JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

alone09' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Bezel bölüm 21mm, anakart ve ayak bağlantı bölümlrindeki kalınlaşma 65mm civarına kadar çıkıyor. Kumandayı yetkili servisten talep edebilirsiniz, ortalama 20TL dir, abartılı ücret talep edilirse MH yi arayınız zira tavan satış fiyatından yüksek ücret talep etmemeleri gerekir servislerin :ok:
üstat bu ürünü tavsiye edermisiniz yoksa bu ayarda vestelmi tavsiye edersiniz.

Bu ürünü tavsiye ederim azizim. Bizzat inceledim, test ettim. gayet stabil, gayet başarılı bir ürün :ok:

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27
Arkadaşlar servis bugün gelip tv yi kurdu. İlk incelemelerim genel anlamda olumlu yönde.
Yalnız şimdilik gözüme çarpan bazı sorunları mevcut.
İlk olarak SMART tv menüsündeki uygulamaları kullandığınızda belli bir süre sonra cihaz kendine reset atıyor.
Diğeri ise USB bellekten MP3 dosyalarını oynatırken çok basit bir özellik olan ileri geri sarma seçeneği yok. Kumandadan her tuşu denedim işe yaramadı. HEVC filmleri bile sorunsuz oynatıp ileri geri sarabiliyorken en basit bir MP3 dosyasında bunu yapamıyorsunuz.
Bir başka ise TV yayınını kaydedemiyor oluşunuz.

Bunlar için bir çözüm yok mudur?

A Çevrimdışı

alone09

Yeni Üye
2 Şub 2018
6

Ado' Alıntı:
alone09' Alıntı:

Bu ürünü tavsiye ederim azizim. Bizzat inceledim, test ettim. gayet stabil, gayet başarılı bir ürün :ok:

benim görüntü ve uzun ömürlü olması gibi şeyler için vazgeçmiştim samsung 50ku7000  50" almaya karar vermiştim. jvs fiyat uygun olduğu için kafam karıştı.

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27

Ado' Alıntı:
alone09' Alıntı:

Hocam şuan için ürünün full yazılımı mevcut mudur? Bir de bazı özellikler için kilit açma yazılımı vs. var mıdır?

P Çevrimdışı

Pozada

Yeni Üye
3 Şub 2018
31

IMG_20180203_WA0000.jpg

P Çevrimdışı

Pozada

Yeni Üye
3 Şub 2018
31

Dün aldım. Bugün kurulum yapıldı. Kurulum ücretsiz, servisin getirdiği askı aparatına 35 ₺ verdim. Vaktim olmadığı için servisten almak zorunda kaldım. 
Bu arada servis kurulum ücreti istedi. Ancak 32" üzeri kurulumlar ücretsiz olduğunu söyleyince sorun çözüldü. Bilginiz olsun

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

daddy_cool' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Hocam şuan için ürünün full yazılımı mevcut mudur? Bir de bazı özellikler için kilit açma yazılımı vs. var mıdır?

Full yazılımlar her zaman vardır.
Biz forumda resmi ve oynanmamış yazılım taraftarıyız, modlama konularına bu nedenle fazla yorum yapmıyorum :ok:

A Çevrimdışı

alone09

Yeni Üye
2 Şub 2018
6

Pozada' Alıntı:
Dün aldım. Bugün kurulum yapıldı. Kurulum ücretsiz, servisin getirdiği askı aparatına 35 ₺ verdim. Vaktim olmadığı için servisten almak zorunda kaldım. 
Bu arada servis kurulum ücreti istedi. Ancak 32" üzeri kurulumlar ücretsiz olduğunu söyleyince sorun çözüldü. Bilginiz olsun

nasıl usta genel olarak görüntü filan.

D Çevrimdışı

daddy_cool

Yeni Üye
2 Şub 2018
27

Ado' Alıntı:
daddy_cool' Alıntı:

Full yazılımlar her zaman vardır.
Biz forumda resmi ve oynanmamış yazılım taraftarıyız, modlama konularına bu nedenle fazla yorum yapmıyorum :ok:
Hocam peki eğer mümkünse paylaşabilir misiniz bizimle full yazılımı?

