JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

P Çevrimdışı

Pozada

Yeni Üye
3 Şub 2018
31
müşteri hizmetleri 0850 222 49 87 ürün kutusu üzerinde de yazar.
Bu ürün sadece BİM de satışa sunulmuştur. Başka yerde bulamazsınız. 
Yazdığım gibi 32" üzeri ücretsiz montaj. benden de talep ettiler, hatırlatınca konu kapandı.
Kullanma kılavuzunda askı aparatı nın opsiyonel olduğu yazıyor. Yani kutusundan çikmıyor. Kendiniz bir şekilde temin etmelisiniz.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
32'' üzeri direkt olarak ücretsiz demek yanlış olur. işleyiş belli, tüketici aparatı kendisi tedarik ederse 20TL, servisten alırsa 43TL toplam ücret talep edilir. Masaya montaj yapılırsa hiç bir ücret ödenmez. 

@pozada

P Çevrimdışı

Pozada

Yeni Üye
3 Şub 2018
31
Cvp: JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

Servisten aldığım bilgileri paylaştım. Hergun bu işlerin içinde değilim. Montaj esnasında evde değildim. Telefonla iletişim kurdum. Montaj ve askı aparatına 30₺ ödendi. Halbuki sadece montaja 60₺ söylenmişti.

@Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Pozada' Alıntı:
Servisten aldığım bilgileri paylaştım. Hergun bu işlerin içinde değilim. Montaj esnasında evde değildim. Telefonla iletişim kurdum. Montaj ve askı aparatına 30₺ ödendi. Halbuki sadece montaja 60₺ söylenmişti.

@Ado

Ben de size, Her gün bu işlerin içinde olan birisi olarak diyorum ki, ''İnsanlara 32'' üstü montaj ücretsiz diye bilgi verirseniz, bu ürünü alan tüketiciler ile servisi karşı karşıya getirirsiniz, ücretsiz montajın içeriği masaya montaj hizmetidir, duvara montaj hizmetinde tüketici aparatı kendisi tedarik ederse 20TL, servisten alırsa 43TL ücret tahsil etme hakkı verilmiştir servise, Servis kendi inisiyatifinde 5TL alır 30TL alır, Yeri gelir yaşlı bir amca diye benim gibi hiç almaz o ayrı konu, ancak işleyişte servis 20 veya 43TL tahsil etme hakkına sahiptir, dolayısı ile bizler burada İSTİSNA bilgiler yerine genel işleyişi insanlarla paylaşıyoruz ki doğru bilgileri olsun'' 

Sizin servisiniz askı aparatı kullanmasına rağmen 30TL almıştır, kendi inisiyatifidir kimse karışamaz, ancak 43TL değil de 44 TL isteseydi karışılırdı zira verien üst limit 43TL idi. 

Sizden 60TL ilk etapta istemelerinin nedeni ise market ürünlerinin duvara montaj hizmetlerinde zaten hep 60TL alınmasıdır. Muhtemelen gelen arkadaşlar aktif bültenleri takip etmemiş, market ürünü diye sizden direkt 60TL istemiş, daha sonra da bu hatalarından ötürü tahmin ediyorum ki özür mahiyetinde veya jest olsun diye sizden 30TL tahsil etmişler. Askı aparatını kendileri getirdi ve duvara montaj yaptılar ise sizden Almaları gereken para 43 TL idi.

