Bu tv hepsiburada da satışta.Bimdeki ilandada 13 temmuzda satışa sunulacağı yazıyordu.Nedersiniz alınırmı?A Alobar, yeni urun olduğunu sanmiyorum
Elden kalan urundur yada iadedir.
Bugün İki tane Bim e baktım ürün yoktu, ellerinde kalmıştır bu ürünBu tv hepsiburada da satışta.Bimdeki ilandada 13 temmuzda satışa sunulacağı yazıyordu.Nedersiniz alınırmı?
Merhaba,
TV'yi iki yıldır kullanıyorum çok da memnunum. Sadece ses konusunda sıkıntı yaşıyorum. Şu anda JBL masa üstü hoparlör ile kullandığım için idare ediyorum ama onda da ses açıp kapamada sorunlar yaşıyorum. Öğrenmek istediğim iki konu var;
1 Bu TV'nin mevcut hoparlörlerini daha kaliteli bir hoparlör ile değiştirsem verim alır mıyım?
2 TV'nin arkasında Subwoofer yeri var. Uygun bir subwoofer alsam ana kartta sub için çıkış var mıdır?
Ayrı bir cihaz kullanmak istemediğim için bu şekilde çözüm bulmak istiyorum.
tüm kaynaklarda film izlerken konuşma seslerinin anlamakta zorlanıyorum. ses ayarlarında tüm seçenekleri denedim ama sonuç alamadım.Merhaba,
Bende 2018 mayıstan beri kullanıyorum aynı tv'yi.. tam tersine ben tv'nin sesinden çok memnunum.. 15. kademenin üstüne çıkma ihtiyacı duymadım şimdiye kadar..
Yalnız şu konuda dikkatinizi çekmek isterim.. Bu ses kalitesi dahili uydu üzerinden izlenirken sorunsuz. fakat turkcell tv+'a geçince sesi bu sefer 50-60 seviyelerine çıkartmam gerekiyor, yani sizde dahili uydu değilde benim gibi tv+, tivibu vb bir alıcı üzerinden izliyorsanız ondan kaynaklı da olabailir..
Selamlar.
fabrika ayarlarına dönün, sorun devam ediyorsa servis ile irtibatı geçin derim.tüm kaynaklarda film izlerken konuşma seslerinin anlamakta zorlanıyorum. ses ayarlarında tüm seçenekleri denedim ama sonuç alamadım.