meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,463
- 32
valla tek sorun sürekli çalışması değildi bizim.Zaten o olsa bende zaman ayarlı priz var onu takacaktım ama tek başına yaşayan 82 yaşında kadına 120 130 lira fatura geliyor.Bizde herşey Elektrikli , klima var , kombi sürekli çalışıyor yoğuşmalı olduğuna pompa durmaksızın çalışıyor hemde, vs. 90 lirayı geçmiyor yani.Bu sorun benim başımdada var kendim halledebilirmiyim şimdilik ara ara fişi çekerek geçiştiriyorum.
Sonraları Adem hocamın dediği çıktı dolap soğutmamaya başladı, havalar ısındıkça içindekiler bozulmaya başladı hatta bir dünya konserve ,et çöpe attı kadıncağız.Tam a101 e gelen 1200 liralık 250 litre statik dolabı alacaktım akıllı dayım sen git kadına büro tipi buzdolabı al.Ninem de birşey diyememiş vermiş parasını sonra.
Sizin belki termostatı bozuktur ,bende değiştirdim ama dolap içi hiç 8 10 dereceden aşağıya inmediği için termostatlık bir olay olmuyor.En son dolap içi gündüzleri güneşli havalarda 15 dereceleri gördüm ,zaten kompresör okadar sessiz çalışıyor ki heralde 1000 devirden 100 devire düşmüş gibi .