Rica ederimTeşekkür ederim hocam.
Sürüm nedir? Ona göre düşüneyim araştırayımAdo kardeş malesef müzik ve film vs youtubeden açılmıyor ilk aldğımda tv yi denedim açılıyordu ama arıyor film müzik çıkıyor ama oynatmıyor siyah ekran oynat durdur şeklinde kalıyor internet hem kablodan hemde wifi olarak ayarlı ama neden oynatmadığını anlamadım ayar vs varsa yapabileceğim söylersen sevinirim. Teşekkürler...
Ado kardeş V.3.47.6.2 sürüm gösteriyor. Yardımcı olmanı rica ederim. TeşekkürlerSürüm nedir? Ona göre düşüneyim araştırayım
3.0 yok
2 adet den fazla usb girişi de yok maalesef.
Kullandığınız hdd harici güç kaynağı kullanan bir hdd dir mutlaka, bu koşullarda sorun olmaması gerekir lakin 1TB üzeri hdd lerde biçimlendirme sorunlarının olasılığından bahsedilir arasıra.
Ado hocam TV ye Optik çıkıştan ses sistemi bağladım sorularim var
1) TV nin sesini devre dışı bırakamıyorum böyle bir seçenek yok, illa sesi 0 a indirmen gerekiyor ama ben komple iptal etmek istiyorum, bu özellik 8 yıllık Samsung LCD TVm de var
2) ses çıkışında bazen dts moduna geçiyor bazen çıkıyor. Çözemedim bir türlü. Bu sorun sadece dsmartta yani TV yayınında oluyor, Netflix direk dts sıkıntı yok onda.
3) bu connected ve nonconnect yazılım nedir, hiç açıklama bulamadım.
Hızlı dönmeniz dileğiyle
Selamlar kardeşim.
1- vestel capcanlı destek hattına yazınız, kıs abir süre sizi bekletip, bu sorunu çözmeye yönelik size yazılım sunacaklar veya yazılım ile birlikte servisi gönderecekler. (Bu 3 maddeyi de yazın lütfen)
2- Aynı paralelde ilerleyen bug, ilk sorununuz çözüldüğünde bu da çözülecek
3- Connected ve Nonconnected ürünlerin birisinde bağlanabilir özelliği vardır yani açıkçası birisi internetli, diğeri internetsiz demektir
Ado hocam hızlı dönüşün için teşekkürler. Şu anda yazdım vestele cevap bekliyorum gerçekten uzunmuş beklemesi
Bir sorumda şu çekirdek yazılım ve diğeri neydi, onun hakkında farkları hakkında bilgim yok yine ve açıkça söylemek gerekirse JVC'nin kendi arayüzünü özlüyorum ona dönme şansım var mı güncel sürüm üzerinde?
Teşekkürler tekrar .
Ado hocam hızlı dönüşün için teşekkürler. Şu anda yazdım vestele cevap bekliyorum gerçekten uzunmuş beklemesi
Bir sorumda şu çekirdek yazılım ve diğeri neydi, onun hakkında farkları hakkında bilgim yok yine ve açıkça söylemek gerekirse JVC'nin kendi arayüzünü özlüyorum ona dönme şansım var mı güncel sürüm üzerinde?
Teşekkürler tekrar .