TF ve DH 2016/17 den sonra geberdi! hala orada olanlara ben sadece şaşarım yaw
Android de ise çoğu insan hala şunu karıştırıyor,örneğin elindeki cep tlf ları ile mukayese
edip ona göre atroksiyon bekliyor "BOX" lar dan! konu veya başlık BOX cihazı olduğu için
ona göre yazdım bunu...
Android BOX lar da 9 dan sonra sıkıntı çıkmaya başladı! 11/12 aynen böyle dir
TV ler de durum yine daha karışık ve bana göre orada durum daha da vahim
"GoogleTV"+Android.12 oldu çoğu TV ama daha da sorunlu hale geldi,öyleki örneğin TV nin
"Settings" ayar yerleri v.s bile buna göre yeniden düzenlenmiş,ne son ben Philips 8808
aldım eskiden 10dak. yaptığım settings leri tam 2 saat uğraştım bu da yetmezmiş gibi
bazı ileri ayar menülerini de kaldırmışlar yaw
Cep tlf. ları bir şekilde hallediliyor veya zaten Android buna göre bir sistem ama TV ler de
veya BOX larda bence ciddi bir sorun olmaya başladı kesinlikle stabil değil,9 dan sonra
11/12 de sıkıntı özellikle "AOSP" kullanıyorsanız,benim kullandığım Box için hem ATV var
hem de AOSP var ve daima AOSP yi yüklüyorum,ATV o kadar da stabil ve rahat değil
ama bunun için ya özel ROM ya da Slimbox v.s türü bir yer bulup oradan yüklemek gerekiyor
+Root da gerekiyor haliyle
sonuç olarak BOX lar Android konusunda hala sıkıntılı,ama CEP ler öyle değildir
custom-ROM oldukça güzel bir aşma yolu ama o da tam stabil olamıyor,ama yine de
ATV den daha iyi AOSP+Root da varsa daha da iyi oluyor
Stream içinse veya sadece stream içinse veya illa L1 olsun diyenler için bence ilk tercih
panelin dahili ATV/Google ve bunun verdiği legal stream desteği çok dha iyidir
BOX olar da sadece "stream" leri izlemek için ben sadece AppleTV derim
ya da panelin verdiği/açtığı stream desteği en güzelidir++
Benim 928 li X96X10 Box Çin den 3 günde İstanbula geldi ama şimdi bekle dur heriflerin işlemleri
bitirmesini yaw sağlam kafadan 10 günü bulacak elime geçmesi
aldığım cihaz budur 8Gb+64Gb lık olanı