JVC 65'' 165 ekran 4K UHD 65VU83T 8 Haziranda Bimde 4245tl

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Bende bende... :)

Gidip çok para verip bi şey almayayım diyorum, çok para verilende bi trt de dünya kupasının izlenemediğini de varsayarsak...

Ucuz ama ihtiyaca dönük özelliği daha çok olan bi tv ile alışverişi tamamlayayım istiyorum. Jvc 65, bu noktada biçilmiş kaftan. Ama bununda fiyat olarak az yontulması gerekir sanırım.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Son durum soran dostlar için bugün saat 20:30 gibi çektiğim foto. Yer Kocaeli Başiskele, Seymen mahallesi
19a4fa35-aefa-4e3a-8e29-181b79ecfbb4.jpg

Arkadaşlar Selam;

BİM deki arkadaşım ile görüşüp bu ürünü mağazasına çekmesini rica ettim ancak iç sistemlerindeki uygulamaların buna izin vermediğini belirtti.

ürünü fiziksel olarak buraya getirtmeyi başarsam dahi (O bile yapılamaz bölge izin vermiyor diyor) o ürünün girişi bende olmadığından dolayı satışını yapamam sistemimde girişiolmazsa satış olarak çıkışını da yapamam, merkez ise tüm bu detaylarla kesinlikle uğraşmaz diyor.

Durum böyle olunca BİM yetkililerinin geri adım atmasını beklemekten başka yapacak bir şeyimiz kalmadı sanırım.

Ben tahmin ediyorum ki EYLÜL ayından evvel bu ürün ile ilgili bir adım atmazlar herhalde :alala

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Bu gün bende Ordu ilindeki bim de çalışan tanıdığa sordum aynısını.

Bölgelerde yapılan satışa müdahale edilemiyor, belli bölgeye has satılan ürünü başka bölge çekemiyor, ödemesini (gerçek tutar olan rakamı, pazarlık falan yok) yapsan bile o ürünü başka ilin deposuna gönderimi yapılamıyor. Çare (Drogba :) :P ) olarak; ürünün satıldığı bölgeye ait il, ilçe... den bir tanıdığın devreye girecek, sen parasını göndereceksin, o alacak, sana yollayacak. Yani bim, horozum, sadece öterim diyor. Taş orda, el sende. İster elini çek, ister altına koy diyor.

Bu noktada bi arkadaş gidip bi pazarlık ederse bi çok kişinin hevesini ya ateşlemiş ya da söndürmüş olur =D

K Çevrimdışı

kantek

Yeni Üye
12 Haz 2018
6
45
Adem Helvacı Ado hocam vatanda kampanya var, 65PUS6262 4299 TL ve 2 kişilik Avrupa bileti hediye ediyor. Forumda göremedim bu modeli ama senin kullandığına dair mesajlar vardı, kıyaslama yapabilirmisin jvc ile ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam vatanda kampanya var, 65PUS6262 4299 TL ve 2 kişilik Avrupa bileti hediye ediyor. Forumda göremedim bu modeli ama senin kullandığına dair mesajlar vardı, kıyaslama yapabilirmisin jvc ile ?

Evimde kullandığım bir ürün deği ve hatta 65'' olanını incelemedim dahi lakin 6262 modelini iyi bilirim, JVC ile mukayese etmek hata olur düşüncesindeyim, banding sorunları olduğunu bildiğim bir tv dir. Daha düşük ekranlarında esirgedikleri 3 yollu ambi desteğini neyse ki bu tv de esirgememeişler çok saydırırdım vallahi :kiskis

zembla Çevrimdışı

zembla

Yeni Üye
20 May 2018
32
46
Satmışlar arkadaşlar.pazarlik yapucaktim satmasaydinis dedim.a101 pazarlık imkanı varmış sizde de vardır dedim.bizde pazarlık yok dediler.

zembla Çevrimdışı

zembla

Yeni Üye
20 May 2018
32
46
Ado üstadım.4250 TL verip alalimmi.uygunmu fiyata göre avantaj varmı.yorum yapsaniz

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado üstadım.4250 TL verip alalimmi.uygunmu fiyata göre avantaj varmı.yorum yapsaniz

Selamlar;

Benim görüşüm emsalleri ile kıyaslandığında fiyatın makul olduğu yönde idi lakin forumdaşlar 3500TL bantlarında beklenti içerisindeler o nedenle muhalefet etmek istemedim. Tabi gönül istiyor 3K 3,5K bantlarında satsınlar lakin bu özelliklerde 65'' fiyatlarını görünce ve hatta yeni konusunu açtığım %5 ve %7,5 dolaylarındaki zamları da görünce size ''Alınız'' desem başka, ''Almayınız'' desem başka sorun çıkıyor ortaya :ok

Bana kalsa ''ben incelemeden almayın'' derim lakin bu sefer yeni gelecek olan zamdan da etkilenmiş olacaksınız vs vs

Aynı zamanda bu BİM yetkililerine karşı da bir tavır içerisindeyiz şu an yani düşünün ki bir tane yetkili çıkıp da '' Sizi anlıyoruz fakat..'' dahi demiyor. :ciks

Bu koşullarda benim oyum almamanızdan yanadır :ok

S Çevrimdışı

SnttB

Yeni Üye
26 May 2018
32
38
Merhaba varmı televizyonla ilgili bir gelişme ve fiyat konusunda pazarlık yapabilen

sanırım genel satış bu bölgesel deneme sürecine bağlı arz/talep ilişkisine göre karar verilecek ligin başlamasını beklerler sanırım.

S Çevrimdışı

SnttB

Yeni Üye
26 May 2018
32
38
JVC 65 modelinin muadili veya en yakını hangi Vestel ürün olabilir hocam

S Çevrimdışı

SnttB

Yeni Üye
26 May 2018
32