Eş, dost, akraba neredeyse 20 kişilik bir grup halinde 4ncü yılımıza girdik aynı serverle. Bu sene yayın aldığımız server, depolama, yayın dağıttıkları serverlerini değiştirdiler, kapasite büyüttüklerini ifade ediyorlar. 9bin üyeleri var, 100 eurodan... Cem Yılmaz 'a bağlayayım hemen
Çoğunluğu yurt dışında olan eş, dost grubundan hemen herkes whatsapp dan video gönderiyorlar, 10 saniyede bir takılıyor izledikleri yayın. İnternet hızları anlık 100mb, bendeki hız 10mb; aynı anda yolladığı yayını ben sorunsuz izliyorum.
Servere soruyorum internet firmasından diyor, denemek için internetten m3u buldum bunların birinin tv ye attım, en ufak takılma, donma yok. Şimdi birinci sorum, sizce sorun nerede ?
2nci ve asıl öğrenmek istediğim; bu iptv yi amatör şekilde biz yapabilir miyiz ev ortamında ? Yasal bir üyelik alınsa, dediğim hısım akraba grubunu kapsayacak şekilde dağıtım yapılsa ? Maksat ticaret değil, yurt dışı grubu tr kanallarını sorunsuz izleyebilsin diye, nası olsa 2-3 yıl tüm liglerin adresi belli oldu. Yapan, deneyen oldu ise tecrübelerini dinlemek isteri(z)m.
Bunun güvenliği nasıl sağlanır, bazen saldırı var muhabbeti oluyor. 20 kişi ortaklaşa 1 yıllık parayı bölüşelim, hiç değilse herkes tv karşısına geçerken acaba açacak mı karamsarlığından kurtulsun. Tek kanal izlenmeyecek, isteyen anlık, istediği kanalı izleyebilecek şekilde.