The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Bence bu cihaz için o fiyatlar yüksek, şahsen ben almam o fiyata.Ben beklemeye devam edeyim o zaman
Bence bu cihaz için o fiyatlar yüksek, şahsen ben almam o fiyata.Ben beklemeye devam edeyim o zaman
Kasım sonuna kadar cihazın geleceğini söyledi Mert, ama yinede kesin tarih belli değil arkadaşlarHomatics R 4K Plus modeli, ön siparişe ne zaman açılır veya açılmadan bir kaç günönce bir bilgi alma, ona göre gecikmeden ayırtma şansımız olur mu?
En azından "mi box s 4k" gibi uzun zaman kullanabileceğim bir cihaz olacağını düşündüğümden tek aklımdaki model bu...
Mert Temizer, The_SreT,
Geldi mi hocam ürün?Evet mail attılar kargoya verilmiş kargo takip numarası var kargoyu takip edebiliyorum. Şuan gelmesini bekliyorum sadece
Plus olmayanın bir artısı yok ki. Km2 plus ile aynı özellikte. Plus olanı önemli.Ürün Atlanta firması tarafından getirilip Hepsiburada üzerinden satışa sunuldu.Ama sadece plus olmayan seri.Cihazi satın aldım elime ulaşınca bilgi verebilirim.
Hayır hocam gelmedi bekliyorum gelince yazacağım kesinlikle forumaGeldi mi hocam ürün?
Hayırlı olsun ilk deneyimlerin nasılHomatics Box R
Box Q zaten hızlıydı bu daha da seri.yalnız Type C tüner ile ilgili android 11 de bazı sıkıntılar var.Kanal taşıma yaparken kilitleniyor, taşıma yaptıktan sonra düzenlenen şekilde değilde karışık şekilde hafızaya alıyor.Android bölümünde uygulamalarda herhangi bir sorun görünmüyor.Hayırlı olsun ilk deneyimlerin nasıl
Km2 plus ile fark olsa alıp inceleyeceğim ama fark yok. R 4k plus gelsin de farkı görelim.Gıy gıy müzik koymuşkar koskoca Atlanta firması.
Şu cihaz için bilgilendirici video üretemiyor.,birisi anlatsa cihazı tanıtsa olmaz mı? Onu geçtim yorumlar kapalı iyi yada kötü kullanıcı yorumları olmalı youtube da herşey sıkıntılı soranlara tavsiye etmeye çekiniyorum cihazı getiren firma ilgilenmiyor cihaz satmaya bakıyor sadece. Yerli firmaların bu ürünleri tüketiciye iyi anlatmaları tanıtmaları lazım içerde satılsın cihazlar vatandaş garantisiz yurtdışı sitelere yönelmesin. fiyatlarda biraz uygun tutulsun
Sonuna kadar katılıyorum, valla ne demeli ki başka. Videodaki müzik içimi kararttı resmen belli bir noktadan sonra sesi kapadım, gerilim müziği gibi birşey bu ne Allah aşkına. Gönül isterdi ki biri anlatarak cihazı tanıtsın ama nerde.Gıy gıy müzik koymuşkar koskoca Atlanta firması.
Şu cihaz için bilgilendirici video üretemiyor.,birisi anlatsa cihazı tanıtsa olmaz mı? Onu geçtim yorumlar kapalı iyi yada kötü kullanıcı yorumları olmalı youtube da herşey sıkıntılı soranlara tavsiye etmeye çekiniyorum cihazı getiren firma ilgilenmiyor cihaz satmaya bakıyor sadece. Yerli firmaların bu ürünleri tüketiciye iyi anlatmaları tanıtmaları lazım içerde satılsın cihazlar vatandaş garantisiz yurtdışı sitelere yönelmesin. fiyatlarda biraz uygun tutulsun.