JVC 65'' 165 ekran 4K UHD 65VU83T 8 Haziranda Bimde 4245tl

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
öyle yazılıyor demiyorum tavsiye ederken sanki ips daha önde gibi yorumlar yapıyor. fiyat şu ,model şu, üstelik bir de ips daha ne olsun vs tarzı gibi yorumlardan ben bunu çıkarıyorum. yani genel olarak konuşuyorum.tv arayan arkadaşlar yorumlarda hep ips mi vs tarzı sorular soruyor o bakımdan yazdım. bu konuda çok bilgimiz olmadığından öğrenme amaclı yorumda bulunuyorum

Selamlar;

BlackB BlackB Kardeşimizin de belirttiği üzere aksine aslında ısrarla kimin nasıl kullandığını öğrenip ona uygun panel tipini önermeye çalışıyoruz, Buna paralel abartısız yüzlrce kere panel karşılaştırma tablosu yayınladım forumda ve yine ısrarla ''X panel süperdir Y panel iyidir Z panel kötüdür '' gibi bir mantığın olmadığını elimden geldiğince gerek teknik gerekse halk dilinde yazarım/yazarız.

Yüksek kontrast? VA en iyisidir
Geniş Açı? IPS en iyisidir
Yüksek Tepkime? TN en iyisidir

Peki hem yüksek kontrast hem geniş açı hem de yüksek tepkime olanı hangisi? İşte öyle bir TFT LCD panel yok. O zaman biz nasıl olur da '' IPS en iyisidir'' diye yazabilirz ki?

Ufak bir algı hatası diye düşünüyorum azizim. :ok

Bu vesile ile panel karşılaştırma tablosunu bir kere daha yayınlayalım :ok

panel-karsilastirma-tablosu.jpg

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Teşekkürler bilgilendirme için. Ben Alacağım Tv yi direk karşıdan izleyeceğim Konsol oynamak için ve usb hdd üzerinden film izlemek için alacağım . Bu çerçeveler doğrultusunda hangisi daha uygun olur.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Teşekkürler bilgilendirme için. Ben Alacağım Tv yi direk karşıdan izleyeceğim Konsol oynamak için ve usb hdd üzerinden film izlemek için alacağım . Bu çerçeveler doğrultusunda hangisi daha uygun olur.

Rica ederim azizim, hem konsol için üst performans (Panel tepkimesi anlamında) hem de karşıdan izleyeceğiniz için, Aynı zamanda TN üretim de olmadığından dolayı size uygun olanı VA panel oluyor.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Rica ederim azizim, hem konsol için üst performans (Panel tepkimesi anlamında) hem de karşıdan izleyeceğiniz için, Aynı zamanda TN üretim de olmadığından dolayı size uygun olanı VA panel oluyor.

Sizden ufak bir ricam daha olacak . Şu anda kullandığım tv 55 inç Sonyw805C series android tv.
Diğer odaya da 65 inç Regal 65R7040U alacağım sanırım. Bu iki tv yi karşılaştırdığımızda arasında bariz üstünlük farklı var mıdır acaba. benim tek bildiğim sony panel 100 hz di. Teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sizden ufak bir ricam daha olacak . Şu anda kullandığım tv 55 inç Sonyw805C series android tv.
Diğer odaya da 65 inç Regal 65R7040U alacağım sanırım. Bu iki tv yi karşılaştırdığımızda arasında bariz üstünlük farklı var mıdır acaba. benim tek bildiğim sony panel 100 hz di. Teşekkürler
SONY nin hiç bir şeyini REGAL ile kıyaslayamayız azizim doğru olmaz.
Eski bir SONY ciyim ben taaa TRİNİTRON zamanlarından. Tamam kabul o dönemki kaliteleri LCD ürünlerde yok lakin yine de İT'S A SONY :ok

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
SONY nin hiç bir şeyini REGAL ile kıyaslayamayız azizim doğru olmaz.
Eski bir SONY ciyim ben taaa TRİNİTRON zamanlarından. Tamam kabul o dönemki kaliteleri LCD ürünlerde yok lakin yine de İT'S A SONY :ok

peki anladım ben cevabı . Aslında kıyaslamanın doğru olmadığın bende farkındayım fakat . Sürekli Sont tv izlediğimden,yeni alacağım Regalde 4k vs çözünürlüğün filan fazla olması . aldıktan sonra beni hayal kırıklığı yaşatmaması açısından sormuştum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
peki anladım ben cevabı . Aslında kıyaslamanın doğru olmadığın bende farkındayım fakat . Sürekli Sont tv izlediğimden,yeni alacağım Regalde 4k vs çözünürlüğün filan fazla olması . aldıktan sonra beni hayal kırıklığı yaşatmaması açısından sormuştum.

