JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

C Çevrimdışı

Cabidik

Yeni Üye
3 Şub 2018
1
Cvp: JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

Jvc TV alalı 2 gün oldu.tv nin sesi çok kötü bass açınca eski Renault Broadway imizin hoparlör leri gibi cızırtı geliyor.goruntu çok iyi değil fakat kotude değil.4k tvler HD yayınlarda sadece HD lere göre daha kotu görüntü veriyor gibi geldi bana.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sayin yorumcular?

T Çevrimdışı

taturs

Yeni Üye
2 Şub 2018
4

Cabidik' Alıntı:
Jvc TV alalı 2 gün oldu.tv nin sesi çok kötü bass açınca eski Renault Broadway imizin hoparlör leri gibi cızırtı geliyor.goruntu çok iyi değil fakat kotude değil.4k tvler HD yayınlarda sadece HD lere göre daha kotu görüntü veriyor gibi geldi bana.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sayin yorumcular?

Kardeş sana katılıyorum.hd kanallarda görüntü kotu.eski lg televizyonum fhd olmasına rağmen bundan çok daha kalıtelıydı görüntü.ama yine de fiyatına göre özelliklerini de göz önüne alırsan bence gayet karlı alışveriş.

R Çevrimdışı

rotasmmm

Yeni Üye
3 Şub 2018
46

dioxin' Alıntı:
Merhabalar alacak arkadaşlara yardımcı olması açısından ufak bir paylaşım.

20180202_175032.jpg
Servis menüsüne nasıl giriyoruz bilgi verebilirmisiniz.

J Çevrimdışı

Jowood

Yeni Üye
27 Ocak 2018
5
Arkadaşlar tv çok seri, pratik olmasına rağmen ses ve görüntü (FHD ve 4K) beni tatmin etmedi maalesef, iade edip    veya LG Lg-49UJ630V modellerinden birisini 2500 tl civarında almaya çalışacağım. Ado beyin önerilerini bekliyorum lütfen :)

K Çevrimdışı

kocgmath

Yeni Üye
5 Şub 2018
4

necropsie' Alıntı:
Bu televizyonu yarın almayı düşünüyorum. Epey bir araştırdım internette, ancak ne yazık ki çok az bilgi var bu model hakkında. Büyük - küçük hiçbir inceleme sitesinin ilgisini çekmemiş. Bulabildiğim tek kaynak, Walmart ve Amazon.de yorumları oldu. "jvc-lt-49vu72" olarak aratmanızı tavsiye ederim. "49VU73T" sanırım sadece Türkiye için kullanılan bir model numarası. Yanılıyor da olabilirim elbette ama aynı TV gibi görünüyorlar. Aşağıda paylaşacağım bilgiler 49VU72 için ve pek çok yorumu okuduktan sonra hazırladım bu listeyi.

- Televizyonun görüntü kalitesinden genel olarak bir memnuniyet var. Elbette bunlar düz kullanıcı yorumları ve profesyonel bir görüş değil. Ancak görüntü kalitesinden şikayet eden hemen hiçbir youm bulamadım. 
- Çok sayıda kullanıcı televizyonun ilk sefer sorunsuz açıldığını, ancak bir kez kapatılıp yeniden açınca ekranda yeşil-kırmızı renklerinin yanıp söndüğünü ve başka bir görüntü gelmediğini belirtmiş. Birkaç tane olsa hadi neyse diyeceğim ancak bu yöndeki şikayetlerin sayısı epey fazla. Beni de endişelendiriyor açıkçası. (MALESEF BU BİZİM TV YE DE OLDU FİŞİ ÇIKARIP TAKINCA DÜZELDİ,NEDEN ACEP???)
- Ses kalitesinin berbat olduğu konusunda herkes aynı fikirde. Hatta bir kullanıcı "teneke kutu içine koyulan dandik bir hoparlöre" benzetmiş. 
- USB portuna fare (mouse) takarsanız çalışıyor. Bu çok basit bir bilgi de olabilir ama bana ilginç geldi. 
- Smart TV'sini "yeterince smart" bulmamışlar zira örneğin bilgisayarınızdaki dosyaları kablosuz ağ üzerinden paylaşıma açıp TV'den izleyemiyorsunuz. DLNA/Samba desteğinin olmadığı belirtilmiş. 
- Cihazla ilgili hiçbir teknik bilgi olmayışı eleştirilmiş. Panel yenileme hızı bile bilinmiyormuş, kullanım kitapçığı yetersizmiş. 
- Güç kablosu kısaymış (1.4 metre),
- Youtube 4K videolar doğru dürüst çalışmıyormuş
- TV 12 saniyede açılıyormuş
- Android box kullanan kişiler sorun yaşayabilirmiş zira TV kendisini değişik input'lara göre kolayca ayarlayamıyormuş. Maalesef teknik bilgim sınırlı, belki bir başkası daha ayrıntılı bilgi verir bu konuda.

