Daha kargoya vermemişlerdir.Bende sipariş verdim ama kargo takip numarası vermediler
Aynen öyle kargoya verince e-posta adresine gelir mail olarak biraz uzun sürebiliyor. Bende ilkin tedirgin olmuştum sabır ile beklemesi gerekiyor.Daha kargoya vermemişlerdir.
Hayırlı olsun, bekliyoruz :-)
PTT getirecek evine kadar, vergiyi öder teslim alırsın kapıda.9'unda sipariş verdim
12sinde kargolandı
Dün itibariyle durum :
International shipment release - Import
Hızlı geldi gibi.
İnşallah beni yormazlar ikitelliye kadar platin vidalarla yürümek işkence :/
Ptt değil hocam, WWE kodu verdi sistem bana, Aras kargo ile gelecek sanırım.PTT getirecek evine kadar, vergiyi öder teslim alırsın kapıda.
O vergiyi senden her türlü alırlar fazla sevinme sonuçta paket gümrüğe gelecek ve gümrük vergisinin ödenmediği orada tesbit edilecek.Ptt değil hocam, WWE kodu verdi sistem bana, Aras kargo ile gelecek sanırım.
Aras kargo demek vergi çıkmaması demek değil mi yanlış mı biliyorum )
Paket gümrükten çıkıp Alemdağ aras kargo aktarma şubesine geldi bile ÜstadO vergiyi senden her türlü alırlar fazla sevinme sonuçta paket gümrüğe gelecek ve gümrük vergisinin ödenmediği orada tesbit edilecek.
Vergiyi aras kargo senden almazsa buradan iletir misin bana, Homatics yeni bir sisteme mi geçti acaba, birine soracağım Homatics tenPaket gümrükten çıkıp Alemdağ aras kargo aktarma şubesine geldi bile Üstad
Planlanan teslim tarihi bugün görünüyor.