Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

Hasan3472 Çevrimdışı

Hasan3472 

Aktif Üye
30 Kas 2021
198
39
Hiremco Matrix pro 4/64gb dvb-s2x-4K uydu modülü ve androidli hemde lisanslı çok güzel cihaz. 2500 TL varmı kullanan.
Mert şefim inceleme için eline sağlık 👍

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,940
Type c girişine type c flaş bellek taktım deme sakın o girişler bellek takmak için değil type c tuner için yapılmış olan girişler birde fazla giriş var o şuan kullanım için uygun değil.
Benim de aklıma tuner eklentisi geldi.
Muhtemelen ileride uydu alıcısına dönüştürülebilecek dediydim.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Hiremco Matrix pro 4/64gb dvb-s2x-4K uydu modülü ve androidli hemde lisanslı çok güzel cihaz. 2500 TL varmı kullanan.
Mert şefim inceleme için eline sağlık 👍
İşlemci 1.5mhz hızla çalışan Allwinner bir işlemci, keşke işlemci Amlogic olsaydı, Allwinner işlemcileri tavsiye etmiyorum şahsen. Cihazda Google L1 lisansı var ama Netflix lisanslı yok. Tek artısı uydu özelliği olması, onun dışında pek bir albenisi yok. Fiyatıda özelliklerine göre yüksek.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
The_SreT The_SreT , Umut Barış Umut Barış ,@TC Yıldırım , Dikey konumda cihazın alt tarafındaki typce testinde ,128 GB USB Kingston (Bu USB ile , USB girişlerinde flim testlerini yapıyordum.x265,x264,2160 vb ) uçurdu.Cihaz resetlendi sonra açıldı.Ancak kendi USB uçmuş.Şase olma ihtimali var, inşallah diğer bağlantılara zarar vermemiştir.
Hocam neden sormadan böyle birşey yaptın ki, inşallah cihaza kalıcı zarar vermemişsindir. Geçmiş olsun

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Benim de aklıma tuner eklentisi geldi.
Muhtemelen ileride uydu alıcısına dönüştürülebilecek dediydim.
Botech type c tuner satılıyor nette hemen al arkadaki girişe tak hem uydu alıcı hem box olarak kullan alttaki fazla type c girişine soundbar gibi birşey gelecek.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Merhaba arkadaşlar artık ürünleri alırken %10 indirim kodu olarak tavsiyeforumu yazarakta indirim alabilirsiniz 🙂

Homatics Plus cihazına bütçesi yetmeyenler, aşağıya linkini bırakacağım Homatics Box R 4K cihazını tavsiyeforumu indirim kodu ile kargo + vergi dahil 1550 tl civarına satın alabilirler 🙂

Homatics sitesinden alacağınız her ürün için geçerli bir koddur.

E Çevrimdışı

endera

Yeni Üye
16 Ocak 2023
1
51
Merhaba arkadaşlar artık ürünleri alırken %10 indirim kodu olarak tavsiyeforumu yazarakta indirim alabilirsiniz 🙂

Homatics Plus cihazına bütçesi yetmeyenler, aşağıya linkini bırakacağım Homatics Box R 4K cihazını tavsiyeforumu indirim kodu ile kargo + vergi dahil 1550 tl civarına satın alabilirler 🙂

Merhabalar,
Hiremco sitesinden bir ürün alacağım "indirim kupon" ibaresi var buraya ne yazmam gerekiyor

N Çevrimdışı

Natureltiqqy

Yeni Üye
9 Eki 2021
13
34

Teşekkürler hocam, global sitede type-c tuner satışı yok.
Forumda homatics yetkilisi vardı sanırım, kendisiyle görüşüp Tuner satışını da açabilirler mi acaba? Hatta premium kumanda ve tunerli bir indirimli paket mükemmel olurdu. 🙋🏽‍♂️

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kontrol ettim.Cihaz ve diğer bağlantılar sağlam.Ama kendi USBi'm (128 GB) şase yaptığından sizlere ömür. Ama bu sıkıntılı bir durum.Benim haricimde başkalarıda deneyebilir.
The_SreT The_SreT Umut Barış Umut Barış ,@TC Yıldırım
Kimse Type C girişlerine usb bellek takmayı denemesin Aklından bile geçirmesin,
Type C tuner takacak olanlar cihaz arkasına taksın fazla olan Type c girişine takmasınlar tunerde yanabilir.
128 gb belleğin yanması ile kurtulduğun için sanslısın yine :kiskis

Geri
Üst Alt