Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

I Çevrimdışı

iceman74

Yeni Üye
3 Ocak 2023
9
64
Adaptör(yedek ve normal de bunu kullanın)
5V/3A kullanın

uzun yıllardır YILDIRIM(yerliler içinde en iyisi sayılır+dandik Ç

++

IMG_20230116_201432.jpg

Sn Albanez bir konuyu anlayamadım netleştirmek istedim .
Box için olan orjinal adaptor yerine vermiş oldugunuz linkteki (Yıldırım) CYS1805 midir mantıklı olan yada CYS 1812 midir ? teşekkürler saygılar

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
bahsetmiş olduğum asıl durum;size daha fazla "AMPER" gücü gerekiyorsa o zaman yeni bir Adaptör almanızdır
Yıldırım da kendisini ispat etmiş bir marka dır,elimde 3 tane değişik Yıldırm var ve kullanıyorum duruma göre

aslında genel olarak sorunuz şöyle olmalıdır;elimde örneğin 2 tane ext.HDD var yok şu kadar Flash bellek
var v.s durumu varsa direk daha güçlü bahsettiğim bir Adaptör takmanızdır

Box la birikte gelen adaptörler tabiri caizse dandik olup zaten 1/1,5A ile çalışırlar!
2A dedikleri de palavradır!

ama ben Box a hiç bir şey takmam veya en fazla Flash takarım diyorsanız yeni ve harici bir adaptöre de
gerek yoktur o zaman

I Çevrimdışı

iceman74

Yeni Üye
3 Ocak 2023
9
64
bahsetmiş olduğum asıl durum;size daha fazla "AMPER" gücü gerekiyorsa o zaman yeni bir Adaptör almanızdır
Yıldırım da kendisini ispat etmiş bir marka dır,elimde 3 tane değişik Yıldırm var ve kullanıyorum duruma göre

aslında genel olarak sorunuz şöyle olmalıdır;elimde örneğin 2 tane ext.HDD var yok şu kadar Flash bellek
var v.s durumu varsa direk daha güçlü bahsettiğim bir Adaptör takmanızdır

Box la birikte gelen adaptörler tabiri caizse dandik olup zaten 1/1,5A ile çalışırlar!
2A dedikleri de palavradır!

ama ben Box a hiç bir şey takmam veya en fazla Flash takarım diyorsanız yeni ve harici bir adaptöre de
gerek yoktur o zaman
Çok teşekkür ederim cevabınız için.ben sadece bilgi sahibi olmadıgım icin bu konudaki tavsiyeniz (sadece box için) hangisi olur yollamıs oldugunuz linkte onu ögrenmek isterim tamamen kafam rahat etsin mantıgı ile soruyorum .(evet sadece flash disk kullanırım en fazla).saygılar

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Sei robotics çözmüş Type C tuner işini kendi cihazları için özel üretim type c tuner yapıyorlar kasma donma hiç sıkıntı yok homatics box r lite 2/16 Y4 işlemcili cihazda test ettim tuneri kanal geçişleri hızlı takılma donma kasma yok bu C tuner Sei robotics kendi ürünleri için özel üretiyor sistem ile %100 uyumlu type c girişleri data veri tranferi için değil sadece C tuner için özel yapılmış.
The_SreT The_SreT özel tuner satışa çıkınca haber verirseniz güzel olur.
TV'nin dahili uydusundan iyi iş yaparsa alınır. (Vestel TV)
TV'nin içinde LG tuner var içinde sanırım.
İşlemci MStar.