P Çevrimdışı

Pozada

Yeni Üye
3 Şub 2018
31
Açıkçası tüplü tv den geçiş yaptığım için kıyas yapmam sağlıklı olmaz. 
İşteyim, eve gidince kanaatimi yazarım

D Çevrimdışı

Darkgod

Yeni Üye
3 Şub 2018
24
Tv'yi gün içinde Bim üzerinden satın almış bulunmaktayım.
Kutuyu bim'de açtım ve adıma fatura düzenleterek eve getirdim. Öncelikle Vestel Mh ile görüşüp kurulumu kendim yapabilir miyim diye sordum. Aldığım olumlu onay cevabı ile beraber (her ne kadar servis ücretsiz kayıt açalım deseler de) eve getirip kurdum.
Sorunsuz şekilde kurdum. Gerekli testleri yaptım ve İPS panel benim salonum için daha uygun olmasından dolayı mutluyum. Özetle ihtiyacımı ve ne aldığımı biliyordum. Üst düzey kullanıcı değilim ve o sebeple gerek testlerde , gerek son amatör son kullanıcı gözü ile panelin bir kusuru var ise bile ben tespit edemedim.(Gece tekrar bazı testleri deneyeceğim)
Youtube üzerinden 4k videoları izlediğimde (internet hızım iyi olmasına rağmen 50 mbit) takılmalar gözlemledim. Hemen üzüntü ve durumun belirsizliği ile linkte teknik bilgileri mevcut videoyu   indirdim. Usb bellek üzerinden videoyu açıp takılmaların internet hızı ile alakalı olduğunu görünce rahatladım.

Ses kesinlikle benim için yeterli ve ilk izlenimlerin gayet olumlu. 
Netflix üzerinden herhangi bir kasma ve donma olmadan (an itibari ile kızım minyonları izliyor) kullanabiliyoruz.
Akıllı telefon üzerinden youtube'dan görüntü aktarırken tepkime hızı çok hafif ağır geldi bana.
Tv ekran boyutu büyüdükçe SD yayınların kötü görünmesi sanıyorum kaçınılmaz bir sorun.
Hd yayınlar gayet güzel. Trt1 Hd ve Trt4k sinyal yok sorunu sebebi ile test edemedim.
Başka herhangi bir özelliğine bakıp kullanmadım. Kanal geçişleri benim açımdan kötü nitelendirilecek gibi değil ve fakat sinyal gücü ile alakalı bazı kanalların geç geldiğini düşünüyorum.
Kumanda tasarımı bence ergonomik değil ve her seferinde bakmadan kumandayı eline aldığında hep tv ye ters tutmuş oluyorum.
Tv ile beraber gelen yazılım versiyonu 3.47.6.2

Belki daha sonra diğer bazı görüşlerimi yazarım. Alanlara hayırlı olsun ve alacaklara da tavsiye ederim. Ne beklendiğinizi ve ne aldığınızı bildiğiniz sürece beğenecek olmanız olasıdır.

J Çevrimdışı

Jowood

Yeni Üye
27 Ocak 2018
5
Ben de kurulumu yaptırdım. Kanal gecisleri çok iyi, TV nin acilma hızı muhteşem, görüntü kalitesi düşündüğümden kötü çıktı 3 yilda teknoloji hiç mi gelismemis.onceki fhd LG TV daha güzeldi duvara monte ettim,aski aparatı çok dandik,duvarla TV arasında yarım karış boşluk var. Ses kalitesi kötü. Menü geçişleri çok hızlı, çerçeve ince,çok şık. Vestel servis çok ilgili, menü daha kullanışlı olabilir. Servis aşkı aparatını ücretsiz verdi ama 4 vida getirmemis, araçla 10 km yol gittim :)

P Çevrimdışı

Pozada

Yeni Üye
3 Şub 2018
31
Tv umduğumdan daha kalın. Servisin getirdiği askı aparatı dandik. Kurulum sırasında evde değildim. Bilseydim kendim dışardan alır montaji yapardım. Bunun haricinde
Darkgod ve jowood merak edilen hususlarda gerekli açıklamayı yapmışlar.

D Çevrimdışı

dioxin

Yeni Üye
4 Şub 2018
11

Merhabalar alacak arkadaşlara yardımcı olması açısından ufak bir paylaşım.

20180202_175032.jpg

Geri
Üst Alt