D
daddy_cool
Yeni Üye
- 2 Şub 2018
- 27
Hocam nasıl kullanacağız peki?
Ado' Alıntı:ruzgarm' Alıntı:Merhaba @Ado kardeş yazılım için bilgi alabilirsem yüklemek isterim. Yazılımdan beklediğim Görüntü kalitesi PVR kayıt olayı HDR gibi vs. yeniliktir. Lütfen yukarıdaki mesaj ile ilgili yardımlarınızı rica ederim.
TV niz internete kablo ile bağlı olursa ve kurum da yazılımı FTP ye çıkarsa elbette otomatik yükleme yapar sistem.
Her güncelleme, sistem stabilitesi, görüntü performansı ve olası güvenlik durumlarına karşı tedbir/iyileştirme içeriklidir.
Netflix yeliğiniz 1 ay hediyedir, sonrası isterseniz ücretli abonelikle devam edersiniz.
Brovserdan film izleme performansından çok yüksek beklentileriniz olmasın :
ruzgarm' Alıntı:Ado' Alıntı:TV niz internete kablo ile bağlı olursa ve kurum da yazılımı FTP ye çıkarsa elbette otomatik yükleme yapar sistem.
Her güncelleme, sistem stabilitesi, görüntü performansı ve olası güvenlik durumlarına karşı tedbir/iyileştirme içeriklidir.
Netflix yeliğiniz 1 ay hediyedir, sonrası isterseniz ücretli abonelikle devam edersiniz.
Brovserdan film izleme performansından çok yüksek beklentileriniz olmasın :
Merhaba Tv de Servis İnternete hem Kablo hemde Wifi üzerinden bağlamış FTP ye bahsettiğiniz nasıl otomatik günceleme yapacatır.
Sizin verdiğiniz yazılımlar bahsettiğiniz güncelleme yapılmazsa ozaman yazılım yüklemesi yapmak gerekiyor.
Maç sever biri olarak HD kalitesini maçlarda çok hissediyorum. Digitürk cihazda hd maç yayınları TVde Büyük olmasına rağmen daha güzel görüntü almak için güncelleme gelmezse yazılım yükleyerek görüntüyü daha iyi olmasını isterim.
Sizce güncellememi bekleyeyim ne zaman gelir yoksa sizin vereceğiniz yazılımımı yüklememi tavsiye edersiniz. Teşekkürler...
Suga69' Alıntı:Adem hocam iyi günler.aldığımız jvc 4k tv nin 3840.2160p yi destekliyormu yoksa en son ne kadar çözünürlüge kadar destekledigini öğrenebilirmiyiz.tesekkur ederim.
Junkhead' Alıntı:Merhaba. Logitech mk240 kablosuz klavye mouse alıcam da. Jvc tv almıştım bimden ona baglayabilirmiyim acaba?
sarper28' Alıntı:@Ado hocam selamlar, sırf size sormak için üye oldum panel ve tv hakkında bilginize sığınmam gereken bir nokta var. TV yi aldım, şu anda bulunduğum yerde değil ama panel konusunda sorularım var;
1- Kullanım kılavuzunda panelin hdmi üzerinden pc ye vs bağlandığında 4k 60hz verebildiği gibi bir ibareye denk geldim. Panelin 50hz olduğu bu forumda çoğu kez vurgulanmış, uydu üzerinden yayında mı bu olay var sadece? atladığım bir nokta mı var yoksa
2- Tv ye kavuştuğumda panele oc ile 60hz uygulama yapmak istiyorum şayet pc ile bağlantıda da 60hz vermez ise, bu konuda bir bilginiz var mı, panele OC yapıldığını gördünüz mü veya denediniz mi?