- Öncelikle teşekkür ederim ilgi alakanıza, @
C
cemel öneriniz üzerine tüm denilenleri de yaparak (temiz flash, fat32, rar'dan çıkar gibi) yazılım yüklemesi yaptıktan sonra (MB130 JVC Smart V3.62.44.0) hiçbir şey değişmedi. servis menüsünde 3.62.4.0 yazıyor. Takılmalar, kapanıp açılmalar devam ediyor. Bu sizin önerdiğiniz ile benim yazılım aynı mıydı acaba?
- Hangi yazılımı kurmayalım arkadaşlar,MB130 V3 serisi Yeni Yazılım konusunda 92 sayfanın çoğunu okudum ama yanlış yapmak istemediğim için sormak istiyorum. @
smili72 35 veya 50 dediğiniz yazılımların carbon versiyonlarını mı yükleyemeliyim? (fotoda 1. veya 4.) Benim kafamı karıştıran o listede 2. ve 5. diye belirttiğim JVC Smart yazan yerler oldu, özellikle stabil için 5. belirttiğim mi 4.carbon mu bir yardımcı olabilir misiniz?
- @ S StainZell teşekkürler, bende anker marka bir bluetooth hoperlör var, ona bağlamaya çalışmıştım tvye olmamıştı, oradan hatırladığım bulunduğu yeri. Dedim bluetooth yok herhalde veya ekstra aparat gerekiyor, onun için usb bluetooth dongle arayışına girmiştim.
- Hangi yazılımı kurmayalım arkadaşlar,MB130 V3 serisi Yeni Yazılım konusunda 92 sayfanın çoğunu okudum ama yanlış yapmak istemediğim için sormak istiyorum. @

- @ S StainZell teşekkürler, bende anker marka bir bluetooth hoperlör var, ona bağlamaya çalışmıştım tvye olmamıştı, oradan hatırladığım bulunduğu yeri. Dedim bluetooth yok herhalde veya ekstra aparat gerekiyor, onun için usb bluetooth dongle arayışına girmiştim.