Kargosu Yun Express e verilen arkadaşlar, paketiniz Aras Kargo ile hiçbir ücret ödemeden size ulaşacak.
çok şükür derin bir nefes aldım bu ay param yok bekliyorum param gelsin alacam inş. olmazsa stick bakıcam.
Kargosu Yun Express e verilen arkadaşlar, paketiniz Aras Kargo ile hiçbir ücret ödemeden size ulaşacak.
Mail attıysan sorun olmaz hocam, yada dm den bana ulaş bende yardımcı olayım.Merhaba…Homatics box R 4 K Plus siparişi verdim. Siparişi verirken yanlışlıkla fiş tipini EU seçmem gerekirken US seçtim. Bununla ilgili olarak support@homatics.com’a yanlış fiş tipi seçtiğimi EU tipi fiş ve fatura istediğimi belirten mail attım. Başka yapmam gereken birşey var mı? Veya buna benzer bir durum ile karşılaşan oldu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Ürün Çinde Yılbaşı tatil sonrası gönderim , 3 ocakta çıkışla birlikte 7 günlük kargo sonra İstanbul'a gelmiş.Bakalım bundan sonra kaç günde elimize ulaşır.Kargosu Yun Express e verilen arkadaşlar, paketiniz Aras Kargo ile hiçbir ücret ödemeden size ulaşacak.
İstanbul yakın ilde ikamet ediyorsan 2-3 günde elinde olur.Ürün Çinde Yılbaşı tatil sonrası gönderim , 3 ocakta çıkışla birlikte 7 günlük kargo sonra İstanbul'a gelmiş.Bakalım bundan sonra kaç günde elimize ulaşır.
Dün sipariş verdim. Mailime Bugün kargo bilgisi geldi. Gönderi kodu UG ile başlayıp YP ile bitiyor.Anladığım kadarıyla tekrar Yanwen takip kodu…Son bir kaç siparişte YT ile başlayan Yun Express takip kodu verildiğini öğrendim. Oysaki vergi dahil paketlerde UG ile başlayıp YP ile biten Yanwen takip kodu veriliyordu. Sipariş vermek isteyenleri bunun nedenini öğrenene beklemesini tavsiye ederim, tabi tercih sizin isteyen alabilir
Evet Yanwen ile gönderilmişDün sipariş verdim. Mailime Bugün kargo bilgisi geldi. Gönderi kodu UG ile başlayıp YP ile bitiyor.Anladığım kadarıyla tekrar Yanwen takip kodu…
Evet, benim kutu geldi.Kargosu Yun Express e verilen arkadaşlar, paketiniz Aras Kargo ile hiçbir ücret ödemeden size ulaşacak.
Hayırlı olsun Umut, firma herkesin adına gümrük ücretlerini ödeyip gönderiyor. Yun Express veya Yanwen ile gönderim fark etmiyorEvet, benim kutu geldi.
Vergi falan çıkmadı, firma gümrüğe bilgi verdi herhalde.
Hayırlı olsun Umut hocam vergi dahil diye firmadan teyit almıştık.Evet, benim kutu geldi.
Bendeki kargo güncellemesinde ikitelli depo diyor .Ama yurtiçinde takip kodu görünmüyor .Nasıl kargomu takip edeceğim.Evet, benim kutu geldi.
Mevcut takip kodu üzerinden takip edin yada aras kargoyu arayıp ad soyad ile adınıza kargo olup olmadığını sorgulayın varsa takip kodu talep edinBendeki kargo güncellemesinde ikitelli depo diyor .Ama yurtiçinde takip kodu görünmüyor .Nasıl kargomu takip edeceğim.
Pal Express takip kodu ile takip edebilirsin, bilgileri Aras Kargo giriyor.Bendeki kargo güncellemesinde ikitelli depo diyor .Ama yurtiçinde takip kodu görünmüyor .Nasıl kargomu takip edeceğim.
Mesaj geliyor Aras'tan.Bendeki kargo güncellemesinde ikitelli depo diyor .Ama yurtiçinde takip kodu görünmüyor .Nasıl kargomu takip edeceğim.