Ado gayriresmi sohbet ortalık karışırsa benim uydurduğımu sçyleriz milleti işinden etmeyiz inşallah :P atın suçu bana
sevgili arkadaşlar geçenlerde bir yetkili ile konuşmuştuk, gayri resmi tekrar konuştum, sadece tahminlerini söyledi. Kurumu bağlamaz ama ismim pozizyonum vs olmadan vatandaş A olarak şöyle düşünüyorum dedi.
Bazen pazarlama taktikleri, mecburiyetler vs den anlamsız gibi gözüken kampanyalar denemeler etütler zemin yoklamalar piyasa araştırmaları olabiliyor diyerek ekledi.
BİM ve VESTEL yada bölge yada münferit kısıtlı sınırlı bazı mağazalarda bu çalışma yapılması ile bir zamin yoklama olabilir dendi.
bende geçen konuşşmalarımda en az 1 aylık planın içinde yok 1 haftası geçti 3 hafta daha satışta olmaması ama süpriz olabilir kendisinide aşan diye aynen aktarmıştım.
kısa özet JVC 65" için senaryolar dünya kupasına yetişmedi kampanya anlaşmalar stoklar vs , şimdi bizim iyimser beklentimizin 3000 lira dolar döviz kur vs den 3500 hani olabilir bir kısmımız 50" yerine yercih eder genede , ama ürünün 4000 den pahalı olması 4250 TL olması yanlış veya doğru bir kur artışı vs belirlenip zamin yoklamak olabilir zaten dünya kupasına yetişmiyor stok az vs türlü sebebler....
işin en özü ( aynen böyle konuştu aktarıyorum) mişşet almaz ise bu fiyata fiyat zaten düşer makul fiyat belirlenir dendi.
Yani acil ihtiyacı olmayan biraz sabırlı davransın. Tabi seçim sonrası kur vs birden çok oynak olursa riskide var.
en azından ADEM bey incelesin ona göre zaten fikirlerimiz oturur. En azından ben şahsen incelemeyi bekleyeceğim.
Bu arada meadem forum ailesiyiz çoğunluk olarak fiyata tepki verelim , talep olmazsa fiyat düşer bunu münferit değilde çoğunluk yaparsak işe yarar. Bakın şikayet com demiş biri, Müşetri hizmetlerine arama yazılı vs başvurma, hatta CHANGE ORG dan bir bu işi bilen kampanya yapsın imza toplayalım atalım, muhatap VEST+EL VE BİM e duyuru yapar belki lehimize çeviririz.