kırmızı ısık yanıp sönuyor ama tvTv deki sorun nedir?
acılmıyor
kırmızı ısık yanıp sönuyor ama tvTv deki sorun nedir?
Yazılım linkkırmızı ısık yanıp sönuyor ama tv
acılmıyor
nasıl bir yazılım yukleyebilirimYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bir üst mesajımda size yazılım verdim. Siz de onu alıntı yapıp nasıl bir yazılım yükleyebilirim. Yazısını yazdınız. Verilen yazılımı yükleyiniz.nasıl bir yazılım yukleyebilirim
Maalesef (Atmaca Elektronik) yazılımı benim arşivimde yok.
Herkese kolay gelsin acaba yazılımı mevcuttmu google play güncellenmiyor ne yaptımsa
Linkini verdiğim konuda seri no paylaşıp ful yazılım talep edin
hi level 50uhl500 elimde mevcut.
televizyon acikken kendiliginde sesi kademe kademe kısıyor. Bazende kapaliyken kirmizi isik surekli yanik kaliyor ama acilmiyor. Yazilimdan kaynakli olabilir mi. Yazilim sizde mevcut mu tsk ederim
Ekran açılmıyor farklı hiç açılmıyor farklı sorunu tam olarak yazın ses var mı?Arkadaşlar. Benim de 101den almış olduğum bir HI LEVEL marka TV var. Bir kaç ay önce standby ışığı yanıp sönüp ekran açılmıyordu. Servis Core yazılımı yükleyip gitti ve düzeldi. Yine aynen ekran açılmıyor.. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Yazılım linkArkadaşlar. Benim de 101den almış olduğum bir HI LEVEL marka TV var. Bir kaç ay önce standby ışığı yanıp sönüp ekran açılmıyordu. Servis Core yazılımı yükleyip gitti ve düzeldi. Yine aynen ekran açılmıyor.. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.