Hı level tv neden böyle

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
IMG_20201105_002438.jpg

Yeni güncelleme geldi ve Tv'de menüsü değişti tamamen görüntü kalitesi de güzelleşti demekki neymiş eleştirmek lazımmış pusup susmamak bizler için çok iyi arkadaşlarim ustalarım
Birkaç gün önce konuşulan olayın anında çözüm bulacağını düşünmek bence biraz mantıksız. Genelde dağıtıma çıkan güncelleme günler hatta haftalar önce hazır oluyor, hatta zaten forumda paylaşılmış olabilir. TV lerde tam nasıl işliyor bilmiyorum ama genelde böyle. Yinede probleminizin çözülmesine sevindim, hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle.

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
213
31
Birkaç gün önce konuşulan olayın anında çözüm bulacağını düşünmek bence biraz mantıksız. Genelde dağıtıma çıkan güncelleme günler hatta haftalar önce hazır oluyor, hatta zaten forumda paylaşılmış olabilir. TV lerde tam nasıl işliyor bilmiyorum ama genelde böyle. Yinede probleminizin çözülmesine sevindim, hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle.
Yok usta bu zaten mb230 sıkıntısiydi bir sürü markada bu var bu çip yani hı level ve Vestel demekki bu kadar tepkiye karşılık verdiler kaç kişi konu açtı görüntüden dert yandı sonunda yazılım geldi inşallah herkes için güzel olur sinirlerimiz biraz yatisir görüntü güzel şimdilik bence

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Yok usta bu zaten mb230 sıkıntısiydi bir sürü markada bu var bu çip yani hı level ve Vestel demekki bu kadar tepkiye karşılık verdiler kaç kişi konu açtı görüntüden dert yandı sonunda yazılım geldi inşallah herkes için güzel olur sinirlerimiz biraz yatisir görüntü güzel şimdilik bence
Neredeyse bir senedir F fikoloji hocam başta olmak üzere çogu insan yakınmış bu durumdan, cidden oturup çalışıp düzelttilerse ne mutlu bütün mb230 sahiplerine. F fikoloji hocamın bu konuda yorumlarını merak ettim büyük bir güncelleme mi geldi ne oldu? Yoksa biraz düzeltme mi yaptılar görüntü işleme yazılımına.

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
213
31
bu yazilim forum listesinde kayitli degil ama hemen hemen 1 aydir online olarak yüklenebiliyordu,ve bendeki mb230 icin görüntü daha kötü olmustu .Dediginiz gibi menü de degisti ama ben begenmedim acikcasi.Görüntü olarak benim sikayetci oldugum renk olayi hala cözülmüs degil bu yazilimda..
Pixellence açtınız mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu yazilim forum listesinde kayitli degil ama hemen hemen 1 aydir online olarak yüklenebiliyordu,ve bendeki mb230 icin görüntü daha kötü olmustu .Dediginiz gibi menü de degisti ama ben begenmedim acikcasi.Görüntü olarak benim sikayetci oldugum renk olayi hala cözülmüs degil bu yazilimda..
En büyük sıkıntı olan bulutlanma ve netlix sorunu çözülmüş gibi duruyor renk herkesin tercihi farklı olabiliyorda tam bilemem

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
213
31
Sayın Hakande9 Hakande9, hosbulduk hosbulduk hoca zaten bu konularla ilgileniyor ona bu soruyu sormak bile doğru değildir. Aynı TV'ye mb130 serisi anakart bağlayıp ikisini karşılaştırarak izlenimlerini paylaşmıştı bizimle, mb230 modlama konusuna giderseniz orada görebilirsiniz.
Doğrudur hocam bilir işini
Sayın Hakande9 Hakande9, hosbulduk hosbulduk hoca zaten bu konularla ilgileniyor ona bu soruyu sormak bile doğru değildir. Aynı TV'ye mb130 serisi anakart bağlayıp ikisini karşılaştırarak izlenimlerini paylaşmıştı bizimle, mb230 modlama konusuna giderseniz orada görebilirsiniz.
Doğrudur hocam bilir işini

konusunu acip incelemistim..
Evet ustam gördüm benim hı levelde görüntü iyileşti gibi çok piksel piksel görüntü vardı şimdi o yok renk belki tam güzel değildir ama beni deli eden görüntüsü biraz düzelmiş satacaktim tvyi açıkçası artık

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Neredeyse bir senedir F fikoloji hocam başta olmak üzere çogu insan yakınmış bu durumdan, cidden oturup çalışıp düzelttilerse ne mutlu bütün mb230 sahiplerine. F fikoloji hocamın bu konuda yorumlarını merak ettim büyük bir güncelleme mi geldi ne oldu? Yoksa biraz düzeltme mi yaptılar görüntü işleme yazılımına.
Guncelleme ile biraz iyi olsada hı level da yazılımsal Hz değerinin düşük olması, tüketicinin ise beklentisinin yüksek olduğu durumda yine yetersiz kalacaktır u9500 de bile 1000 Hz olan da bile sonuç benim gözümde negatif

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Guncelleme ile biraz iyi olsada hı level da yazılımsal Hz değerinin düşük olması, tüketicinin ise beklentisinin yüksek olduğu durumda yine yetersiz kalacaktır u9500 de bile 1000 Hz olan da bile sonuç benim gözümde negatif
Hocam yavaş paneller ucuz mu? Anladığım kadarıyla anakart daha hızlı tarama destekliyor ama donanımsal bir sınırlayıcı etmen var, panelden mı kaynaklı?

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
213
31

Hocam yavaş paneller ucuz mu? Anladığım kadarıyla anakart daha hızlı tarama destekliyor ama donanımsal bir sınırlayıcı etmen var, panelden mı kaynaklı?
Bence donanımsal değil yazilimsal kısıtlama var Vestel ile anlasmalarinda yoksa vestel kendi satış yapamaz bence

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41

Bende siyah ekranda gölge kalıyor yenileme çok berbat halde youtube açtığında logo gidince siyah ekranda kocaman youtube yazısı gölge gibi duruyor

Sadece youtube da değil menu de netflix de hepsinde var ya çok kurcalamaktan oldu yada panel de problem var

Eski versiyonlara geçiş yaptığım da da sorun devam ediyor daha belirgin bir hal almasını bekliyorum servis için bu sekilde muhtemelen işlem yapmayacaklardır

Bu daha önce konuşuldu, Hi-Level a daha yüksek tarama hızlı yazılım atanlar oldu ama etkilemediği sonucu çıkmıştı. Sebebini tam hatırlamadığım için F fikoloji ustaya sordum.

Fake refresh rate yazılımdan ziyade panel ve unsurları ile alakalı

Yüksek değer olan tv lerin yazılımlarını denedik fakat bir sonuç alamadık

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Dahili uydu alıcısı tırt, panel kalitesi düşük fake rate düşük 3 nu topla al sana sıkıntı.
Her ne kadar mb130s in küçük ksrdesi denilse de bu olsa olsa yiğenidir?

Geri
Üst Alt