akşam her ihtimali deneyeceğim, AFR için tv quick action pro kullanıyorum ondan da şüphelenmiyorum. Bakalım sonucu yazarım.Box R Plus da, Uygulamalar seçeneğine girip, Tivimate bulup Verileri Temizle yapıp tekrar bi dene bakalım.
akşam her ihtimali deneyeceğim, AFR için tv quick action pro kullanıyorum ondan da şüphelenmiyorum. Bakalım sonucu yazarım.Box R Plus da, Uygulamalar seçeneğine girip, Tivimate bulup Verileri Temizle yapıp tekrar bi dene bakalım.
Birde bunla dene bakalımCihaza factory reset attım ve yeniden kurdum maalesef raw kanallarda donma, takılma ve slow motion şeklinde görüntü devam ediyor.
Ok, deneyeceğim
Kurdum iyi başladı 4-5 kanal değiştirdim bu da takılmaya donmaya başladı.
Kullandığınız IPTV player, player seçeneklerini değiştirin RAW formatları , gömüllü player in codecleri tarafından bazen desteklenmiyor .Bu konuda VLC player en iyi desteği verir.Yada Kodi içerisindeki IPTV programlarını kullanın.Ok, deneyeceğim
Kurdum iyi başladı 4-5 kanal değiştirdim bu da takılmaya donmaya başladı.
LED kontrol özelliği ayarlarda.Bu cihaz kapalı durumda iken yanan kırmızı ışığını kapatmanın bir yolu var mı?
tivimate botech wzone da aynı kanalları donma ve takılmadan oynatabiliyor. Çok daha zayıf bir cihaz olmasına rağmen. Apple tv 4k 128 gb, Botech wzone ve homatics kullanıyorum evde.Kullandığınız IPTV player, player seçeneklerini değiştirin RAW formatları , gömüllü player in codecleri tarafından bazen desteklenmiyor .Bu konuda VLC player en iyi desteği verir.Yada Kodi içerisindeki IPTV programlarını kullanın.
Cihaz ile ilgisi yoktur.
LED kontrol özelliği ayarlarda.
Bende plus serisinde Raw formatları IPTV player seçeneklerinde exoplayer donma yaparken VLC sıkıntısıztivimate botech wzone da aynı kanalları donma ve takılmadan oynatabiliyor. Çok daha zayıf bir cihaz olmasına rağmen. Apple tv 4k 128 gb, Botech wzone ve homatics kullanıyorum evde.
Next start 4k işinizi görür hocam. Saydığınız işlemeler için fazlasıyla yeterli. Başlıktaki cihaz aşırı pahalı. Gerek yok.Kullanan arkadaşlardan ya da uzman arkadaşlardan bir şey öğrenmek istiyorum.
Mi Stick kullanıyorum yaklaşık üç yıldır fakat son altı aydır çok fazla internet ile ilgili problem yaşamaya başladım bağlı internet yok gibi kronik hatalar almaya başladım ve ikinci cihaz almaya karar verdim.
mevcut cihazı genellikle çocuklar YouTube’a girerken kullanıyorlar ben de birkaç apk kullanıyorum bunun dışında malum yayın vs herhangi bir şey kullanmıyorum bundan dolayı da bu kadar fark vermeye gerek var mı ?
ya da almışken bir kere alıp uzun yıllar boyunca bu cihazı kullanmak mı daha mantıklı ?
Bugün Doğubank‘ta baktım , mağazadaki arkadaş hiç bilgi vermedi ürün ile ilgili. sadece kutusunu görmekle yetindimNext start 4k işinizi görür hocam. Saydığınız işlemeler için fazlasıyla yeterli. Başlıktaki cihaz aşırı pahalı. Gerek yok.
Bugün Doğubank‘ta baktım , mağazadaki arkadaş hiç bilgi vermedi ürün ile ilgili. sadece kutusunu görmekle yetindim