Arkadaşlar Selamlar Nasılsınız Bir konu varda yeni başlık açmaktansa buraya yazıyım dedim bir bilgisayar geldi bana arızalı benim dizdiğim bir sistem bu içinde muhasebe programı var ben format öncesi yedek aldım fakat program yedekleme yapmamış dosyalar gitti şimdi adam diyorki davacı olacam dava açsa eline ne geçer benim karşı savunmam ne olmalı bu konuda fikirleri olan varmı?
Aşağıdaki gibi bir form imzalatmak format öncesi Böyle sorunların önüne geçebilir.
Format işlemlerinde veri kaybı belge kaybı olabileceğine dair müşteri her zaman bilgilendirilmeli ..
Genellikle PC Format işlemleri yedek alma sorumluluğu müşteriye ait ama aşağıdaki form imzalatmak şart..
Verilen hizmete bağlı olarak işin rengi değişir veri yedekleme veri kaybı olmayacağına dair açıklama yaptıysanız.
Sizin hatanız varsa tüketici zarar tazmin için avukat tutarsa tazminata hak kazanabilir .
Başvuru sahibi: Cihaz Bilgileri
Adı Soyadı:
Birimi/Görevi:
Telefon No:
İmza :
Masaüstü Bilg. ( ) / Dizüstü Bilg. ( )
Diğer :…………………………………………….
Marka / Model : ……………………………………….
Talep Türü: Taahhütler
İşletim Sistemi Kurulumu :
Windows7 , Windows 10
Diğer : ………………………..
Diğer :
Bilgilerimin bir yedeğini almam konusunda XXX personeli tarafından bilgilendirildim. Oluşabilecek herhangi bir veri kaybında sorumluluk tarafıma aittir.
Bilgisayarım/Cihazım kurumsal ve zimmetlidir.
Başvuru sahibi bu formu imzalamakla taahhütleri kabul etmiş sayılır.
Teslim Alan (XX Personeli) : Teslim Eden :
Adı Soyadı: Adı Soyadı/Görevi:
Tarih/İmza : …../……/202.. , ………. Tarih/İmza : …../……/202.. , ……….
TEKNİK SERVİS TUTANAĞI
Başvuru sahibinin formdaki talebi değerlendirilmiş, yapılan işlemler Teknik Servis tutanağında belirtilerek aşağıda imzası bulunan personele teslim edilmiştir.
Teslim Eden (xx Personeli) :
Ad Soyad :
Tarih/İmza : …../……/202.. , ………….. Teslim Alan :
Ad Soyad :
Tarih/İmza : …../……/202.. , …………..
Not: Format ve kurulum işlemlerinin XXX ofisinde yapılması esastır. Cihaza yapılacak iş ve işlemler, form ’ye