JVC 65'' 165 ekran 4K UHD 65VU83T 8 Haziranda Bimde 4245tl

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
Ben şahsen vazgeçtim zaten. 50” i geri vermem kalan ₺2250’nin üzerine biraz daha ekleyip 5/6 gün Yunan adaları tatili yaparım.

yani 2246 TL ye 1 tane daha 50" TV alırsın 1999 TL ye , üstünede 247 TL kalır.

Benim şahsi fikrim
50" 1999 TL ye f/p olarak iyi
55" 2499 TL ye alanlar görenler olmuş iyiymiş.
60" hadi olsun 3100-3200 TL
65" de maximum 3750 TL diyeyim hatta 3999 TL İPS ve hazı ilave özellik olursa belki iyi derdim. Ama üzeri ne bileyim sanki çok fahiş geldi.

50" @Ado dostumuz bize gerçekten iyi bir F/P önermiş.

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55

O başlığınızıda az önce gördüm, burdan bölgeyi paylaşmanız sayesinde şimdilik Gölcük ve Serdivan 'da olduğunu öğrendik, buda iyi, sadece tekl bir şube çok mikro bölge sanmaya balamıştım ben, umarım kimse almaz da fiyatı 4245 TL den çokçok aşağılara indirmek zorunda kalırlar.

İnanın bizim burdaki İstanbul Kadıköy Acıbadem ve cicarında bir dolu şube var gidip önünde almayın pahalı bakın piyasa zemin etüdü yapıyorlar kanmayın diye kulis yapasım var :P

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Bende konusu açmıştım ama konusu burda mevcutmuş meğer. Broşürde bir şey dikkatimi çekti Japon kalitesi ve güvenirliği bu ibare yanıltıcı değil mi? Tv Japonya’da Japon firma tarafından mı üretiliyor sanki.
Niye olmasın 65 ud 8900 lar da polonyada üretiliyor :kiskis

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
Ben de sizin düşünsdüğünüz gibi düşünüyorum.Fakat yabancı forumlarda biraz araştırdım ekran büyüdükte ips panel renkleri daha kötü gösterdğini söylüyorlar büyük 4k tvler için wa panelleri tercih edin diyorlar
Evet doğru tespit. Wa lar daha doygun görüntü kalitesine sahip

Ü Çevrimdışı

Üye silindi 1995

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bence 4200 verip bir TV alınmaz. şu an için benim gözümde en ideali 55" bir tv almak 2300 falan verilebilir. 50" de fena sayılmaz. 2000tl civarlarına 50" alınır duruyor. Bence forumda 50"-55" diye bir konu açılıp " olarak da tvler inceleme yapılaibilir.önerilebilir.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Evet doğru tespit. Wa lar daha doygun görüntü kalitesine sahip

o zama neden burada ips panel , wa panelden daha iyi lanse ediliyor. ips panel renkleri daha mi iyi gösteriyor . wa panel de daha derin siyahları mı gösteriyor . bir de ips panel her açıdan izlenebiliyor sanırım. bunun dışında seçim yaparken başka artı yada eksileri var mı. bir de playstation için wa panel tercih etmek daha mı mantıklıdır. ips panllerin geçikme hızı yükske oluyormuş

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
yani 2246 TL ye 1 tane daha 50" TV alırsın 1999 TL ye , üstünede 247 TL kalır.

Benim şahsi fikrim
50" 1999 TL ye f/p olarak iyi
55" 2499 TL ye alanlar görenler olmuş iyiymiş.
60" hadi olsun 3100-3200 TL
65" de maximum 3750 TL diyeyim hatta 3999 TL İPS ve hazı ilave özellik olursa belki iyi derdim. Ama üzeri ne bileyim sanki çok fahiş geldi.

50" @Ado dostumuz bize gerçekten iyi bir F/P önermiş.

Tv’yi kurup denemedim fakat Fiyatları ve piyasayı gördükçe bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
O başlığınızıda az önce gördüm, burdan bölgeyi paylaşmanız sayesinde şimdilik Gölcük ve Serdivan 'da olduğunu öğrendik, buda iyi, sadece tekl bir şube çok mikro bölge sanmaya balamıştım ben, umarım kimse almaz da fiyatı 4245 TL den çokçok aşağılara indirmek zorunda kalırlar.

İnanın bizim burdaki İstanbul Kadıköy Acıbadem ve cicarında bir dolu şube var gidip önünde almayın pahalı bakın piyasa zemin etüdü yapıyorlar kanmayın diye kulis yapasım var :P

Gebze’de sorduğumda Gölcük Sakarya depoya bağlı demişlerdi. Serdivan’da da olması Arkadaşı doğruluyor.

S Çevrimdışı

SnttB

Yeni Üye
26 May 2018
32
38
İnşallah BİM’in elinde kalır televizyonlar da bak bakalım o zaman fiyat nasıl iniyor 3500 civarlarına
Herkes alınca 49-50-55 inç likleri 65 inç olan modeli diğerlerinin fiyatlarına oranla aşırı şişirilmiş olarak piyasaya sürdüler deneme amaçlı bölgesel satış yapılan yerlerdeki satışlara göre fiyatta oynayıp oynamama konusunda karar vereceklerdir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
o zama neden burada ips panel , wa panelden daha iyi lanse ediliyor. ips panel renkleri daha mi iyi gösteriyor . wa panel de daha derin siyahları mı gösteriyor . bir de ips panel her açıdan izlenebiliyor sanırım. bunun dışında seçim yaparken başka artı yada eksileri var mı. bir de playstation için wa panel tercih etmek daha mı mantıklıdır. ips panllerin geçikme hızı yükske oluyormuş

Rica etsem bana, ''IPS panel VA dan daha iyidir'' veya ''VA panel IPS den daha iyidir'' yazdığımız bir mesaj örneği verebilirmisiniz :ok

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Rica etsem bana, ''IPS panel VA dan daha iyidir'' veya ''VA panel IPS den daha iyidir'' yazdığımız bir mesaj örneği verebilirmisiniz :ok

öyle yazılıyor demiyorum tavsiye ederken sanki ips daha önde gibi yorumlar yapıyor. fiyat şu ,model şu, üstelik bir de ips daha ne olsun vs tarzı gibi yorumlardan ben bunu çıkarıyorum. yani genel olarak konuşuyorum.tv arayan arkadaşlar yorumlarda hep ips mi vs tarzı sorular soruyor o bakımdan yazdım. bu konuda çok bilgimiz olmadığından öğrenme amaclı yorumda bulunuyorum

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
öyle yazılıyor demiyorum tavsiye ederken sanki ips daha önde gibi yorumlar yapıyor. fiyat şu ,model şu, üstelik bir de ips daha ne olsun vs tarzı gibi yorumlardan ben bunu çıkarıyorum. yani genel olarak konuşuyorum.tv arayan arkadaşlar yorumlarda hep ips mi vs tarzı sorular soruyor o bakımdan yazdım. bu konuda çok bilgimiz olmadığından öğrenme amaclı yorumda bulunuyorum

panellerin birbirlerine göre farklı üstünlükleri var.. IPS özellikle geniş salona sahipseniz veya oturma düzeniniz TV'ye yandan da bakmayı gerektiriyorsa daha avantajlı.. VA panellere yandan bakıldığında renkler solgunlaşıyor.. Fakat VA panellerinde tepkimeve renk doygunluğu konusunda IPS panellerden iyi olduklarını biliyorum..

uzman değilim, burada yazılan çizilenlere göre yaptım değerlendirmemi.. bilginize:ok

Geri
Üst Alt