M
Metin Bilgin
Aktif Üye
- 27 Ara 2023
- 56
- 26
anladım teşekkür ederim. Umarım en kısa sürede çıkar.
Aynı gün içindede çıkabilir, bir kaç gün bekletebilirlerde, gümrükteki yoğunluğa bağlıGümrük te bu kadar beklemesi normal mi onu kastettim? Aynı gün çıktı diyenler var da
Anladım. Bekle bekle çekilecek gibi değil yaAynı gün içindede çıkabilir, bir kaç gün bekletebilirlerde, gümrükteki yoğunluğa bağlı
Aynı gün içindede çıkabilir, bir kaç gün bekletebilirlerde, gümrükteki yoğunluğa bağlı
Aras kargo sana sms atacak, paketini teslim aldık diye. Ondan sonra takip edebileceksin
Aras a teslim edilmiş sanırım. Ancak Aras kargo sitesinden weworldexpress.com seçmeme rağmen sorgulama yapamıyorum. Nasıl takip edeceğim?
Aras kargo sana sms atacak, paketini teslim aldık diye. Ondan sonra takip edebileceksin
Çoğu gitti azı kaldı. SabırAras kargo sana sms atacak, paketini teslim aldık diye. Ondan sonra takip edebileceksin
Hocam öyle deme çok fazla değişken var. gerçi evet gümrük te çok gerildimsen sakın bir daha sipariş verme bir dahakini kalbin kaldırmaz
Evet ,hepimiz yaşadık gerilmeyiHocam öyle deme çok fazla değişken var. gerçi evet gümrük te çok gerildim
Sevgili metin , ne iş yapıyorsun ,meslek olarak soruyorum merak ettimArkadaşlar hazır olun iyi haberi veriyorum aras teslim aldı çok şükür pazartesi salı gibi elimde ürünüm çok teşekkür ediyorum sizlere
Yönetim bilişim sistemleri okuyorum Hocam.Sevgili metin , ne iş yapıyorsun ,meslek olarak soruyorum merak ettim
Yahu yapmayın sizleri sevdiğimden heyecanımı paylaşıyorum o kadar da abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorumdaha sakin bir iş bul patron dese sistem çöktü sen o saat sistemden önce gidersin