Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
Onu gördümTerfi sistemi 2 fonksiyonlu çalışıyor Mesaj sayısına aldanma.
Beğeni sayısı / Mesaj sayısı = oran + Mesaj sayısı

Onu gördümTerfi sistemi 2 fonksiyonlu çalışıyor Mesaj sayısına aldanma.
Beğeni sayısı / Mesaj sayısı = oran + Mesaj sayısı
Bu durumu epeydir bende yazacaktım... Hiç bir şey yapılmasa da bir süre sonra daha önce okunulan konunun son mesajına değil de, ilk mesajına götürüyor.Forumumuzda kullandığımız bir script tarayıcı çerezlerinizi kullanarak herhangibir bir konuda en son hangi mesajda kaldıysanız.
tekrar o konudaki kaldığınız mesaja sizi götürür.
tüm mesajları okuduysanız direk son mesaj atar.
çerez temizliği yada tarayıcı değişikliği yaparsanız konuların 1. mesajı açılır.
Dh de olduğu gibi bir son mesaja git butonu olsa güzel olurdu.Bu durumu epeydir bende yazacaktım... Hiç bir şey yapılmasa da bir süre sonra daha önce okunulan konunun son mesajına değil de, ilk mesajına götürüyor.
mobil giriste bu özellik var ama daha önce o konuyu incelediyseniz okumadiginiz ilk mesaja gidiyor otomatikmen..Dh de olduğu gibi bir son mesaja git butonu olsa güzel olurdu.
Bir süre sonra gitmiyor...mobil giriste bu özellik var ama daha önce o konuyu incelediyseniz okumadiginiz ilk mesaja gidiyor otomatikmen..
Çoğunlukla mobilden giriyorum ancak öyle bir tuş yok, telefonu sıfırlar ya da çerezleri silersem her şey başa dönüyor. Dh de uygulamada uzun basarak son mesaja git ya da tarayıcıda direk son mesaja git butonu mevcutmobil giriste bu özellik var ama daha önce o konuyu incelediyseniz okumadiginiz ilk mesaja gidiyor otomatikmen..
Çoğunlukla mobilden giriyorum ancak öyle bir tuş yok, telefonu sıfırlar ya da çerezleri silersem her şey başa dönüyor. Dh de uygulamada uzun basarak son mesaja git ya da tarayıcıda direk son mesaja git butonu mevcut
İşte sevgili hoşbulduk bu bahsettiğin tuş konuya girmeden olmalı, bir de çoklu konuysa sadece ilk sayfanın sonuna gidiyor.
Bende, bu işlemleri yapmadan da bir süre sonra son mesaja değil ilk mesaja gidiyor.telefonu sıfırlar ya da çerezleri silersem her şey başa dönüyor.
SMS onaylı üyelerimiz açıkMerhaba, foruma yeni üyeyim, mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum.
Bir sorum olacaktı. Forumun Alım & Satım kısmı ilgimi çekti. Herkese açık mıdır yoksa belirli kullanıcı grupları mı satış yapabiliyor?
Cevap için şimdiden teşekkür ederim.