JVC 124 cm 4k uhd smart led tv 1899 tl ye bime geliyor

R Çevrimdışı

ruzgarm

Yeni Üye
7 Şub 2018
41
Ado kardeş malesef müzik ve film vs youtubeden açılmıyor ilk aldğımda tv yi denedim açılıyordu ama arıyor film müzik çıkıyor ama oynatmıyor siyah ekran oynat durdur şeklinde kalıyor internet hem kablodan hemde wifi olarak ayarlı ama neden oynatmadığını anlamadım ayar vs varsa yapabileceğim söylersen sevinirim. Teşekkürler...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado kardeş malesef müzik ve film vs youtubeden açılmıyor ilk aldğımda tv yi denedim açılıyordu ama arıyor film müzik çıkıyor ama oynatmıyor siyah ekran oynat durdur şeklinde kalıyor internet hem kablodan hemde wifi olarak ayarlı ama neden oynatmadığını anlamadım ayar vs varsa yapabileceğim söylersen sevinirim. Teşekkürler...
Sürüm nedir? Ona göre düşüneyim araştırayım

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Ado hocam internete bağlanamıyor bizim tv
Kablo da var wifi de ama şifre yazınca bağlanmıyor
3.47.6.2 sürüm
Bağlıyken de youtube Netflix yoktu, fabrika ayarı çektim şimdi nete bile girmiyor

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Bizim tv ye 3.47.11.0 yükledi bugün servis, arayüz daha akıcı hale geldi, browser dan dizi sitesi açınca sapitmiyor artık. Vestel arayüzü oldu ona üzüldüm ama akicilik şahane

S Çevrimdışı

saturn

Yeni Üye
29 Mar 2018
7
44
3.0 yok
2 adet den fazla usb girişi de yok maalesef.

Kullandığınız hdd harici güç kaynağı kullanan bir hdd dir mutlaka, bu koşullarda sorun olmaması gerekir lakin 1TB üzeri hdd lerde biçimlendirme sorunlarının olasılığından bahsedilir arasıra.

4 TB 2,5" harici güç kaynağı yok ve görmüyor. 3 TB 3,5" harici güç kaynağı olanı denedim ama bunu da görmüyor. Eski Vestel 9021 televizyonda da görmedi. İki HDD de Seagate bu arada. Vesteller 1 TB'dan fazlasını görmüyor mu?

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Adem Helvacı Ado hocam TV ye Optik çıkıştan ses sistemi bağladım sorularim var

1) TV nin sesini devre dışı bırakamıyorum böyle bir seçenek yok, illa sesi 0 a indirmen gerekiyor ama ben komple iptal etmek istiyorum, bu özellik 8 yıllık Samsung LCD TVm de var

2) ses çıkışında bazen dts moduna geçiyor bazen çıkıyor. Çözemedim bir türlü. Bu sorun sadece dsmartta yani TV yayınında oluyor, Netflix direk dts sıkıntı yok onda.

3) bu connected ve nonconnect yazılım nedir, hiç açıklama bulamadım.

Hızlı dönmeniz dileğiyle

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam TV ye Optik çıkıştan ses sistemi bağladım sorularim var

1) TV nin sesini devre dışı bırakamıyorum böyle bir seçenek yok, illa sesi 0 a indirmen gerekiyor ama ben komple iptal etmek istiyorum, bu özellik 8 yıllık Samsung LCD TVm de var

2) ses çıkışında bazen dts moduna geçiyor bazen çıkıyor. Çözemedim bir türlü. Bu sorun sadece dsmartta yani TV yayınında oluyor, Netflix direk dts sıkıntı yok onda.

3) bu connected ve nonconnect yazılım nedir, hiç açıklama bulamadım.

Hızlı dönmeniz dileğiyle

Selamlar kardeşim.
1- vestel capcanlı destek hattına yazınız, kıs abir süre sizi bekletip, bu sorunu çözmeye yönelik size yazılım sunacaklar veya yazılım ile birlikte servisi gönderecekler. (Bu 3 maddeyi de yazın lütfen)

2- Aynı paralelde ilerleyen bug, ilk sorununuz çözüldüğünde bu da çözülecek

3- Connected ve Nonconnected ürünlerin birisinde bağlanabilir özelliği vardır yani açıkçası birisi internetli, diğeri internetsiz demektir :ok

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Selamlar kardeşim.
1- vestel capcanlı destek hattına yazınız, kıs abir süre sizi bekletip, bu sorunu çözmeye yönelik size yazılım sunacaklar veya yazılım ile birlikte servisi gönderecekler. (Bu 3 maddeyi de yazın lütfen)

2- Aynı paralelde ilerleyen bug, ilk sorununuz çözüldüğünde bu da çözülecek

3- Connected ve Nonconnected ürünlerin birisinde bağlanabilir özelliği vardır yani açıkçası birisi internetli, diğeri internetsiz demektir :ok

Adem Helvacı Ado hocam hızlı dönüşün için teşekkürler. Şu anda yazdım vestele cevap bekliyorum gerçekten uzunmuş beklemesi :)

Bir sorumda şu çekirdek yazılım ve diğeri neydi, onun hakkında :) farkları hakkında bilgim yok yine ve açıkça söylemek gerekirse JVC'nin kendi arayüzünü özlüyorum ona dönme şansım var mı güncel sürüm üzerinde?

Teşekkürler tekrar .

S Çevrimdışı

sarper28

Aktif Üye
24 Şub 2018
221
Adem Helvacı Ado hocam hızlı dönüşün için teşekkürler. Şu anda yazdım vestele cevap bekliyorum gerçekten uzunmuş beklemesi :)

Bir sorumda şu çekirdek yazılım ve diğeri neydi, onun hakkında :) farkları hakkında bilgim yok yine ve açıkça söylemek gerekirse JVC'nin kendi arayüzünü özlüyorum ona dönme şansım var mı güncel sürüm üzerinde?

Teşekkürler tekrar .

Ben böyle lanet bir firma sitesi görmedim nedir bu. Capcanlıya 2 defa bağlandım ikisinde de karşı taraf cevabı geç verince "uzun süre inaktfisiniz" diyip sohbeti ortasında kapattı. Sonra başkasına bağladı oda aktaramam bana anlatın diyor. Ben her seferinde dert mi anlatıcam. Sinir oldum adam sorunuma çözüm üretemedi zaten.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Teşekkürler tekrar .

Dönebilirsiniz elbette, Beni uğraştırarak :kop

Geri
Üst Alt