Azizim daha küçük daha kaliteliden, Daha büyük ve SONY ye kıyasla daha kalitesiz bir tv ye geçmiş olacaksınız. Ben REGAL e güveniyor olsam da beklentinizi yüksek tutmamanız yönde size telkinde bulunmak zorundayım :ok

Malumunuz ekran büyüdükçe hatalar da daha çok görünür olur :ok

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
n11 sitesinden satın almak için panel numarasını sordum. Satıcı bana regali aramamı söyledi . Yani bu ürünü satan mağaza ürünü regalin fabrikasından mı gönderiyor . kendi mağzasında elinde bulunan ürünü göndermiyor mu ?

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
Sakın almayın bakın fiyat pahalıca değil pahalı bence . Talep yaratıp fiyatın yüksekliğini kabul etmeyelim bence, f/p olarak Adem Helvacı Ado bize 50" JVC yi tavsiye ttiki ne kadar haklı olduğunu aynı ürün muadili 4K bile olmayanların dahada pahalıca satıldıklarını görüyoruz. Hem ADO ( Adem Bey ) bir şekilde cihazı inceler bizim için yorumlar kime kimlere nasıl hitap ettiğine göre bakarız. ( En azından benimm düşüncelerim bunlar)

Fiyat cazip olsa idi inanın istanbul'dan kalkar gider alırdım(dık), yada forumdan oralardan bize yardımcı olucak arkadaşlardan rica ederdik(dim).

Satamazsınlarda fiyat kırsınlar ( inşallah hayal olarak kalmaz).

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
n11 sitesinden satın almak için panel numarasını sordum. Satıcı bana regali aramamı söyledi . Yani bu ürünü satan mağaza ürünü regalin fabrikasından mı gönderiyor . kendi mağzasında elinde bulunan ürünü göndermiyor mu ?
Saçmalamışlar, REGAL nereden bilsin satıcıda hangi ürün olduğunu veya size hangisini göndereceğini.

Allah helak eylesin böyle saçma sapan iş yapanları diyorum her seferinde.

Müşterisi ile ilgilenmeyen, Yalan söyleyen, kandıran, başından savan satıcılar beter olsunlar batsın kapatsın gitsinler de artık işini İNSAN gibi yapan insanlar gelsin lütfen artık klütfen lütfen lütfen.

Bıktık biz bu TİP lerden.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sakın almayın bakın fiyat pahalıca değil pahalı bence . Talep yaratıp fiyatın yüksekliğini kabul etmeyelim bence, f/p olarak Adem Helvacı Ado bize 50" JVC yi tavsiye ttiki ne kadar haklı olduğunu aynı ürün muadili 4K bile olmayanların dahada pahalıca satıldıklarını görüyoruz. Hem ADO ( Adem Bey ) bir şekilde cihazı inceler bizim için yorumlar kime kimlere nasıl hitap ettiğine göre bakarız. ( En azından benimm düşüncelerim bunlar)

Fiyat cazip olsa idi inanın istanbul'dan kalkar gider alırdım(dık), yada forumdan oralardan bize yardımcı olucak arkadaşlardan rica ederdik(dim).

Satamazsınlarda fiyat kırsınlar ( inşallah hayal olarak kalmaz).

Hem fiyat politikası hem de uygulama politikaları nedeniyle 65'' konusunda BİM şimdilik kara listemizde arkadaşlar :ok

Önce bizi muhatap alıp da şikayetlerimize cevap dönmeyi öğrensinler.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
531
40
Saçmalamışlar, REGAL nereden bilsin satıcıda hangi ürün olduğunu veya size hangisini göndereceğini.

Allah helak eylesin böyle saçma sapan iş yapanları diyorum her seferinde.

Müşterisi ile ilgilenmeyen, Yalan söyleyen, kandıran, başından savan satıcılar beter olsunlar batsın kapatsın gitsinler de artık işini İNSAN gibi yapan insanlar gelsin lütfen artık klütfen lütfen lütfen.

Bıktık biz bu TİP lerden.

Doğru söylüyorsunuz. Zaten ürünü alacağım istemediğim panel gelirse iade edeceğim .Kendileri uğraşsın. N11 sitesinden iadede bir sorun olacağını sanmıyorum

Geri
Üst Alt