slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Teşekkür ederim. Vakıfbank hatalı işlemden dolayı provizyonda 18 gündür işlem bekletiyor. Sence onlarda yapar mı?Akbank bütün bankalar döviz extresi kesmekte talep edilirse.
Teşekkür ederim. Vakıfbank hatalı işlemden dolayı provizyonda 18 gündür işlem bekletiyor. Sence onlarda yapar mı?Akbank bütün bankalar döviz extresi kesmekte talep edilirse.
Extre kesilmediyse talep edilmesi halinde hemen aktif olur.Teşekkür ederim. Vakıfbank hatalı işlemden dolayı provizyonda 18 gündür işlem bekletiyor. Sence onlarda yapar mı?
Müşteri hizmetleriyle direkt görüştüm, bddk ya şikayet ettim, satın almanın yapıldığı firmadan teyit aldım. Ama hala provizyonda. Normal koşullarda bir işlem bu kadar süre provizyonda bekleyemez. Hatta provizyonda bekleyen işlem kullanılabilir bakiyeden düşülmez.Extre kesilmediyse talep edilmesi halinde hemen aktif olur.
Extre birgün geç kesiliyor arada kesilmiştir diye yüklenince yüklü extre geliyor saçma sapan işler yapıyorlar bazen.Müşteri hizmetleriyle direkt görüştüm, bddk ya şikayet ettim, satın almanın yapıldığı firmadan teyit aldım. Ama hala provizyonda. Normal koşullarda bir işlem bu kadar süre provizyonda bekleyemez. Hatta provizyonda bekleyen işlem kullanılabilir bakiyeden düşülmez.
Bir dengesizlik var ama neden olduğunu anlayamadım.
TV'den yapıyorsun renk ayarlarını hdr dv aç kapat çözünürlük ekran boyutu ayarı var box'taSonunda kutu gümrükten sorun çıkmadan geldi kurulum yaptım
ama bunun google tv ara yüzü ve ayar seçenekleri next'e göre değişik ekran ayarlarında renk ayar değiştirme seçeneğini yok mu
yoksa ben mi göremedim
Tv yaptığım renk ayarı bunda etki etmiyor hepTV'den yapıyorsun renk ayarlarını hdr dv aç kapat çözünürlük ekran boyutu ayarı var box'ta
Bu cihaz henüz Google TV güncellemesini almadı ki?Tv yaptığım renk ayarı bunda etki etmiyor hep
sıcak tonda çıkıyor
Next starın arayüzü de lisanslı google tv di ve renk ayar seçeneği vardı
Bunda niye yok hocam kötü olmuş bu can sıkıcı bi durum
telegramda niye kimse dile getirmemiş hayret
Böyle bir sıkıntı yaşanmadığından kimse dile getirmemiş olabilir. Nasıl bir tv kullanıyorsun hocam, tv nin renk ayarı nasıl etki etmiyor şaşırdımTv yaptığım renk ayarı bunda etki etmiyor hep
sıcak tonda çıkıyor
Box R Plus'ın öncelikle ATV de kalması denenecek, eğer stabil bir yazılım gerçekleştirilirse Android 12 ye geçmesine rağmen ATV de kalacak, olmaz ise Google Tv arayüzüne geçilecek. Google Tv arayüzü global de beğenilmiyor, tamamen Amerika odaklı bir arayüz olduğundan.Bu cihaz henüz Google TV güncellemesini almadı ki?
Android TV mevcut şu an.
Eğer beta testine katılmadıysanız tabi?
Yeni üretimler direkt Google TV ile geliyorsa bilemem.
Google TV farklı ATV os farklı ilerde google TV'ye geçilebilir.Tv yaptığım renk ayarı bunda etki etmiyor hep
sıcak tonda çıkıyor
Şuan için bir fark göremedimGoogle TV farklı ATV os farklı ilerde google TV'ye geçilebilir.
Renk ayarı TV'den yapılıyor TV'de hdr yoksa renkler biraz rahatsız edebilir.
Renk ayarını TV'den yapıyorum sıkıntı olmuyor.
Yakında Android 12 geliyor biraz fark olabilir.