Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

M Çevrimdışı

metuva

Yeni Üye
4 Kas 2019
14
44
Merhaba…Homatics box R 4 K Plus siparişi verdim. Siparişi verirken yanlışlıkla fiş tipini EU seçmem gerekirken US seçtim. Bununla ilgili olarak support@homatics.com’a yanlış fiş tipi seçtiğimi EU tipi fiş ve fatura istediğimi belirten mail attım. Başka yapmam gereken birşey var mı? Veya buna benzer bir durum ile karşılaşan oldu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Merhaba…Homatics box R 4 K Plus siparişi verdim. Siparişi verirken yanlışlıkla fiş tipini EU seçmem gerekirken US seçtim. Bununla ilgili olarak support@homatics.com’a yanlış fiş tipi seçtiğimi EU tipi fiş ve fatura istediğimi belirten mail attım. Başka yapmam gereken birşey var mı? Veya buna benzer bir durum ile karşılaşan oldu mu? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Mail attıysan sorun olmaz hocam, yada dm den bana ulaş bende yardımcı olayım.

M Çevrimdışı

metuva

Yeni Üye
4 Kas 2019
14
44
Son bir kaç siparişte YT ile başlayan Yun Express takip kodu verildiğini öğrendim. Oysaki vergi dahil paketlerde UG ile başlayıp YP ile biten Yanwen takip kodu veriliyordu. Sipariş vermek isteyenleri bunun nedenini öğrenene beklemesini tavsiye ederim, tabi tercih sizin isteyen alabilir 🙂
Dün sipariş verdim. Mailime Bugün kargo bilgisi geldi. Gönderi kodu UG ile başlayıp YP ile bitiyor.Anladığım kadarıyla tekrar Yanwen takip kodu…

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
:sirit:kiskisEvet, benim kutu geldi.
Vergi falan çıkmadı, firma gümrüğe bilgi verdi herhalde.
Hayırlı olsun Umut hocam vergi dahil diye firmadan teyit almıştık.
Sitelerinde vergi dahil olduğu yazıyor.
Ayrıca vergi çıkarsa para iadesi yapılır diye bilgi vermişler. Vergi dahil olması çok iyi oldu :ok

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bendeki kargo güncellemesinde ikitelli depo diyor .Ama yurtiçinde takip kodu görünmüyor .Nasıl kargomu takip edeceğim.
Mevcut takip kodu üzerinden takip edin yada aras kargoyu arayıp ad soyad ile adınıza kargo olup olmadığını sorgulayın varsa takip kodu talep edin

Geri
Üst Alt