F Çevrimdışı

FlashX

Aktif Üye
16 Haz 2020
155
24
Belki ilginç gelebilir.Bendeki TV Samsung LED TV (D-serisi 12 yıllık-kıyamam) .Zamanında kaliteli bir hdmı almıştım.Tabii onu uydu alıcıda kullanıyordum (ondaki görüntü şahane bu ara oda inpax9100 hd 11 yıl üstü-hiç kıyamam).Cihazdan çıkan hdmi bu TV çok kötü görüntü veriyor.(Sarımtrak ve koyu -belki 4k TV farklı) Kendi Hdmı'm kullandım.Görüntü müthiş..Bu ara 4K flim testlerim devam ediyor.Karayip korsanları İmax 4K -Topgun İmax 4K ..
The_SreT The_SreT @TC Yıldırım Umut Barış Umut Barış albanez albanez

S Çevrimdışı

sands

Yeni Üye
27 Ara 2021
13
54
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Cihazın altındaki porta sakın usb bellek takmayın bilginiz olsun.
O muhtemelen tuner eklentisi için.
teşekkürler

Belki ilginç gelebilir.Bendeki TV Samsung LED TV (D-serisi 12 yıllık-kıyamam) .Zamanında kaliteli bir hdmı almıştım.Tabii onu uydu alıcıda kullanıyordum (ondaki görüntü şahane bu ara oda inpax9100 hd 11 yıl üstü-hiç kıyamam).Cihazdan çıkan hdmi bu TV çok kötü görüntü veriyor.(Sarımtrak ve koyu -belki 4k TV farklı) Kendi Hdmı'm kullandım.Görüntü müthiş..Bu ara 4K flim testlerim devam ediyor.Karayip korsanları İmax 4K -Topgun İmax 4K ..
benimde ilk yaptığım şey kendi kablolarımı kullanmaktır istediğiniz kadar kaliteli cihaz alın yanında verilen aksesuarlar hep vasat oluyor

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
The_SreT The_SreT özel tuner satışa çıkınca haber verirseniz güzel olur.
TV'nin dahili uydusundan iyi iş yaparsa alınır. (Vestel TV)
TV'nin içinde LG tuner var içinde sanırım.
İşlemci MStar.
Özel Homatics markalı tuner ın satışa çıkacağını söylemişlerdi, bugün yine bir tarih öğrenmeye çalışırım. Ayrıca Botech tuner sıkıntısız çalışıyor cihazda, Botech cihazın ve tuner ın üreticiside Sei Robotics zaten. Homatics cihazlarda sıkıntısız çalışıyor tuner, ancak ben Homatics markalı cihazla aynı renk olan beyaz tuner istiyorum diyorsanız biraz bekleyeceğiz.
bende sipariş verdim inceleme ve indirim kodu için teşekkürler
Hayırlı olsun güle güle kullanın 🙂

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Cihazın altındaki porta sakın usb bellek takmayın bilginiz olsun.
O muhtemelen tuner eklentisi için.
Cihazın altındaki type c girişi tuner için olduğunu sanmıyorum, aman tuner alırsanız oraya tuner de takmayın. Tuner ı cihazın arkasındaki type c girişine takın.
Size katılıyorum ben mesela hangi cihazı alırsam alayım, bu en kaliteli cihazlarda dahil, kendi HDMI kablomu kullanıyorum. Çünkü alınan cihaz ne kalitede olursa olsun cihaz kutularından çıkan HDMI kablolar dandik oluyor. Ben kendi aldığım Ugreen markalı kablomu kullanıyorum.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Beyler HDMI kablo için

-Box ların içinden çıkanlar "dandik" +boyu kısa v.s ayrıca 2.0/2.1 filan diye yazıyorsa o da palavra dır🤬

-HDMI için 2.1 sertifikalı(ama harbi tabiki!) kablo almanıza da hiç gerek yoktur,2.0 OK dir

-Box 2.1 destekli desler de bu da küllüm palavra dır(çok üst düzey bazı Box lar hariç)
veya SBC alırsınız Khadas gibi o harbi 2.1 dir gibi düşünün
Rockchip dne yine 2.1 destek vardır gibi
Ancak bu klasik Box lar da size 2.1 gerekmez,ama eliniz de PS/5 veya Xbox olur o zaman gerekiyor+TV nin de
2.1 olması gerekiyor tabiki

kısaca size kaliteli harbi sertifika garantisi olan 2.0 yeterli dir bu Box lar için,ben epeyi yıldır yerli(aslında
o da yerli değil tabiki)

