T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Api sürümü değişti 30 du 31 oldu mesela ATV olduğu için fazla fark göremezsinŞuan için bir fark göremedim
Api sürümü değişti 30 du 31 oldu mesela ATV olduğu için fazla fark göremezsinŞuan için bir fark göremedim
Ben bilmem çok hata var, düzeltsinlerApi sürümü değişti 30 du 31 oldu mesela ATV olduğu için fazla fark göremezsin
Kul yapısı olunca hata olması normal google amca az salsa çok güzel olacak lisans olayları çoğu şeyi engelliyor.Ben bilmem çok hata var, düzeltsinler
Daha herşey yeni bakalım, illa ki düzelecek testler bunun için Google mal benim ne dersem o diyor işteKul yapısı olunca hata olması normal google amca az salsa çok güzel olacak lisans olayları çoğu şeyi engelliyor.
Disney uygulamasının sorunlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü Box R Plus ile Kodi de Disney Plus eklentisi ile Disney Plus içeriklerinden Dolby Atmos ses alabiliyorum.disneyde atmos veremediği sürece beyhude tüm çabalar
peki bu esnada görüntü dolby vision veya hdr mı eğer öyleyse azıcık uğraşılır sorun değilDisney uygulamasının sorunlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü Box R Plus ile Kodi de Disney Plus eklentisi ile Disney Plus içeriklerinden Dolby Atmos ses alabiliyorum.
İster HDR-ATMOS ister DV-ATMOS açılıyor sıkıntısız. Telegrama video attım bak istersen.peki bu esnada görüntü dolby vision veya hdr mı eğer öyleyse azıcık uğraşılır sorun değil
Armut piş ağzıma düş derse olmaz Disney sıkıntılı işte diğer platformlarda sıkıntı yok.İster HDR-ATMOS ister DV-ATMOS açılıyor sıkıntısız. Telegrama video attım bak istersen.
ben demem uğraşırım da herkes bizim kadar deneyimli değil ki adam hdmi bağlamayı bilmiyor uçak gibi soundbarı bluetooth bağlamış servis gitmiş atmos ses alıyorum sanıyorArmut piş ağzıma düş derse olmaz Disney sıkıntılı işte diğer platformlarda sıkıntı yok.
Nerde hareket orada bereket demişlerben demem uğraşırım da herkes bizim kadar deneyimli değil ki adam hdmi bağlamayı bilmiyor uçak gibi soundbarı bluetooth bağlamış servis gitmiş atmos ses alıyorum sanıyor
gönderdim donanım haber foruma sorup durmayın artık ne alalım diye dedimİster HDR-ATMOS ister DV-ATMOS açılıyor sıkıntısız. Telegrama video attım bak istersen.
Google TV farklı ATV os farklı ilerde google TV'ye geçilebilir.
Renk ayarı TV'den yapılıyor TV'de hdr yoksa renkler biraz rahatsız edebilir.
Renk ayarını TV'den yapıyorum sıkıntı olmuyor.
Yakında Android 12 geliyor biraz fark olabilir.
Bu cihaz henüz Google TV güncellemesini almadı ki?
Android TV mevcut şu an.
Eğer beta testine katılmadıysanız tabi?
Yeni üretimler direkt Google TV ile geliyorsa bilemem.
Böyle bir sıkıntı yaşanmadığından kimse dile getirmemiş olabilir. Nasıl bir tv kullanıyorsun hocam, tv nin renk ayarı nasıl etki etmiyor şaşırdım
Menü > Sistem > Ekran > Gelişmiş Ayarlar > Renk Sıcaklığı nı bir değiştir istersen. Bunu yaparken HDR kapalı konuma alıp deneyaw hocam söylesenize en baştan bunda atv rom olduğunu
bende lisanlı diye next star gibi bunda da google tv var sanıyordum
menü ve seçenekler değişik olunca bu çinliler bana fake kutu mu gönderdi diye iki gündür saydırıyom
evet öyleymiş yeni öğrendim, almadan önce lisanslı olduğu için google tv var sanıyordum meğer atv rom varmış
vestel 9500 kullanıyorum tv nin renk ayarlarından ne yaparsam yapayım kutunun rengi değişmiyor hocam hep sıcak renk skalası var,
mesala tvden dinamik, oyun, sinema ve ya doğal moda da alsam görüntü hep aynı çözemedim niye böyle (hdr aç kapa değişmiyor)