JVC 65'' 165 ekran 4K UHD 65VU83T 8 Haziranda Bimde 4245tl

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Fiyat bu ise o zaman bu ürünü almanın bir espirisi yok. yani bu fiyatlara çok fazla alternatif var.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,882
üstadım herhangi bir gelişme varmı. Ben samsun da birkaç bim e sordum üründen hiç haberleri bile yok. İş için Tokat Erbaa ya gittim bu gün ordada kimsenin bir bilgisi yok..
Bulundugum bolgede herhangibir bilgi yok
Yarin sabah sehir merkezine doğru gidip
Birde o subelere soracagim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bulundugum bolgede herhangibir bilgi yok
Yarin sabah sehir merkezine doğru gidip
Birde o subelere soracagim :ok

Ahmet bu gün ulaşabildiğim kadar yukarıya ulaştım, Ağız birliği etmişçesine aynı cümleyi kuruyorlar. BÖLGESEL UYGULAMA - BÖLGESEL UYGULAMA

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,882
Bulungum bolge adana en aktif bolgesi
Burada yok
Carsi tarafina gidip bakacam yarin
Ordada yoksa :rant

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
Ahmet bu gün ulaşabildiğim kadar yukarıya ulaştım, Ağız birliği etmişçesine aynı cümleyi kuruyorlar. BÖLGESEL UYGULAMA - BÖLGESEL UYGULAMA

Adem Helvacı Ado gayriresmi sohbet ortalık karışırsa benim uydurduğımu sçyleriz milleti işinden etmeyiz inşallah :P atın suçu bana

sevgili arkadaşlar geçenlerde bir yetkili ile konuşmuştuk, gayri resmi tekrar konuştum, sadece tahminlerini söyledi. Kurumu bağlamaz ama ismim pozizyonum vs olmadan vatandaş A olarak şöyle düşünüyorum dedi.

Bazen pazarlama taktikleri, mecburiyetler vs den anlamsız gibi gözüken kampanyalar denemeler etütler zemin yoklamalar piyasa araştırmaları olabiliyor diyerek ekledi.

BİM ve VESTEL yada bölge yada münferit kısıtlı sınırlı bazı mağazalarda bu çalışma yapılması ile bir zamin yoklama olabilir dendi.

bende geçen konuşşmalarımda en az 1 aylık planın içinde yok 1 haftası geçti 3 hafta daha satışta olmaması ama süpriz olabilir kendisinide aşan diye aynen aktarmıştım.

kısa özet JVC 65" için senaryolar dünya kupasına yetişmedi kampanya anlaşmalar stoklar vs , şimdi bizim iyimser beklentimizin 3000 lira dolar döviz kur vs den 3500 hani olabilir bir kısmımız 50" yerine yercih eder genede , ama ürünün 4000 den pahalı olması 4250 TL olması yanlış veya doğru bir kur artışı vs belirlenip zamin yoklamak olabilir zaten dünya kupasına yetişmiyor stok az vs türlü sebebler....

işin en özü ( aynen böyle konuştu aktarıyorum) mişşet almaz ise bu fiyata fiyat zaten düşer makul fiyat belirlenir dendi.

Yani acil ihtiyacı olmayan biraz sabırlı davransın. Tabi seçim sonrası kur vs birden çok oynak olursa riskide var.

en azından ADEM bey incelesin ona göre zaten fikirlerimiz oturur. En azından ben şahsen incelemeyi bekleyeceğim.

Bu arada meadem forum ailesiyiz çoğunluk olarak fiyata tepki verelim , talep olmazsa fiyat düşer bunu münferit değilde çoğunluk yaparsak işe yarar. Bakın şikayet com demiş biri, Müşetri hizmetlerine arama yazılı vs başvurma, hatta CHANGE ORG dan bir bu işi bilen kampanya yapsın imza toplayalım atalım, muhatap VEST+EL VE BİM e duyuru yapar belki lehimize çeviririz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado gayriresmi sohbet ortalık karışırsa benim uydurduğımu sçyleriz milleti işinden etmeyiz inşallah :P atın suçu bana

sevgili arkadaşlar geçenlerde bir yetkili ile konuşmuştuk, gayri resmi tekrar konuştum, sadece tahminlerini söyledi. Kurumu bağlamaz ama ismim pozizyonum vs olmadan vatandaş A olarak şöyle düşünüyorum dedi.