"PAUGGE" kullanıyorum,ciddi kaliteli+setifikası harbi!
metraj olarak 1 veya 2 m. alabilirsiniz
2.0a veya b version işinizi fazlasıyla görür

net den girin "paugge" diye yazın karşınıza bir alay yer çıkıyor seçin ve satın alın

sakın dalgaya düşüp de reklamlara kapılıp 120Hz yok 8K 120 veya bilmem ne diye zokaları yutmayın
size gerekli olan 4k/60Hz olmasıdır,zaten bunun üstü şu kadar K şöyle Hertz filan bunlara da kanmayın

++

TV den ayarlama;varsa panelin desteği "HDMI Ultra" seçimi vardır buradan

HDMI Ultra HD>>>>OPTIMAL seçeceksiniz(veya sizin panel de hangi benzer kelimesi varsa)
cihaz(Box) veya panelin Optimal desteği "palavra" ise zaten resim kalitesin den şak diye anlayacaksınız!
bu durum da zaten 2.0 da palavra dır o panel de veya Box da ve ya her iki cihazda!
Optimal yerine mecburen "Standard" kullanacaksınız

++
Bazı paneller de bunlar tercihlere v.s bulunuyor ama çalışmıyor!
örneğin 4K/120 4:4:4 görürseniz büyük ihtimalle bu da çalışmayacaktır!

Bana çok fazla şikayet geliyor bu konuda özellikle Box ve özellikle yerli montaj paneller için
ancak maalesef bunlar göstermelik değerler olarak kalıyor!

TV ler Monitör olmadığı için,her bir atraksiyona zaten cevap veremezler!
ancak Sony/Samsung/Philips in en üst serileri bu konuda çok iyidir!
Monitör vazifesini hemen hemen görür,ancak diğer paneller böyle değildir

aldığınız "NVidia" bile olsa bu BOX lar dan ne bir PC ne de bir XBox/PS5 performansı
beklemeyin.

ama yeni çıkacak AML928+GPU57 li Box ile ciddi bir performans artışı ben şahsen bekliyorum

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
geçen birisi bana HDMI "FIBER" kablomu alayım demişti

yaw kardeşim kafamı buluyorsunuz ne fiber ne siberi yaw
her gördüğünüz ilanı veya net de bulduğunuz her bir şeye
atlamayın hemen😆

diğer konu ise harbi sertifikalı+kaliteli v.s HDMI kablolar konusu

-TR de artık bunlar bulunmuyor,döviz de uçunca kimse ithal etmiyor

zaten kimilerine göre pazar dan alınan 10 kağıtlık kablo da aynı işi görüyor
dolayısıyla manyak paraya HDMI kablo sakın almayın.... derler her daim

-Bir arkadaş geçenler de sormuştu harbi yer neresi diye

>Kenable
>Futureshop

bunlar en harbiler içinde olan iki firmadır,İngiliz dir kendileri,ben epeyi sayıda geçmişte
hem kendime hemde forumlardan bir çok kişiye buradan aldırmıştım
sitelerine girin inceleyin(TR EU üyesi olmadığı için VAT kesmiyorlar!)

Burada gördüğünüz tüm değerler ve ölçüler v.s harbi dir!
"Sertifikalı" diyorsa aynen öyledir,2.0 kabloya bizim piyasalar gibi 2.1 demezler!!
4K için bilmem ne kablosu alın demezler ya da bilmem ne LNB si alın demezler!

Bence kafanız rahat etmek istiyorsa,güvenli sertifikalı v.s için PAUGGE OK dir
++

"Sertifikalı" kablolar ayrıca listelenir bunlar da!
bizim her kabloya 2.1 dediğimiz olay orada yoktur

I Çevrimdışı

iceman74

Yeni Üye
3 Ocak 2023
9
64
arkadaşlar cihazı aldım kurdum .uygulamalar da tamam fakat 2 konuyu cozemedim .
nebula yı calıstırdıgımda channel tarafında uygulamaları göremiyorum
ve ek olarak mi box da kullandıgım mini keyboard un uygulamadan cıkmak ıcın kullandıgım GERİ tusu bu cihazda calısmıyor(diger tum tuslar calısıyor)
nerede yanlıs yapıyorum acaba ?saygılar sevgiler

Geri
Üst Alt