Umarım açıklayıcı olmuştur @Pozada  :ok:

E Çevrimdışı

Enezzz

Yeni Üye
6 Şub 2018
4

Pozada' Alıntı:
müşteri hizmetleri 0850 222 49 87 ürün kutusu üzerinde de yazar.
Bu ürün sadece BİM de satışa sunulmuştur. Başka yerde bulamazsınız. 
Yazdığım gibi 32" üzeri ücretsiz montaj. benden de talep ettiler, hatırlatınca konu kapandı.
Kullanma kılavuzunda askı aparatı nın opsiyonel olduğu yazıyor. Yani kutusundan çikmıyor. Kendiniz bir şekilde temin etmelisiniz.
Çok tşk ederim bilgiler için

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27
@Ado hocam.
Bu üründe Pixellence özelliği yok mudur? Görüntü Ayarları kısmında Pixellence Demo modu da dahil hiçbir şey bulamadım?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

daddy_cool' Alıntı:
@Ado hocam.
Bu üründe Pixellence özelliği yok mudur? Görüntü Ayarları kısmında Pixellence Demo modu da dahil hiçbir şey bulamadım?

Yok azizim, pixellence zaten VESTEL patentinde teknolojidir ve VESTEL markalı ürünlerde kullanılır.
Aynı teknolojiyi REGAL ve TELEFUNKEN ürünlerde de kullanırlar ama isimleri farklıdır, REALVİSİON veya AUGEN gibi mesela. Aynı zamanda müşteri talebinde yok ise, isim değiştrerek de olsa bu teknolojiyi kullanmamaları durumuna bir örnektir bu tv. Kaldı ki HDR10 panel olması nedeniyle PİX eksikliğini hissetmezsiniz :ok:

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27

Ado' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:
@Ado hocam.

Yok azizim, pixellence zaten VESTEL patentinde teknolojidir ve VESTEL markalı ürünlerde kullanılır.
Aynı teknolojiyi REGAL ve TELEFUNKEN ürünlerde de kullanırlar ama isimleri farklıdır, REALVİSİON veya AUGEN gibi mesela. Aynı zamanda müşteri talebinde yok ise, isim değiştrerek de olsa bu teknolojiyi kullanmamaları durumuna bir örnektir bu tv. Kaldı ki HDR10 panel olması nedeniyle PİX eksikliğini hissetmezsiniz :ok:

Anladım hocam.Görüntü kalitesi benim için yeterli seviyede zaten.
Bilgiler için teşekkür ederim...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

daddy_cool' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Rica ederim. Açık konuşayım cidden çok beğendim ben TV yi. FHD görüntü kalitesi zaman içerisinde gelecek olan yazılımlarla bir seviye daha yukarı taşınır diye düşünüyorum. :ok:

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27

Ado' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:

Rica ederim. Açık konuşayım cidden çok beğendim ben TV yi. FHD görüntü kalitesi zaman içerisinde gelecek olan yazılımlarla bir seviye daha yukarı taşınır diye düşünüyorum. :ok:
FHD kanalların yada görüntülerin gelecek olan yazılımlarla daha iyi upscale yapılarak görüntü kalitesinin iyileştirilmesinden mi bahsediyorsunuz? Tam anlayamadım?

R Çevrimdışı

rommy6719

Yeni Üye
7 Şub 2018
39

Ado' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:

Hdr10 olarak bahsettiğiniz televizyon JVC  mi?.Hdr 10 bitlik renk derinliğine mi sahip Ado hocam.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

rommy6719' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Hdr10 olarak bahsettiğiniz televizyon JVC  mi?.Hdr 10 bitlik renk derinliğine mi sahip Ado hocam.

Doğrudur :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

daddy_cool' Alıntı:
Ado' Alıntı:
FHD kanalların yada görüntülerin gelecek olan yazılımlarla daha iyi upscale yapılarak görüntü kalitesinin iyileştirilmesinden mi bahsediyorsunuz? Tam anlayamadım?

4K görüntü için dizayn edilmiş bir panelde, FHD yayınların daha iyi gösterilebilmesi diyorum :ok:

D Çevrimdışı

Dej1980

Yeni Üye
3 Şub 2018
39

rommy6719' Alıntı:
Ado' Alıntı:

hdr10 özelliği olduğuna göre netflix izlerken devreye girer mi? menülerde hdr ile ilgili hiçbir şey yazmıyor?

Geri
Üst Alt