Halen kararsızım ancak sanırım alacağım bu TV'yi. 

K Çevrimdışı

kocgmath

Yeni Üye
5 Şub 2018
4
Ben de aldım,her şey gayet güzeldi.Ses ve görüntü kalitesi de gayet iyiydi.Youtube üzerinden film-video izledim.Yalnız dün ilk kez korktum üründen:sabah açınca ses geldi ancak görüntü gelmedi.Çocuklar kumanda ile oynamışlardır diye düşünüp fişi çıkarıp taktım,normale döndü....Ancak bugün sabah da aynı problem oldu;yine fişi çıkarıp takarak çözdüm problemi...Ama sorun var belli ki...Çözüm nedir?(Yatarken fişten çıkar,sabah uyanınca tak) dışında çözüm var mıdır?Ürünü servise yollamalı mıyım?Yardım bekliyorum inşALLAH...

E Çevrimdışı

Enezzz

Yeni Üye
6 Şub 2018
4
İyi günler.kurulum ücreti aldılar mı acaba

baredef5101' Alıntı:
vallahi arkadaşlar saat 5 gibi servis geldi teslim edip gittiler..
ilk başta ses bayağı tiz di ayarladık şimdi iyi incelik evde 55ju7000 4k var onlarasında bir fark yok , eğer kafamı sarmazsa iade edecektim fakat, bugün vestel bayine gidip 1000hz 49ub8300 modeline 2500 deyince almaya karar verdim...fotolar yüklüyeceğim...
İyi günler. Kurulum ücreti aldılar mı acaba bugün bende aldım bu ürünü sizce yanlış mı yaptım

E Çevrimdışı

Enezzz

Yeni Üye
6 Şub 2018
4

Pozada' Alıntı:
Dün aldım. Bugün kurulum yapıldı. Kurulum ücretsiz, servisin getirdiği askı aparatına 35 ₺ verdim. Vaktim olmadığı için servisten almak zorunda kaldım. 
Bu arada servis kurulum ücreti istedi. Ancak 32" üzeri kurulumlar ücretsiz olduğunu söyleyince sorun çözüldü. Bilginiz olsun

Bimden aldığım ürün içince kurulum ücreti isterler mi sizce

E Çevrimdışı

Enezzz

Yeni Üye
6 Şub 2018
4

Pozada' Alıntı:
Dün aldım. Bugün kurulum yapıldı. Kurulum ücretsiz, servisin getirdiği askı aparatına 35 ₺ verdim. Vaktim olmadığı için servisten almak zorunda kaldım. 
Bu arada servis kurulum ücreti istedi. Ancak 32" üzeri kurulumlar ücretsiz olduğunu söyleyince sorun çözüldü. Bilginiz olsun

Bide müşreti hizmetlerini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: İyi günler.kurulum ücreti aldılar mı acaba

Enezzz' Alıntı:
baredef5101' Alıntı:
vallahi arkadaşlar saat 5 gibi servis geldi teslim edip gittiler..
ilk başta ses bayağı tiz di ayarladık şimdi iyi incelik evde 55ju7000 4k var onlarasında bir fark yok , eğer kafamı sarmazsa iade edecektim fakat, bugün vestel bayine gidip 1000hz 49ub8300 modeline 2500 deyince almaya karar verdim...fotolar yüklüyeceğim...
İyi günler. Kurulum ücreti aldılar mı acaba bugün bende aldım bu ürünü sizce yanlış mı yaptım

Masaya montaj ücretsiz
Duvar montajında ise aparatı siz alırsanız 20 tl, onlar getirirse 43TL montaj ücreti var :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Enezzz' Alıntı:
Pozada' Alıntı:

Bide müşreti hizmetlerini bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

0850-222 41 23

Geri
Üst Alt