By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yapamadığınız nedir?Yapamadım ben bunu acilmiyor
Yazılım linki verildi. Yükleme açıklaması da verildi. Yazılım yüklemek çok zor değil
Yapamadığınız nedir?Yapamadım ben bunu acilmiyor
tv stanby işiği yanip sonuyodu stanbayda kalıyo açiyosunuz açilir gibi yapiyo ama ledleri yanmıyo mb 130yazılım yuledim 10113796 numaralı yazılım buldum yukledım oldu ama logo yok logo dosyasını buldum olmuyohoş geldiniz,
seri numarası paylaşınız.
standbay yanıp sönmesi açılmaması durumda core yazılım değil full yazılım yüklenir
seri no 1712701098tv stanby işiği yanip sonuyodu stanbayda kalıyo açiyosunuz açilir gibi yapiyo ama ledleri yanmıyo mb 130yazılım yuledim 10113796 numaralı yazılım buldum yukledım oldu ama logo yok logo dosyasını buldum olmuyo
HI-LEVEL da modlama yapılmadan ve logo yazılımı yüklemeden logo görünmez.tv stanby işiği yanip sonuyodu stanbayda kalıyo açiyosunuz açilir gibi yapiyo ama ledleri yanmıyo mb 130yazılım yuledim 10113796 numaralı yazılım buldum yukledım oldu ama logo yok logo dosyasını buldum olmuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
seri no 1712701098
Tam olarak tv deki sorun nedir?aynı sorun var ama anakartım hangi model vs bilmiyorum ve yazılım atmayıda bilmiyorum
standbay ışığı sürekli yanıp sönüyor ekran yokTam olarak tv deki sorun nedir?
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin arşivimde yazılımı varsa link veririm yüklersiniz.standbay ışığı sürekli yanıp sönüyor ekran yok
Tv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin arşivimde yazılımı varsa link veririm yüklersiniz.
Resim net değil rakamlar okunmuyor.
Çok özürResim net değil rakamlar okunmuyor.
bekliyorumTv arka kapağındaki barkod resmini buraya ekleyin arşivimde yazılımı varsa link veririm yüklersiniz.
Telefon ile online olduğumdan şu an için dosyalarımda yok. Beklersen yarın link verebilirim. TEKNOwest ve F fikoloji ustayı etiketledim. Onlarda varsa size yardımcı olacaktır.Çok özür
bekliyorum
:/Telefon ile online olduğumdan şu an için dosyalarımda yok. Beklersen yarın link verebilirim. TEKNOwest ve F fikoloji ustayı etiketledim. Onlarda varsa size yardımcı olacaktır.
Çok özür
bekliyorum