JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

cakir63' Alıntı:
daha alalı 4 gün oldu neden böyle bir hata veriyor acaba. güncel yazılım yüklenmemiş mi

Yazılımın güncel olmaması mümkün değil zira bu tv lere özel yazıldılar, bu tv lerin yazılımı başka tv lerde yok. 

Seri numarası paylaşırmısınız rica etsem.
Aynı zamanda menu4725 ile servis menüsüne girip mevcut sürümü de resmini eklerseniz süper olur. Resim ekleyemiyorsanız yazılım sürümünü yazsanız da olur.

C Çevrimdışı

cakir63

Yeni Üye
7 Şub 2018
36
yardımınız için tşk ederim ado bey ve Apollon07 ama dediğim gibi akşam bu sorunu görünce midem bulandı paketledim tv yi akşam bime iade etmeyi düşünüyorum.

C Çevrimdışı

cakir63

Yeni Üye
7 Şub 2018
36
şimdiden başladıysa bu böyle sorunlar çıkarmaya ilerisini düşünmek bile istemiyorum.

D Çevrimdışı

Dej1980

Yeni Üye
3 Şub 2018
39

Ado' Alıntı:
cakir63' Alıntı:
daha alalı 4 gün oldu neden böyle bir hata veriyor acaba. güncel yazılım yüklenmemiş mi

Yazılımın güncel olmaması mümkün değil zira bu tv lere özel yazıldılar, bu tv lerin yazılımı başka tv lerde yok. 

Seri numarası paylaşırmısınız rica etsem.
Aynı zamanda menu4725 ile servis menüsüne girip mevcut sürümü de resmini eklerseniz süper olur. Resim ekleyemiyorsanız yazılım sürümünü yazsanız da olur.

konunun önceki sayfalarındaki servis menü görüntüsü

https://ibb.co/e8g1ix

buda farklı bir sayfada model seri no

SN: 7938754700664

R Çevrimdışı

ruzgarm

Yeni Üye
7 Şub 2018
41
Merhaba Benim sormak istediğim smart olayı netflix 1 ay sonra paralı olmasından dolayı açılmayacak netten smart olarak nasıl film ve dizi seyredebilirim. ayrıca telefon ve bilgisayar nasıl görüntü tvye aktarım yapabilirim. Bluetotth üründe yazmasına rağmen kuran servis elemanı yok demiş bilmeden salladımı yoksa yalan yazmazlar var diye ürünün resminde var yazıyor. kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.Ayrıca benim tv de ekran köşesi azda olsa elle dokununca sallanıyor sorun olurmu bu durum.

H Çevrimdışı

Hakan0213

Yeni Üye
7 Şub 2018
4
@ado hocam merhaba, 
Ben de bu tv yi aldım ve memnunum fakat bazen hareketli sahnelerde titreme oluyor ve uzun süre izleyince gözü yoruyor. Daha önceki kullandığım tv de 50hz di fakat bu kadar titreme olmuyordu. Bunu önlemek için yapılacak bi ayar var mıdır.

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219

Hakan0213' Alıntı:
@ado hocam merhaba, 
Ben de bu tv yi aldım ve memnunum fakat bazen hareketli sahnelerde titreme oluyor ve uzun süre izleyince gözü yoruyor. Daha önceki kullandığım tv de 50hz di fakat bu kadar titreme olmuyordu. Bunu önlemek için yapılacak bi ayar var mıdır.

Bende 55ud8800 modelini kullanıyorum,  son yaptığım güncellemeden sonra dinamik modda görüntüden fazlasıyla memnunum ancak  sizinde dediğiniz gibi hareketli sahneler benimde biraz canımı sıkıyor,  rahatsız ediyor,  güncelleme ile çözülecek bişeyse TV konusunda vestelden  kralını tanımam,  bu fiyatlara bu ürünler mükemmel olur, ama düzelmezse parası olan biraz daha fazla verir daha iyisini alır ,  grundigle vesteli alt alta izledim,  hareketli sahnede grundig bariz daha iyiydi.

R Çevrimdışı

rommy6719

Yeni Üye
7 Şub 2018
39
Kullandığınız ses ayarını paylaşabilirmisiniz. Bass seviyesini azaltmak için hangi ayarları düzenlemek gerekiyor.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ruzgarm' Alıntı:
Merhaba Benim sormak istediğim smart olayı netflix 1 ay sonra paralı olmasından dolayı açılmayacak netten smart olarak nasıl film ve dizi seyredebilirim. ayrıca telefon ve bilgisayar nasıl görüntü tvye aktarım yapabilirim. Bluetotth üründe yazmasına rağmen kuran servis elemanı yok demiş bilmeden salladımı yoksa yalan yazmazlar var diye ürünün resminde var yazıyor. kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.Ayrıca benim tv de ekran köşesi azda olsa elle dokununca sallanıyor sorun olurmu bu durum.

Panel yapıları esnektir onda sorun yok :ok:
Telefon veya laptopunda ekran yansıtma özelliği var ise wi di ile kablosuz direkt bağlantı kurabilirsiniz BT ye gerek yok. :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

rommy6719' Alıntı:
Kullandığınız ses ayarını paylaşabilirmisiniz. Bass seviyesini azaltmak için hangi ayarları düzenlemek gerekiyor.

Menu/Ses/Ekolayzer bölümüne girip KULLANICI seçip en ortada olan 5 çubuğun en alttakini maximum yapın, en üsttekini 3 tık düşürün, bu ses seviyesinde kulağınıza hangisi hoş gelecekse ayarları o şekilde sonlandırıp enüden çıkın yeterli :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Hakan0213' Alıntı:
@ado hocam merhaba, 

Yeni tv niz eskisinden büyükmü acaba? Alışma evresinde bu da rahatsız etmiş olabilir :alala:

IPS panel ve F/P ürünlerinde karşılatığımız bir durum bu azizim. Mümkün olduğunca ve elimden geldiğince IPS anellerin tepkime hızı ile herkesi uyarmaya çalışıyorum.
Umuyorum ki kısa zmaan içerisinde gelecek güncel bir yazılım ile bu negatif etkiler bir nebze daha az hissettirilebilir :ok:

R Çevrimdışı

rommy6719

Yeni Üye
7 Şub 2018
39

Ado' Alıntı:
rommy6719' Alıntı:

Menu/Ses/Ekolayzer bölümüne girip KULLANICI seçip en ortada olan 5 çubuğun en alttakini maximum yapın, en üsttekini 3 tık düşürün, bu ses seviyesinde kulağınıza hangisi hoş gelecekse ayarları o şekilde sonlandırıp enüden çıkın yeterli :ok:
Teşekkür ederim Ado hocam yardımlarınız için.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

rommy6719' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Rica ederim değerli dostum :ok:

R Çevrimdışı

rommy6719

Yeni Üye
7 Şub 2018
39

Ado' Alıntı:
rommy6719' Alıntı:

Rica ederim değerli dostum :ok:

Ado hocam sürekli soru soruyorum hakkınızı helal edin. JVC nin Hdr10 panel olduğundan bahsetmiştiniz. Bunu öğrenebileceğimiz bir kaynak varmı.

Geri
Üst Alt