Benim de aklıma tuner eklentisi geldi.Type c girişine type c flaş bellek taktım deme sakın o girişler bellek takmak için değil type c tuner için yapılmış olan girişler birde fazla giriş var o şuan kullanım için uygun değil.
Aynen öyle yaptım :(Type c girişine type c flaş bellek taktım deme sakın o girişler bellek takmak için değil type c tuner için yapılmış olan girişler birde fazla giriş var o şuan kullanım için uygun değil.
İşlemci 1.5mhz hızla çalışan Allwinner bir işlemci, keşke işlemci Amlogic olsaydı, Allwinner işlemcileri tavsiye etmiyorum şahsen. Cihazda Google L1 lisansı var ama Netflix lisanslı yok. Tek artısı uydu özelliği olması, onun dışında pek bir albenisi yok. Fiyatıda özelliklerine göre yüksek.Hiremco Matrix pro 4/64gb dvb-s2x-4K uydu modülü ve androidli hemde lisanslı çok güzel cihaz. 2500 TL varmı kullanan.
Mert şefim inceleme için eline sağlık
Hocam neden sormadan böyle birşey yaptın ki, inşallah cihaza kalıcı zarar vermemişsindir. Geçmiş olsunThe_SreT , Umut Barış ,@TC Yıldırım , Dikey konumda cihazın alt tarafındaki typce testinde ,128 GB USB Kingston (Bu USB ile , USB girişlerinde flim testlerini yapıyordum.x265,x264,2160 vb ) uçurdu.Cihaz resetlendi sonra açıldı.Ancak kendi USB uçmuş.Şase olma ihtimali var, inşallah diğer bağlantılara zarar vermemiştir.
Geçmiş olsun cihaz çalışıyorsa ucuz atlaşmışınız sorsanız iyi olurdu.Aynen öyle yaptım :(
Botech type c tuner satılıyor nette hemen al arkadaki girişe tak hem uydu alıcı hem box olarak kullan alttaki fazla type c girişine soundbar gibi birşey gelecek.Benim de aklıma tuner eklentisi geldi.
Muhtemelen ileride uydu alıcısına dönüştürülebilecek dediydim.
Merhabalar,Merhaba arkadaşlar artık ürünleri alırken %10 indirim kodu olarak tavsiyeforumu yazarakta indirim alabilirsiniz
Homatics Plus cihazına bütçesi yetmeyenler, aşağıya linkini bırakacağım Homatics Box R 4K cihazını tavsiyeforumu indirim kodu ile kargo + vergi dahil 1550 tl civarına satın alabilirler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Homatics sitesinden alacağınız her ürün için geçerli bir koddur.
O konu hakkında her hangi bir bilgim yok malesefMerhabalar,
Hiremco sitesinden bir ürün alacağım "indirim kupon" ibaresi var buraya ne yazmam gerekiyor
Hocam orada 12v 1a çıkış yazıyor ve oraya flash bellek takıyorsun, 12v 1a yazması başlı başına bir uyarı zaten.Kontrol ettim.Cihaz ve diğer bağlantılar sağlam.Ama kendi USBi'm (128 GB) şase yaptığından sizlere ömür. Ama bu sıkıntılı bir durum.Benim haricimde başkalarıda deneyebilir.
The_SreT Umut Barış ,@TC Yıldırım
Teşekkürler hocam, global sitede type-c tuner satışı yok.Merhaba arkadaşlar artık ürünleri alırken %10 indirim kodu olarak tavsiyeforumu yazarakta indirim alabilirsiniz
Homatics Plus cihazına bütçesi yetmeyenler, aşağıya linkini bırakacağım Homatics Box R 4K cihazını tavsiyeforumu indirim kodu ile kargo + vergi dahil 1550 tl civarına satın alabilirler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Homatics sitesinden alacağınız her ürün için geçerli bir koddur.
Kimse Type C girişlerine usb bellek takmayı denemesin Aklından bile geçirmesin,Kontrol ettim.Cihaz ve diğer bağlantılar sağlam.Ama kendi USBi'm (128 GB) şase yaptığından sizlere ömür. Ama bu sıkıntılı bir durum.Benim haricimde başkalarıda deneyebilir.
The_SreT Umut Barış ,@TC Yıldırım