Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
94
40
dune için söylemiştim homatics satıl
Dune da satılıyor hocam. Hepsiburada ve mehenk'te var. IPTV'lerde donma problemi oluyor biliyorsun. Bu Dune HD 'deki türk malum kanallar donmadan izlenir mi ki. bende şuan orjinal hesap var da ilerde belki iptv falan lazım olursa diye merak ettim. 900 TL fark yazılıma verilir mi ki

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
94
40
Homatics sesleri passthrough ederek yolladığı için bir sorun olmaz mı? Passthrough bir özellik falan mı her cihazda var mı?

M Çevrimiçi

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
246
36
Homatics box r 4k plus da bir süre sonra cast düğmesi kayboluyor. Hani youtube da, veya telefondaki bir videoyu tv ye yansıtmak için kullanılan düğme. Tv box ağda kayboluyor. Kapatıp açıyorum olmuyor. Ertesi sabah açtığımda kendi kendine düzeliyor. Sonra yine aynı

images-31fdf7ceb47006672.jpg

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
94
40
Homatics box r 4k plus da bir süre sonra cast düğmesi kayboluyor. Hani youtube da, veya telefondaki bir videoyu tv ye yansıtmak için kullanılan düğme. Tv box ağda kayboluyor. Kapatıp açıyorum olmuyor. Ertesi sabah açtığımda kendi kendine düzeliyor. Sonra yine aynı

images-31fdf7ceb47006672.jpg
Adam akıllı sorunsuz bir cihaz yok anlaşılan.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,957
Homatics sesleri passthrough ederek yolladığı için bir sorun olmaz mı? Passthrough bir özellik falan mı her cihazda var mı?
Passthrough bir özellik evet.
Sesin kaynak cihazda (yani Android kutunuzda) işlenmeden, ham haliyle çıkışa bağladığınız ses sistemine gönderilmesidir.

Ses sisteminiz Dolby ATMOS destekliyorsa gelen ham veriyi işler, sesi verir.
PCM yaparsanız sesi Android kutu işler, öyle gönderir.

E Çevrimdışı

efsaneromeo

Aktif Üye
23 Haz 2023
94
40
Passthrough bir özellik evet.
Sesin kaynak cihazda (yani Android kutunuzda) işlenmeden, ham haliyle çıkışa bağladığınız ses sistemine gönderilmesidir.

Ses sisteminiz Dolby ATMOS destekliyorsa gelen ham veriyi işler, sesi verir.
PCM yaparsanız sesi Android kutu işler, öyle gönderir.
Box araştırırken hiçkimse Passthrough özelliğinden bahsetmiyor. Bunu nerden anlayacağız? Bütün boxlarda var mı hocam? PCM yapmaktan kastınız nedir. Soundbarım televizyonum da Dolby Atmos destekliyor. Passthrough yapacak cihaz arıyorum.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,957
Box araştırırken hiçkimse Passthrough özelliğinden bahsetmiyor. Bunu nerden anlayacağız? Bütün boxlarda var mı hocam? PCM yapmaktan kastınız nedir. Soundbarım televizyonum da Dolby Atmos destekliyor. Passthrough yapacak cihaz arıyorum.
Android kutularla çok haşır neşir değilim, o yüzden şunda veya bundadır diyemem.
Bende Homatics Box R 4K Plus var, ses sistemi olarak da Samsung Q800C var.
Menüde Passthrough seçeneği var, öyle yapınca sesi Soundbar çözüyor.

Geri
Üst Alt