Sakarya-Serdivanmerhaba
hangi il ve ilçede gördünüz broşürü
Sakarya-Serdivanmerhaba
hangi il ve ilçede gördünüz broşürü
Ben şahsen vazgeçtim zaten. 50” i geri vermem kalan ₺2250’nin üzerine biraz daha ekleyip 5/6 gün Yunan adaları tatili yaparım.
Sakarya-Serdivan
Niye olmasın 65 ud 8900 lar da polonyada üretiliyorBende konusu açmıştım ama konusu burda mevcutmuş meğer. Broşürde bir şey dikkatimi çekti Japon kalitesi ve güvenirliği bu ibare yanıltıcı değil mi? Tv Japonya’da Japon firma tarafından mı üretiliyor sanki.
Evet doğru tespit. Wa lar daha doygun görüntü kalitesine sahipBen de sizin düşünsdüğünüz gibi düşünüyorum.Fakat yabancı forumlarda biraz araştırdım ekran büyüdükte ips panel renkleri daha kötü gösterdğini söylüyorlar büyük 4k tvler için wa panelleri tercih edin diyorlar
Evet doğru tespit. Wa lar daha doygun görüntü kalitesine sahip
yani 2246 TL ye 1 tane daha 50" TV alırsın 1999 TL ye , üstünede 247 TL kalır.
Benim şahsi fikrim
50" 1999 TL ye f/p olarak iyi
55" 2499 TL ye alanlar görenler olmuş iyiymiş.
60" hadi olsun 3100-3200 TL
65" de maximum 3750 TL diyeyim hatta 3999 TL İPS ve hazı ilave özellik olursa belki iyi derdim. Ama üzeri ne bileyim sanki çok fahiş geldi.
50" @Ado dostumuz bize gerçekten iyi bir F/P önermiş.
O başlığınızıda az önce gördüm, burdan bölgeyi paylaşmanız sayesinde şimdilik Gölcük ve Serdivan 'da olduğunu öğrendik, buda iyi, sadece tekl bir şube çok mikro bölge sanmaya balamıştım ben, umarım kimse almaz da fiyatı 4245 TL den çokçok aşağılara indirmek zorunda kalırlar.
İnanın bizim burdaki İstanbul Kadıköy Acıbadem ve cicarında bir dolu şube var gidip önünde almayın pahalı bakın piyasa zemin etüdü yapıyorlar kanmayın diye kulis yapasım var :P
o zama neden burada ips panel , wa panelden daha iyi lanse ediliyor. ips panel renkleri daha mi iyi gösteriyor . wa panel de daha derin siyahları mı gösteriyor . bir de ips panel her açıdan izlenebiliyor sanırım. bunun dışında seçim yaparken başka artı yada eksileri var mı. bir de playstation için wa panel tercih etmek daha mı mantıklıdır. ips panllerin geçikme hızı yükske oluyormuş
Rica etsem bana, ''IPS panel VA dan daha iyidir'' veya ''VA panel IPS den daha iyidir'' yazdığımız bir mesaj örneği verebilirmisiniz
öyle yazılıyor demiyorum tavsiye ederken sanki ips daha önde gibi yorumlar yapıyor. fiyat şu ,model şu, üstelik bir de ips daha ne olsun vs tarzı gibi yorumlardan ben bunu çıkarıyorum. yani genel olarak konuşuyorum.tv arayan arkadaşlar yorumlarda hep ips mi vs tarzı sorular soruyor o bakımdan yazdım. bu konuda çok bilgimiz olmadığından öğrenme amaclı yorumda bulunuyorum