Dalga geçmeklik bişey yok, bu başlık açılalı çok oldu, dolar o zamanlar düşüktü buradan bayağı ucuza geliyordu cihaz, bir çok kişide aldı zaten. Yani birşey yazarken konunun ilk mesajlarına bir bakın, ne olmuş kim ne yazmış diye, 100k görüntüleme 1k yorum almış bir başlıktasın.Türkiye'yede fiyatı o kadar dalgamı geçiyorsun
Üstad, ben bu cihazı aldım. Şuan kargoda gelmesini bekliyorum. Youtube de bununla ilgili video bulamadım. Google'da da bulamadım. Hangi menüden ulaşıyoruz. Yazma durumunuz var mı?
Hocam yaşadığın soruna kendi cihazımda baktım ancak bir problem yaşamadım. Cihazı her seferinde gördüm, şuan senin cihazda hangi yazılım var? Yada modemde 2 ağ mı mevcut sende 2.4g ve 5ghz, belki görmediği zamanlarda telefon veya cihaz diğer ağa atlamış olabilir. Yani aklıma bir tek bu geldi, eğer öyle birşey var ise hem telefondan hem cihazdan 2.4g ağını unut olarak seç, sadece 5ghz ağına otomatik bağlansın telefon ve cihaz.Homatics box r 4k plus da bir süre sonra cast düğmesi kayboluyor. Hani youtube da, veya telefondaki bir videoyu tv ye yansıtmak için kullanılan düğme. Tv box ağda kayboluyor. Kapatıp açıyorum olmuyor. Ertesi sabah açtığımda kendi kendine düzeliyor. Sonra yine aynı
gelince yaparsın dertlenme azıcık kurcalarsın merak etme bozulmaz bu fiyata bu oynatıcı yem de yanında yat olmuş 4400 tl hepsiburadadaÜstad 4k DV-Atmos donmadan oynatır değil mi? Passthrough nasıl yapabilirim?
Ayarlar > Cihaz Tercihleri > Ekran ve Ses > Gelişmiş Ses Ayarları > Biçimleri Seçin > Passthrough
gelince yaparsın dertlenme azıcık kurcalarsın merak etme bozulmaz bu fiyata bu oynatıcı yem de yanında yat olmuş 4400 tl hepsiburadada
Ses sorununu böyle çözdük teşekkürler ama ben denemediğim şey kalmamıştı bende LG soundbar var son yazılımı guncelledikten sonra bu ses sorunu yüzünden format attım sonra hepsini ayarladım şimdi TV yi ve boxu kapatıyor soundbar kapanmıyor eskiden 3u birden kapanır açardı otomatigede alsam çözemedim bunun bir ayarı varmı acaba?Sorunu şöyle çözdüm cec ayarını kapatıp kumanda kontrol böümünden google tv seçip ses ayarını sona kadar açıyoruz.Sonra tekrar cec açık yapıyoruz.Bunu telegram homatics grupta paylaşmışlar.
CEC'i yeniden ayarlayın.Ses sorununu böyle çözdük teşekkürler ama ben denemediğim şey kalmamıştı bende LG soundbar var son yazılımı guncelledikten sonra bu ses sorunu yüzünden format attım sonra hepsini ayarladım şimdi TV yi ve boxu kapatıyor soundbar kapanmıyor eskiden 3u birden kapanır açardı otomatigede alsam çözemedim bunun bir ayarı varmı acaba?
Komple kapatma seçeneğini cihazda bilerek kaldırılmıştır. Çünkü cihaz içerisinde IR alıcısı yok, komple kapatılırsa kumanda ile açılamaz, fişi çıkar tak yapman gerekir. Komple kapatmak için cihazı uyku moduna aldıktan sonra fişini çekin.Bu cihazda "yeniden başlat"ı gördüm ama cihazı komple kapatma diye bir seçenek yok. Komple kapatmak için cihazı uyku modunda (kırmızı led yanarken) fişi mi çekiyoruz?