JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27
Cvp: JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

Ado' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:
@Ado hocam.
Biliyorum sizlerden çok fazla istekte bulunuyoruz. Belki de her zaman bu imkanınız yok ama son bir istekte daha bulunabilir miyiz sizden. Sizden başka bu konuda yardım edecek başka kişi yok bu konuda.
Bu televizyonun FULL yazılımını bulup paylaşabilir misiniz? MOD vs. ya da çekirdek yazılımlar olsun yüklemekten korkuyorum. En azından bu yazılım elimizin altında iken yanlış bir işlemde ya da beğenmeyip geri orjinal yazılıma geri dönmek için FULL yazılımın elimizde bulunması çok daha iyi olur.
TV min seri nosu 7938752 700031

Şimdidien teşekkürler...

Değerli kardeşim, elbette ki sizler de haklısınız, lakin bir çok defa belirttiğim üzere ''Elimde bulunsun'' mantığında yazılım sağlamak çok da sıcak baktığım bir durum değil. Gerçekten normal programımın çok çok dışına çıkıyorum foruma verdiğim destekten ötürü. Bunu dile getirip olayı bir şova çevirmek asla düşündüğüm bir konu değil lakin cevap vermediğim zaman daha kırıcı oluyor, cevap verip ''Veremem'' desem o da kırıcı olur bu nedenle gerekçemi belirtmek adına yazıyorum bunları size :ok:

Bakınız şu an tv si çalışmayan ve benden yazılım bekleyen onlarca arkadaşımız var, şu yazdığım yazi dahi bir zaman alıyor benim için.

Size iyi niyetli yaklaşıp ''İlk fırsatta halletmeye çalışırım'' desem, bu sefer herkes ''Abi benim de elimde bulunsun'' isteğinde bulunur haklı olarak ve bunun altından kalkabilmem mümkün olmaz.

Anlayışla karşılamanızı rica ediyorum :ok:

Hocam haklısınız tabiki ama bu televizyondan kullanan kişi sayısı bence azımsanacak boyutta değil. Belki de onlar için de bir iyilik yapıp bu tv için nasıl inceleme yaparak tavsiyede bulunduysanız aynı şekilde referans olup belkide bu tv modeli adı altında sabit bir başlıkta sizin sayenizde referans olup paylaşımlarda bulunabiliriz.
Bu şekilde bu tv modelinin bilgi paylaşımlarının daha da artarak, daha aktif olacağını düşünüyorum. Tabiki yine de karar sizin.

K Çevrimdışı

kzyege

Yeni Üye
9 Şub 2018
27
şimdi Google aradım ve 17MB130 3.4.7.1.1.0 Çekirdek Yazılım (CONNECTED)

bunu bilgisayara yükledim. içindekini masa üstüne çıkarttım. ve sadece bir tane upgrade_mb130.bin adlı dosya var 
- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir 
2- USB tv ye takılır 
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir

iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır. 

bunları yapacağım doğrumu?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

daddy_cool' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Değerli kardeşim, elbette ki sizler de haklısınız, lakin bir çok defa belirttiğim üzere ''Elimde bulunsun'' mantığında yazılım sağlamak çok da sıcak baktığım bir durum değil. Gerçekten normal programımın çok çok dışına çıkıyorum foruma verdiğim destekten ötürü. Bunu dile getirip olayı bir şova çevirmek asla düşündüğüm bir konu değil lakin cevap vermediğim zaman daha kırıcı oluyor, cevap verip ''Veremem'' desem o da kırıcı olur bu nedenle gerekçemi belirtmek adına yazıyorum bunları size :ok:

Bakınız şu an tv si çalışmayan ve benden yazılım bekleyen onlarca arkadaşımız var, şu yazdığım yazi dahi bir zaman alıyor benim için.

Size iyi niyetli yaklaşıp ''İlk fırsatta halletmeye çalışırım'' desem, bu sefer herkes ''Abi benim de elimde bulunsun'' isteğinde bulunur haklı olarak ve bunun altından kalkabilmem mümkün olmaz.

Anlayışla karşılamanızı rica ediyorum :ok:

Hocam haklısınız tabiki ama bu televizyondan kullanan kişi sayısı bence azımsanacak boyutta değil. Belki de onlar için de bir iyilik yapıp bu tv için nasıl inceleme yaparak tavsiyede bulunduysanız aynı şekilde referans olup belkide bu tv modeli adı altında sabit bir başlıkta sizin sayenizde referans olup paylaşımlarda bulunabiliriz.
Bu şekilde bu tv modelinin bilgi paylaşımlarının daha da artarak, daha aktif olacağını düşünüyorum. Tabiki yine de karar sizin.

