The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Siparişlerim kısmında iptal et diye birşey yok mu ?Hocam iptal edeyim etmesine nasıl edeceğim mail atıyorum cevap vermiyorlar ki telefon numaraları da yok ne yapacam bilmiyorum
Siparişlerim kısmında iptal et diye birşey yok mu ?Hocam iptal edeyim etmesine nasıl edeceğim mail atıyorum cevap vermiyorlar ki telefon numaraları da yok ne yapacam bilmiyorum
Bankadan işleme itiraz edin.Hocam iptal edeyim etmesine nasıl edeceğim mail atıyorum cevap vermiyorlar ki telefon numaraları da yok ne yapacam bilmiyorum
Hocam iptal edeyim etmesine nasıl edeceğim mail atıyorum cevap vermitoHocam burada belirtmişler 15 - 25 iş günü diyor kargoya verme süreci. Birde bunun kargo süreci olacak, bayağı ağırdan alıyorlar süreci anlaşılan.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben olsam iptal ederim, astarı yüzünden pahalıya gelecek zaten.
Hayır maalesef yokSiparişlerim kısmında iptal et diye birşey yok mu ?
Papara ile yaptım ödemeyi aradım ödemeyi yaptığınız için ödeme tamamlandığı için müdahale edemiyoruz aldığınız yer ile görüşüp çözmeniz gerekiyor dediler bizim yapabileceğimiz birşey yok bu durumda dedi.Bankadan işleme itiraz edin.
Ne saçma siteymiş yaa, iptal - iade seçeneği nasıl olmaz.Hocam iptal edeyim etmesine nasıl edeceğim mail atıyorum cevap vermito
Hayır maalesef yok
Papara ile yaptım ödemeyi aradım ödemeyi yaptığınız için ödeme tamamlandığı için müdahale edemiyoruz aldığınız yer ile görüşüp çözmeniz gerekiyor dediler bizim yapabileceğimiz birşey yok bu durumda dedi.
Evet çok saçma gerçekten bende siteyi bilmiyorum üretici olduğu için dedim kendi sitesinden alayım hata ettim iletişim olarak telefon numaraları da yok sadece e-posta var onada dönmüyorlar ne yapacağımı bilemedim peş peşe e-posta attım yine atacağımNe saçma siteymiş yaa, iptal - iade seçeneği nasıl olmaz.
Dönüş oldu mu hocam?Evet çok saçma gerçekten bende siteyi bilmiyorum üretici olduğu için dedim kendi sitesinden alayım hata ettim iletişim olarak telefon numaraları da yok sadece e-posta var onada dönmüyorlar ne yapacağımı bilemedim peş peşe e-posta attım yine atacağım
Evet mail attılar kargoya verilmiş kargo takip numarası var kargoyu takip edebiliyorum. Şuan gelmesini bekliyorum sadeceDönüş oldu mu hocam?
Ne kadar vergi çıktığını yazarsanız iyi olur.Evet mail attılar kargoya verilmiş kargo takip numarası var kargoyu takip edebiliyorum. Şuan gelmesini bekliyorum sadece
Kargo elime ulaştığı zaman yazacağımNe kadar vergi çıktığını yazarsanız iyi olur.
Umarım fazla vergi çıkmaz.
R 4K Plus modeli gelir mi Mert hocam bu modeli 2999₺ ön satış fiyatı stoklara girdikten sonra fiyat artışı olacaktır diyor. Tahmini ne kadar bir artış olur acaba birde oyun kolu kutu içerisine dahil değildir diyor. Oyun için kol önerecek var mı oynayacağım oyun türü genelde moba olacaktır.R versiyonu Türkiye'de önsiparişe açıldı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
R 4K Plus modelide yıl sonuna kadar Atlanta tarafından getirtilecek, tahmini ön satış fiyatı 3500 - 3600 TL olacak.R 4K Plus modeli gelir mi Mert hocam bu modeli 2999₺ ön satış fiyatı stoklara girdikten sonra fiyat artışı olacaktır diyor. Tahmini ne kadar bir artış olur acaba birde oyun kolu kutu içerisine dahil değildir diyor. Oyun için kol önerecek var mı oynayacağım oyun türü genelde moba olacaktır.
R 4K Plus modelide yıl sonuna kadar Atlanta tarafından getirtilecek, tahmini ön satış fiyatı 3500 - 3600 TL olacak.