Bazen pazarlama taktikleri, mecburiyetler vs den anlamsız gibi gözüken kampanyalar denemeler etütler zemin yoklamalar piyasa araştırmaları olabiliyor diyerek ekledi.

BİM ve VESTEL yada bölge yada münferit kısıtlı sınırlı bazı mağazalarda bu çalışma yapılması ile bir zamin yoklama olabilir dendi.

bende geçen konuşşmalarımda en az 1 aylık planın içinde yok 1 haftası geçti 3 hafta daha satışta olmaması ama süpriz olabilir kendisinide aşan diye aynen aktarmıştım.

kısa özet JVC 65" için senaryolar dünya kupasına yetişmedi kampanya anlaşmalar stoklar vs , şimdi bizim iyimser beklentimizin 3000 lira dolar döviz kur vs den 3500 hani olabilir bir kısmımız 50" yerine yercih eder genede , ama ürünün 4000 den pahalı olması 4250 TL olması yanlış veya doğru bir kur artışı vs belirlenip zamin yoklamak olabilir zaten dünya kupasına yetişmiyor stok az vs türlü sebebler....

işin en özü ( aynen böyle konuştu aktarıyorum) mişşet almaz ise bu fiyata fiyat zaten düşer makul fiyat belirlenir dendi.

Yani acil ihtiyacı olmayan biraz sabırlı davransın. Tabi seçim sonrası kur vs birden çok oynak olursa riskide var.

en azından ADEM bey incelesin ona göre zaten fikirlerimiz oturur. En azından ben şahsen incelemeyi bekleyeceğim.

Bu arada meadem forum ailesiyiz çoğunluk olarak fiyata tepki verelim , talep olmazsa fiyat düşer bunu münferit değilde çoğunluk yaparsak işe yarar. Bakın şikayet com demiş biri, Müşetri hizmetlerine arama yazılı vs başvurma, hatta CHANGE ORG dan bir bu işi bilen kampanya yapsın imza toplayalım atalım, muhatap VEST+EL VE BİM e duyuru yapar belki lehimize çeviririz.

Şikayete ilk ben yazdım ve arkadaşlardan da rica ettim azizim, Diğer oluşumlarda da ortak hareket edebiliriz yeter ki fikirler fora olsun :ok

Mesela Change.org da kim hakim? Benim hiç bilgim yok o konuda.

Müşteri hizmetleri iyi hoş ancak kapalı alan baskısı çok işe yaramıyor kitlesel olarak. O nedenle halka açık şikayet alanları olan Şikayetvar vs daha baskın olabiliyor diye düşünüyorum, siz ne dersiniz?

EDİT: Aynı zamanda rakamsal olarak bakarsak eğer Benim de fikrim, İnceleme olmadan aslında kimsenin almaması gerektiği yönde. :ok

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
ve beklenen tv sahne almış

"japon kalitesi" derken_? =D

resim hangi ilde çekildi_? orayı yıkarlar =D

fiyat 65" tv için ideal bakıldığında...

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Önce bir inceleyelim kardeşim istersen ona göre karar ver :ok

Olur hatta Harika olur. Daha çok Netflix izliyorum ama 4K değil HD abonesiyim. Zaman zaman da Xbox One ile oynuyorum ki onda da 4K yok ama ileride almayacağım anlamına gelmez.

selodonanım Çevrimdışı

selodonanım 

Aktif Üye
4 Ara 2017
247
Adem Helvacı Ado Vestel 65UD8900 modeli 3317TL fiyatla tekrar stoğa girerse alayım mı? 4K yayınları güzel göstereceğinden eminim. HD yayınlardaki performansı nasıl acaba?

Geri
Üst Alt