Arkadaşlar Merhaba;
BİM deki arkadaşımla görüştüm, 12 Hazirana kadar bölge planının önünde olduğunu ve böyle bir satış olmadığını ifade etti. Afişin resminin çekildiği bölgeyi sordu, Bilgi alırsam bölgeyi de bildireceğim kendisine ona göre o da yukarıdan bilgi talep edecek.
Bunun yanısıra ben de buradan bir bildirimde bulunmuş olayım.
Kendisi ile ayrıca sizler adına görüşerek bir ricada bulundum, İlk görüşmemizde olumlu sonuç aldım sayılır ancak yine de kendisinin de danışması gereken yerler olduğunu ifade etti.
Konu şu;
Arkadaşlar, Planıma göre GENEL satış bilgilendirmesini takiben bu ürün bölgeme gelir gelmez EMANET 1 adet ürün alacağım kendisinden. Ürünü sadece kendim inceleyip size görüş aktarmak yerine, sizlere önceden duyurulmuş tarih ve saatte yine bir
CANLI YAYIN yapacağım ve bu ürünü sizlerle birlikte inceleyeceğiz.
Tamamen interaktif bir inceleme olacak, ben zaten ön incelemesini yapmış olurum yayına çıkmadan evvel. Yayın esnasında ise
Sota
Deimos
BlackSea ve @Umut Barış tan oluşan yönetim kadromuz ile birlikte sizlerden gelen talepler doğrultusunda görmek, bilmek, duymak, İncelemek istediğiniz neresi var ise canlı yayında
FORUMDAN yazarak bizden destek alabilirsiniz.
Enerji monitörü ile tüketim verilerini, Metremiz ile ürün ölçüleri ve kalınlığını, desibelmetre ile ses tepkisini, testo veya standart derece ile ürettiği ısıya varana kadar her şeyi *********.
Ve en önemlisi tabiii ki ürün görüntü performansı, panel testi
YAN AÇI PERFORMANSI
Biz yönetim olarak yayın akışını ve gün saat konusunu organize eder size bilgi veririz arkadaşlar.
Bu doğrultuda JVC 50'' konusundaki sitemlerin tekrarının yaşanmasının önüne geçmiş oluruz diye düşünüyorum, neticede görerek BİLEREK satın alacağınız bir ürün olacak.
Bu anlamda sizlerin de görüş ve önerileri var ise şimdiden alabiliriz.
Görüşmek üzere