JVC 65'' 165 ekran 4K UHD 65VU83T 8 Haziranda Bimde 4245tl

S Çevrimdışı

SnttB

Yeni Üye
26 May 2018
32
38
JVC 65 alan yok sanırım ellerinde kalır inşallah bim'in fiyatı makul seviyelere çekmek zorunda kalırlar.

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Doğru söylüyorsunuz. Zaten ürünü alacağım istemediğim panel gelirse iade edeceğim .Kendileri uğraşsın. N11 sitesinden iadede bir sorun olacağını sanmıyorum

Dostum bunu tavsiye etmem. N11 üzerinden büro koltuğu satan birisine oto sanayide benim motorcu ustasında denk geldim. Bazı koltuk iadelerinde gelen koltuğu bilerek kırıp, ahbap olduğu kargocuya da koltuğu kırık yollamış diye tutanak tutturup tüm sorumluluğu müşteriye yıkıp iade yapmıyormuş ve bunu da övünerek anlatıyordu. Yani riske girmeye değmez diye düşünüyorum. Yine de sen bilirsin.

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Kurumsal kanaldan olulu bi dönüş yok. Sosyal mecrada ürün aldığını beyan eden de yok, haydi bakalım sessizlikleri neye delalet olacak göreceğiz.

Yarın hatırlatırsanız Gölcük ve Karamürseldeki bimlere bakarım satılmış mı diye

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133
Sakarya dan broşür fotosunu ben paylaşmıştım fırsat bulursam şubeye gidip bende sorarım broşürdeki tv ne oldu satıldı mı elinizde var mı diye

Camet Çevrimdışı

Camet

Yeni Üye
7 Haz 2018
8
5m üzerinde izleme mesafem var aslında tam bizlik ama 50" ile yaşamakta olduğumuz serüven dururken 3000TL deseler bile artık çoook zor!

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
5m üzerinde izleme mesafem var aslında tam bizlik ama 50" ile yaşamakta olduğumuz serüven dururken 3000TL deseler bile artık çoook zor!

sizinki biraz şanssızlık olmuş.. tüm elektronik ürünlerde ben şansa çok inanırım.. aynı tv'den bende aldım ve inanılmaz memnunum.. inşallah uzun yıllar kullanmak nasip olur.. bundan önce tonla para ödediğim samsung tv 4 yılda bozuldu fahiş masraflar istendi tamir için..

inşallah sizin sorunda kısa sürede çözülür...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
sizinki biraz şanssızlık olmuş.. tüm elektronik ürünlerde ben şansa çok inanırım.. aynı tv'den bende aldım ve inanılmaz memnunum.. inşallah uzun yıllar kullanmak nasip olur.. bundan önce tonla para ödediğim samsung tv 4 yılda bozuldu fahiş masraflar istendi tamir için..

inşallah sizin sorunda kısa sürede çözülür...

Aslında Camet Camet kardeşimiz yaşadığı konunun siniri ile konuya yaklaşıyor lakin, her ne kadar yaşanan konu elbette ki can sıkıcı olsa da, kurumun sorunu çözmek, tüketiciyi olumlu yönde etkileyebilmek adına büyük çaba sarfettiği de inkar edilemez.

her birimiz MEŞHUR diye bilinen markalarda teknik sorunlar yaşarız ki benim bazı markalarla yaşadıklarım ve sonuçları hem forumda hem youtube da mevcuttur, Kusura bakılmasın da muhatap alı8p suratımıza bakmıyor adamlar, hasbehal kader arızalı olduğuna ikna olup da servis yolladılar da yine de ben haklı çıktım, servisin BOZUK dediği sağlam çıktı ve ben halen aynı arıza ile sıfır satın aldığım malı o kusuru ile kullanmak zorunda kalıyroum.

Bırakın sorunumu çözmeyi, şikayet maillerime telefonlarıma dönüş yapmıyor adamlar. Ama Öte yandan bakarsak AVRUPA markası, ithal ürün, çelik kasa damdan düşse bir şey olmaz mantığı ile ürünler çatır çatır satılmaya devam ediliyor hem de aynı arıza ile. Sota Sota ile bu konuyu çok tartıştık, Bir marka düşünün ki o üretimin HATALI olduğunu bile bile hem soruna çözüm üretmiyor, hem de aynı malı aynı şekli ile haalen satmaya devam ediyor.

Bu da bir müşteri hizmetleri yaklaşımı, VESTEL in size uyguladığı, sorununuzu hangi şekilde çözmek istersiniz diye size seçenek sunmaları da bir müşteri hizmetleri anlayışı.

Lütfen kusura bakmayın darılmayın Camet Camet kardeşim lakin bence haksız eleştiriyorsunuz.

Bir tv niz arızalı çıktı veya arıza yaptı herne ise, kaldı ki kendi beyanınızda dahi voltaj dalgalanmasından giti demiştiniz yani burada besleme kartı bozulmasın ne yapsın? Tamam bozulması konusunda besleme kartını dandik yaptılar diyelim (ki yok öyle bir şey) çözüm için size alternatif sunmaları kadar güzel bir olay var mı?

Ne istersiniz?

1- HEMEN yeni kart ile değişim
2- Küçük ev aleti hediyeli X TV ile değişim
3- 55'' Y model TV ile değişim, ama 10 gün sürer

Yani bilemiyorum Türkiye de kaç marka gösterebilirsiniz ki bana, müşterisine bu şekilde yaklaşan?

Tamam oturup VESTEL i hep birlikte eleştirelim, Mesela Z20 lere bir türlü vermeyi beceremedikleri yazılım desteği için eleştirelim. Aynı sorun için 2 farklı yetkilinin arayıp birisinin var dediğine diğeri yok dediği için eleştirelim. 50 yerine 55 teklif ettiklerinde bir tüketiciden ücret farkı istenip diğerinden istenmemesini eleştirelim.

Lakin sizin konuda VESTEL in eleştirilecek bir tarafı yok azizim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,893
Adem Helvacı Ado, tespitler oldukca yerinde
Dev Markalarin Ulkemizde Distribütörlerin Tarafindan
2 Kurusluk Edildiğini Hep Beraber Gorduk

Ulkemizdeki Kronik Sikinti
Servisin Sikintiyi Dogru Sekilde Distribütör Aktarmamasi
Ve Egitimlerinin Eksik Olmasi
Distribütörlerde Kulagina Gelen Fisiltilari,Sikayetlerin Ustune Yatip