JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

H Çevrimdışı

husmenaga

Yeni Üye
10 Haz 2018
11
Selamlar; telefon konusuna bir şey diyemem yani onu Umut Barış Umut Barış daha iyi bilir lakin tv de WİDİ desteği var, ben telefonumdan bağlanıyorum bir sorun da yaşamıyorum lakin bazı İPHONE modellerinin bağlanamadığını da biliyorum bu nedenle sizin telefona %100 uyar diye ben cevap veremem :ok

48 ile 49 arasında anakart ve panel ayırımı bakımından fark bulunmamaktadır :ok
İphone 5s ile JVC'nin yahut Vestel'in İOS Smart Center uygulaması ile telefondaki fotoğrafları rahatlıkla JVC TV ekranında görebiliyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
48
bu belirsizlik içinde de olsak mecbur alacağız birini bütçemiz gereği :(

49 inc olanını SN: 8059086 800179 seri numarası ile 1830 liraya buldum.
48 inc olanı ise SN: 8010110 80049 seri numarası 1700 liraya buldum.

aralarındaki tek ama tek fark büyüklük ise 48 inchi alıyorum hocam. tabi son onay size ait :)))
48 uygundur :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
48
bu belirsizlik içinde de olsak mecbur alacağız birini bütçemiz gereği :(

49 inc olanını SN: 8059086 800179 seri numarası ile 1830 liraya buldum.
48 inc olanı ise SN: 8010110 80049 seri numarası 1700 liraya buldum.

aralarındaki tek ama tek fark büyüklük ise 48 inchi alıyorum hocam. tabi son onay size ait :)))
48 uygundur :ok

O Çevrimdışı

om3rr

Yeni Üye
23 Haz 2018
12
30
48 İNCH MODELİN ANAKARTI MB211 Mİ HOCAM ? IPS EKRANDIR UMARIM. SON SORUM BT VAR MI ACABA 48 İNCH DE ?

H Çevrimdışı

husmenaga

Yeni Üye
10 Haz 2018
11
merhaba dostum, bu bağlantı için bluetooth özelligi mi gerekiyor ?
Aynı wifi bağlantısı içinde olmak yeterli. Hem iphone hem TV aynı wifi hattına bağlı ise, programı açtığınızda telefon TV'nin ip numarasını ekrana getiriyor, tıklayıp ikisi arasında bağlantıyı kuruyorsunuz. Aplikasyondaki DLNA bölümüne girdiğinizde telefondaki ya da ipad'daki fotoğrafları parmağınızla fotoğrafı yukarı kaydırma hareketi ile TV ekranına birebir aktarabiliyorsunuz kablosuz olarak.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
hocam sizin bi yorumunuzda VA dan pek memnun olmadığınızı söylemiştiniz :( rotayı ıps ve mb211 anakarta sahip olan 49 inc modeline mi kaydırsam ?
Elbette çok dile getirdim, şu an size bu yazıyı yazarken oturduğum koltuk, TV ye oranla 45 derecelik açıda ve ben renkleri olması gerektiği tonlarda görmüyorum. Teknik olarak bakarsanız çok önemli, ancak ben umursamadığım için önemsiz konu. Siz elbette kullanım amacınız doğrultusunda ürün tercih etmelisiniz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Benimde kafama takıldı öyle nazlı, tabiri caizse kıtıpiyoz deriz biz bir müşteri de değilim ama biraz fazla geldi bana da değişim istemeli miyim ?
62678e5b-d365-4aee-b425-d5b2789f6511.jpg
Bu mesaja gündüz telefondan (Yoldaydım) cevap yazıyordum şebeke gitti yazamadım.

İlginçtir ki beyaz performansı oldukça normal, Sorun şu ki renklerde ben aynı homojen dağılımı görmedim.

Ben bilerek aynı görüntüde değişik seçeneklerde çekilmiş bazı resimler paylaşmıştım benim tv den, TV de aslında olmamasına rağmen. çekimde ekranda bazı bölgelerde siyahlık varmış gibi çıkan SAMSUNG panel resimleriydi bunlar. Sizdeki durumda da acab sizin canlı göz ile gördüğünüz ile, bizim resimlerde gördüklerimiz aynı mı emin olamadım şimdi :alala

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Bu mesaja gündüz telefondan (Yoldaydım) cevap yazıyordum şebeke gitti yazamadım.

İlginçtir ki beyaz performansı oldukça normal, Sorun şu ki renklerde ben aynı homojen dağılımı görmedim.

Ben bilerek aynı görüntüde değişik seçeneklerde çekilmiş bazı resimler paylaşmıştım benim tv den, TV de aslında olmamasına rağmen. çekimde ekranda bazı bölgelerde siyahlık varmış gibi çıkan SAMSUNG panel resimleriydi bunlar. Sizdeki durumda da acab sizin canlı göz ile gördüğünüz ile, bizim resimlerde gördüklerimiz aynı mı emin olamadım şimdi :alala

Yarın ya da öbür gün tekrar bakıp hatta video çekip haber versem ? Pek de anladığım bir konu değil aslında. Panel mevzunu halledersem tek sorunum patlak renkler olacak.

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Yarın ya da öbür gün tekrar bakıp hatta video çekip haber versem ? Pek de anladığım bir konu değil aslında. Panel mevzunu halledersem tek sorunum patlak renkler olacak.

Adem Helvacı Ado Hocam sanırım gözünden kaçtı müsait olduğunda fikrini belirtir misin ? Bir de ben yazılımı yükleyemedim bir türlü. Flash’a attırdım usb’ye Takıp menü 1505’e basınca altta “i” kullanım klavuzu İbaresi çıkıyor

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
peki bişey sorucam. bu tv nin kumandasını nerden bulabılırız acaba. nette ne olarak aratmalıyım Adem Helvacı Ado üstad bilgin var mı bu konu hakkında

Geri
Üst Alt