Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

F Çevrimdışı

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
155
24
Bana da cihaz 13 günde Aras kargo ile geldi. Vergi vs. bir sorun çıkmadı. 1 gündür kullanıyorum ve cihaz gayet başarılı. Etherneti daha test edemedim ama wifi6 ile bağlantı hızı kabloluya yakın diyebilirim. Bana göre uygulamalar arasında veya içlerinde menüler arasında geçiş mibox'a göre bir tık daha yavaş. Desteklediği yazılı olan codecler doğru düzgün çalışıyor. Cihazın altindaki giriş ile ilgili süprizimiz var bekleyin yazıyor.
Cihaz güncellemesi den sonra uygulama güncellemeleri var .Onu yaptınız mı, video kaydı varsa atarsanız karşılaştırma yapılır.Ama çok hızlı..

M Çevrimdışı

mave1

Yeni Üye
31 Ara 2022
5
42
Uygulama açılış hızlarından bahsetmedim. Açılışlar gayet hızlı. Örneğin ana ekranda uygulama seçmek için sağa sola, aşağı yukarı geçişler ile tivimate gibi bir uygulamada menu-liste arası geçişler daha yavaş.

Ne satması, ne guzellemesi? İkisini de kullanıyorum.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Arkadaşlar kumandamızın beyaz olmasından ötürü çabuk leke olabileceğinden sizlerle bir kılıf paylaşayım dedim. Hem leke olmaması, hemde zarar görmemesi açısından alınabilir 🙂

Herşey dahil 118 tl gibi bir rakam çıkıyor, 2 tane alırsanız 166 tl. Alırken uygulamadan para birimini USD yapıp alın daha uyguna gelebilir 🙂

Y Çevrimdışı

yavuzkaya

Yeni Üye
4 Kas 2022
13
39
Uygulama açılış hızlarından bahsetmedim. Açılışlar gayet hızlı. Örneğin ana ekranda uygulama seçmek için sağa sola, aşağı yukarı geçişler ile tivimate gibi bir uygulamada menu-liste arası geçişler daha yavaş.

Tivimate zaten çok seri bir uygulama değil, kullandıgınız saglayicinin listesi buyukse (bendeki 27bin kanal) daha da ağırlaşıyor uygulama.

Yani bunun box ile alakası yok. Ana ekranda da gayet seri, asphalt oynadım gayet akıcı. Redbull isimli üyeden sonra cihazı alan ikinci kişiyim forumdan, cihaz tam olarak beklediğim gibi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,940

Geliştirici seçeneklerinden animasyon hızı değiştirmeyi denediniz mi?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

İşte buna Mi'box aşkı diyorlar bu cihaz ile Mi'box mukayese bile edilmez android sürümleri Ram rom işlemci donanım herşeyi farklı iki cihaz var. Alışkanlık oluştuğu için şimdi size biraz ters geliyor olabilir.

M Çevrimdışı

mave1

Yeni Üye
31 Ara 2022
5
42
İşte buna da fal bakmak diyorlar. Yok sizin düşündüğünüz gibi değil. Kıyaslama olmayacak da ne olacak? Yeni alinan bir urun herzaman eskisi ile mukayese edilir. Diğer tüm özelliklerinde açık ara önde olan bir cihazı kullanırken yaşadığım şey niye bu kadar sizin için sorun oldu anlamış değilim.

Umut Barış hocam hatırlatma için teşekkür ederim. Pencere animasyon ölçeğini, geçiş animasyon ölçeğini ve animator süre ölçeğini kapalı hale getirdim. İlk haline göre daha hızlı şu anda.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,940
İşte buna da fal bakmak diyorlar. Yok sizin düşündüğünüz gibi değil. Kıyaslama olmayacak da ne olacak? Yeni alinan bir urun herzaman eskisi ile mukayese edilir. Diğer tüm özelliklerinde açık ara önde olan bir cihazı kullanırken yaşadığım şey niye bu kadar sizin için sorun oldu anlamış değilim.

Umut Barış hocam hatırlatma için teşekkür ederim. Pencere animasyon ölçeğini, geçiş animasyon ölçeğini ve animator süre ölçeğini kapalı hale getirdim. İlk haline göre daha hızlı şu anda.
Kapalı olması değil de 0.5 olması daha iyi gibi bence.
Birden geçiş yapmasına alışık değilim. :sirit

F Çevrimdışı

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
155
24
Yazılım olarak Google TV sürümü var mı ? Orda renk ve ses vb buna benzer özelikler var.

F Çevrimdışı

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
155
24
The_SreT The_SreT , Umut Barış Umut Barış ,@TC Yıldırım , Dikey konumda cihazın alt tarafındaki typce testinde ,128 GB USB Kingston (Bu USB ile , USB girişlerinde flim testlerini yapıyordum.x265,x264,2160 vb ) uçurdu.Cihaz resetlendi sonra açıldı.Ancak kendi USB uçmuş.Şase olma ihtimali var, inşallah diğer bağlantılara zarar vermemiştir.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
The_SreT The_SreT , Umut Barış Umut Barış ,@TC Yıldırım , Dikey konumda cihazın alt tarafındaki typce testinde ,128 GB USB Kingston (Bu USB ile , USB girişlerinde flim testlerini yapıyordum.x265,x264,2160 vb ) uçurdu.Cihaz resetlendi sonra açıldı.Ancak kendi USB uçmuş.Şase olma ihtimali var, inşallah diğer bağlantılara zarar vermemiştir.
Type c girişine type c flaş bellek taktım deme sakın o girişler bellek takmak için değil type c tuner için yapılmış olan girişler birde fazla giriş var o şuan kullanım için uygun değil.

Geri
Üst Alt