, bakalım talebimiz olumlu karşılanacak mı? :alala

Ciddi ciddi bizim böolge müdürüne rica edip, o satılmayan ürünü buradaki mağazaya sevk isteyeceğim, bakalım talebimiz olumlu karşılanacak mı? :alala

AYrı ayrı BİM’lerden çekiyorum fotoğrafları ama gittiğim hepsinde mevcut zaten

Bim jvc 65 inç genel satış için dünya kupasının bitmesinin bekliyor sanırım 4250 tl fiyattan daha çok bekler tahminimce

Başka bölgelerde ses soluk yok henüz değil mi ?

@Benerivo müsait olduğun bi ara şu satılmayan tv ler için pazarlık edebilir misin ? Bakarsın rakam hoşumuza gider
=D

Merhaba son durum nedir jvc televizyonlarda indirim gelmiş mi

Bim jvc 65 inç genel satış için dünya kupasının bitmesinin bekliyor sanırım 4250 tl fiyattan daha çok bekler tahminimce
Boşver azizim daha iyi, Dünya Kupası bitsin, TV yi 3500 den satışa sunsunlar daha avantajlı olur :))

Başka bölgelerde ses soluk yok henüz değil mi ?
Bana öyle geliyor ki bu marketlerin yeni odak noktaları klimalar olacak.

Acaba diyorum kendi kendime, TV konusuna bilerek ara vermiş olabilirler mi neticede yaz dönemlerinde tv satışları her zaman düzer bu bilinir.

Eğer öyle bir düşünceleri var ise Eylül ayına kadar TV konusunda beklenti içeriisnde olmamak gerekir.

evet bütün marketler dolar şimdi dandik klimalarla aleminyum ve dandik plastik kasa

3500, olsa 3300 bandında keşke; anında bi arkadaştan yardım isterim açıkçası =D

Bizim burda var yolum düşerse satılmasıyla pazarlık etneye calisicam

Son durum soran dostlar için bugün saat 20:30 gibi çektiğim foto. Yer Kocaeli Başiskele, Seymen mahallesi

19a4fa35-aefa-4e3a-8e29-181b79ecfbb4.jpg

Bizim burda var yolum düşerse satılmasıyla pazarlık etneye calisicam

Hocam fiyat konusunda rica etsem bi konussanız eger fiyat iyi olursa transfer yaparız yada gelirim oraya almaya

Geri
Üst Alt