Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Harç ve benzeri ödeme olursa da bunu size karşı taraftan tahsil ederek iade ederler, bu konuda kaybınız olmaz.S.A. Hukuki konu deyince, Bir fikir almak isityorum. yataş firmasının bir bayiinden pandemi öncesi bir yatak almıştım, satıcı 30 gün içinde değişim vaadi ile sattı, 14 gün sonra yataktan memnun olmadığımızı değişimini talep ettik ki alırken eşimin be benim bel ve boyun fıtıklarımız olduğunu belirtmemize rağmen, değiştirmediler, yandan gitti yönden gitti muhabbeti yaptılar, bunun üzerine bende 4 nisan 2020 tarihinde tüketici hakem heyetine başvurdum, tüketici hakem heyeti beni haklı bulan bir karar yayınladı 29 eylül 2020 tarihinde. ekim ayı içinde de tebligat ve itiraz süresini bekledim nihayetinde 19 Kasım 2020 tarihi itibari ile bu THHK ya karşı taraf itiraz etmediği için THHK ilamı kesinleşmiş oldu ve bende bu bedelin icra yoluyla alınması için icra müdürlüğüne THHK ile başvurdum, icra ödeme emri firmaya 26 Kasımda tebliğ edilmiş, 7 gün içinde itiraz yada ödeme yapma hakkkı var, sekizinci gün haciz talebi dilekçesi vereceğim. Bu haciz talebi dilekçesi ile tekrar dan bir harç veya masraf ödemesi alacak mı benden icra dairesi? bunu öğrenmek istiyorum sizden. (Bu arada yatak bedeli 2722-Tl 14 Mart 2020 tarihi itibari ile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
L lordhaseky