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27

Ado' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:

Hocam sizden büyüğü yok. Çok Teşekkür ederim. Sayenizde bu tv yi kullanan kişiler için çok büyük bir referans oldu bu. Bundan sonra bu kurtarma yazılım diyeceğimiz bu full yazılım ile modlama, yazılım yükseltme vs. gibi işlemleri daha rahat yapacağız.
Saygılar... :alkış:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

daddy_cool' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Hocam sizden büyüğü yok. Çok Teşekkür ederim. Sayenizde bu tv yi kullanan kişiler için çok büyük bir referans oldu bu. Bundan sonra bu kurtarma yazılım diyeceğimiz bu full yazılım ile modlama, yazılım yükseltme vs. gibi işlemleri daha rahat yapacağız.

Saygı bizden azizim :ok:

D Çevrimdışı

Dej1980

Yeni Üye
3 Şub 2018
39

daddy_cool' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Bu yazılıkı bende kullanabilirmiyim yoksa cihaz seri numarasına özel mi oluyor.

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27

Dej1980' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:

Aynı model olduğu için kullanılabilir diye düşünüyorum ama kesin bilgiyi Ado hocam verecektir.
Bu arada MB130 son çekirdek yazılımından memnun musunuz? Görüntüde iyileşmeler var diyince yükleyesim geldi ama HDMI dan yaşadığınız sorun da beni endişelendirmiyor değil. HDMI dan yaşadığınız sorun acaba son çekirdek yazılımıyla mı ilgili?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Dej1980' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:

Full yazılımlara seri numarasına özeldir. Çekirdekler anakart bazında her ürüne yüklenir ancak full yazılımlar öyle değil.

Elbette full yazılımların da birbirine uyduğu durumlar var (Aynı iş emrindelerse uyar) ancak mümkünü var ise bu riske girilmemelidir. :ok:

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27

Ado' Alıntı:
Dej1980' Alıntı:

Full yazılımlara seri numarasına özeldir. Çekirdekler anakart bazında her ürüne yüklenir ancak full yazılımlar öyle değil.

Elbette full yazılımların da birbirine uyduğu durumlar var (Aynı iş emrindelerse uyar) ancak mümkünü var ise bu riske girilmemelidir. :ok:
Hımmm. Yani bu verdiğiniz yazılım benim TV ye özel.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

daddy_cool' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Full yazılımlar seriye, dolayısı ile kişiye özeldir. :ok:

D Çevrimdışı

Dej1980

Yeni Üye
3 Şub 2018
39

daddy_cool' Alıntı:
Dej1980' Alıntı:
Aynı model olduğu için kullanılabilir diye düşünüyorum ama kesin bilgiyi Ado hocam verecektir.
Bu arada MB130 son çekirdek yazılımından memnun musunuz? Görüntüde iyileşmeler var diyince yükleyesim geldi ama HDMI dan yaşadığınız sorun da beni endişelendirmiyor değil. HDMI dan yaşadığınız sorun acaba son çekirdek yazılımıyla mı ilgili?
Hayır öncesinde de oluyordu çekirdek yazılımdan sonrada oldu.

Görüntü kalitesi ciddi anlamda iyileşti. 
Tavsiye ederim. Hızlı menü içeriği biraz gelişti galiba. 

Bınların dışında yaşadığım başka bir olumsuzluk ise görüntüde bozulmalar bu sorunda yine çekirdek yazılımdan önce oluyordu. 

Örnek resmi şimdi çekebildim ekliyorum.

@ado hocam bunlar muhtemel yazılımsal sorunlar olduğu için bunları vestel merkeze sadece servis aracılığıyla mı iletebilirim? 

kYhmJJ.jpeg

K Çevrimdışı

kzyege

Yeni Üye
9 Şub 2018
27

Ado' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:

Full yazılımlar seriye, dolayısı ile kişiye özeldir. :ok:

@ado hocam yazılımı yükledim. Birde bu ses sorununu nasıl halledeceğiz?? Cızırtı çok geliyor. Bass açık durumda. Size zahmet.

Geri
Üst Alt