Maalesef devam ediyor şimdi derbi maçını açtım tam düzeldi derken 20. dakikadan sonra başladı internete erişilemiyor bağlantınızı kontrol edin yazıyor resimde pek belli olmamış 2-3 dakikada bir bu uyarı çıkıyorRica ederim. Umarım sorun kalmaz.
Maalesef devam ediyor şimdi derbi maçını açtım tam düzeldi derken 20. dakikadan sonra başladı internete erişilemiyor bağlantınızı kontrol edin yazıyor resimde pek belli olmamış 2-3 dakikada bir bu uyarı çıkıyorRica ederim. Umarım sorun kalmaz.
Tv nin internet erişimi kablosuz ise servisten destek alınız dahili wifi kartı veya kablosu arızalıdır.Maalesef devam ediyor şimdi derbi maçını açtım tam düzeldi derken 20. dakikadan sonra başladı internete erişilemiyor bağlantınızı kontrol edin yazıyor resimde pek belli olmamış 2-3 dakikada bir bu uyarı çıkıyor
Güncelleme yazılımı link
merhabalar. Hı level 50uhl670 a101 den alınma.
bu tv için yeni yazılım var mı ? Veya yeni yazılım yoksada core ve full yazılımı indirip yedek almak istiyorum herhangi bir sorunda kendim yazılım atmak için. Hangi yazılımları indirmem gerekli onları bana gösterirmisiniz. Teşekkürler.
Tv nin internet erişimi kablosuz ise servisten destek alınız dahili wifi kartı veya kablosu arızalıdır
Modemi resetleyince düzeldi hocam sorun oradaymış DNS kaynaklı bir problem olmuşTv nin internet erişimi kablosuz ise servisten destek alınız dahili wifi kartı veya kablosu arızalıdır.
Tkgs sistemli bir tv den bahsediyorsanız ve tkgs otomatik konumda ise tv kanalları otomatik güncelleyeceği için sizin yaptığınız kanal sıralaması bozulur. Tkgs yi kapalı veya özelleştirilebilir konuma almalısınız.Arkadaslar Hilevel android tv lerin belli zaman sonra kanallari silme soru nunu nasil yapa biliriz ben ayarlayim bir iki ay sonra yine bozuluyo müsterilere uydu cihazi takayim diyorum onuda kabul etmiyolar nasil bir tv bunlar ya
sunny üretimli malesef yokSelamlar,
Görselde televizyonumun arkasında yer alan bilgiler bulunmakta. yeri mi bilmiyorum fakat bu arkadaşa yazılım yüklemek veya desteklediği, destekleyebileceği yazılımları öğrenmek istiyorum. Kaba ve uygulamalarla tam olarak uyumu bulunmamakta.
Eğer herhangi bir desteği yoksa bu konu hakkında araştırmaktansa kolları sıvayıp android üzerinden tv os için yazılıma girişeceğim. Ciddi anlamda canımı sıktı bu durum..
hoş geldiniz,
seri numarası paylaşınız.
standbay yanıp sönmesi açılmaması durumda core yazılım değil full yazılım yüklenir
Yazılım link
Yapamadım ben bunu acilmiyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.