Hı level tv neden böyle

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
218
31
Ben Vestel veya Hı Level markasında kimsenin kimseyi kandırdığını düşünmüyorum.

Malın ne derece sonuç verebileceğini elimizden geldiğince zaten paylaştık halen de paylaşıyoruz. Ürünü beğenmediyseniz (ki en doğal hakkınızdır) gerekçeleriniz ile birlikte iade yollarını zorlamak daha makul olur.

650 sini de 670 ini de aldım, İnceledim, bana soran bir çok arkadaşa ''650 yerine 670 geldi ise sorun yok, onaylamamanızı gerektirecek bir durum yok'' dedim

Bunların yanısıra da ısrarla ama ısrarla bu üretimlere alan herkese KARTAL GÖZ ifadesini kullanarak ''Eğer bir kartalgöz iseniz bu tv lerden uzak durun'' dedim/dedik.

Beğenmemenizde elbette bir sorun yok, bana göre sorun sizin beğenmemenizi hiddetinizle harmanlayıp cephe açmanız.

Şu kurduğunuz cümleleri Samsung markası için de kurmanızı beklerim mesela.

2 senedir 100hz panel ile üretilen 55Q60 model tv leri ne oldu da 50hz panel ile üretmeye başladılar ama fiyatı da yine de yükseldi onu da sorgulamak lazım.

3000tl ye 50 - 55'' boyutlarda tv satmayı bir şekilde başaran bu adamlara tepki gösterdiğiniz kadar 7000tl ye 55'' tv satıp üstüne bir de 2020 modellerde malzemeden çalmalarına da tepki göstermelisiniz yani bunun Vestel ile veya Hılevel ile ilgisi yok onu anlayabilmek lazım bence.

Farkında olanlar var veya yok bilemiyorum lakin dünya çok çok çok büyük bir res eşiğinde.

Firmalar ticaretlerini devam ettirebilmeye çalışırken ayakta durabilemenin de yollarını arıyor. Bu dünya resesyonun ne olduğunu çok acı tecrübeler ile öğrendi, o acı tecrübelerin ılığında kimse kimseye belli etmeden, renk vermeden ayakta durabilmenin derdinde, bizler de tüketicilerin ayakta durabilmesinin ve satın alımlarında mümkün olduğunca bilinçli davranabilmelerinin derdindeyiz.

Tekrar yazıyorum, siz beğenmemiş olabilirsiniz ancak burada lanse etmeye çalıştığınız gibi kötü berbat yetersiz bir ürün değil elinizdeki.

Şu aşamadan sonra yapmanız gereken, size vaat edildiğinden daha kötü bir görüntü sundukları gerekçesi ile hukuk mücadelesi başlatıp ücretinizi iade almanızdır.

Vestel veya Samsung markası önemli değil usta benim gözüme güzel gözükmedi ben fazla beklenti içine girmişim sadece bu TV konusunda full hd bir TV almaliymisim kendi açımdan söylersem.Alan hayrını görsün 4k görüntüsu çok iyi harika yine söylüyorum YouTube Netflix 4k becerisi yüksek bir cihaz ama ne hadili alıcısı nede harici 4k uydu alıcım(icone ice )(trdeki spybox aynısı) bana o kaliteyi ekrana yansitmami sağlayamadı pes Xbox vs için kullanılabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kavga yok başkan şiddete karşıyız heleki şu günlerde imkansız

Bahsettiğin şeyleri kısaca ozetlemeye çalıştım ama kardeşimiz anlamıyor kanımca
Benim kızgınlığım buradaki kimseyi değil ki benim kızgınlığım üreticilere
ben bilmiyorum 4k Tv'de ne kadar uydu görüntüsu alırım onu ogrenmeye çalıştım belkide benim Tv'de sorun vardır bunu öğrenmeye çalışıyorum mesela ekran köşelerinde kararma var bu normalmiş bunu öğrendim bu görüntü normalmiş bunu öğrendim demistimde yani sd yanını full HD TV de izlemek neyse 4k Tv'de full HD görüntü izlemek sd yayın izlemek gibiymiş

Son düzenleme:
ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
Ben dedim ki goruntu kalitesi iyi değil SD ve HD görüntü rezalet 4k diye aldık fason ürün çıktı diyorum ben beğenmedim yani F fikoloji üstada dedi ki Mahmut amca olursan seversin dedi bu modeli bende alacak olan varsa satayım dedim arkadaş ordan yok ukalalik ediyorsun da sana mı soracak millet alıp almayacağını vs dedi bana ne satıcıdan bizler kullaniciyiz usta ? ben millet çamur izlesin istemem sonuçta burası tavsiye etmek için var hem bilgi aldım hem eleştiri yaptım ben Vestel markası yerli dedik aldık ama bu model tirt çıktı ha belkide diğer markalarda öyle ben bilgi alıyorum ve okuyan da bilgilensin yazdiklarinizdan duvara toslamasin kimse

Hala fason diyor bilmem ne diyor öldürecek bu uşak beni

Ben ilk ne yazdım uyduya bakma dijital platform dene

Gidip 4 5 bin TL versen de o yayınlarda o kaliteyi alacaktın yukarıda da yazdılar

Sana fason üretim adına en güzel örneklerden birinin resmini ekliyorum

1551163f9a4ca004a10b9ab54ef3273bc06.jpg
2019-05-30_08-42-18_38212b22a0fd7ab201aac029394c3218c4b.jpg
tvsm6884eaff7efd26cdf3c31f456a51255b.jpg
sunny1b4b72c0bfc15a08f.png

Şimdi bu resimlere bakarsan aslında kaliteli üretim fason olmayan bir tv aldığını söyleyebiliriz

Fason tv dediğin resimlerde ki gibi samsung un atmaca elektroniğe merdiven altı üretim yaptırıp piyasaya saldığı tv lere diyebiliriz

Son resme bakarsan tv ler tamamen otomasyon ve teknolojik bir üretim bandı ortamından çıkıyor

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
bazı tesbitlerin doğru
önce de yazmıştım defalarca "beklentiler" fazla olmasın yeter! zira böyle bir LCD yoktur kardeşim

köşelere gelirsem;sen dua et hafif o bölgeler karanlık örneğin benim panel de böyledir!
ama tam tersi olup da köşelerden ışık kaçırma(torch-lighting)olsaydı el feneri gibi o zaman
gözüne çok daha fazla batacak ve de resmi de o bölgede biraz bozacaktı,bana göre ışıkları
köşeden kaçırırsa ben "penaltı" veriyorum ama karartı olursa sadece "faul" çalıyorum:hihi

kısaca bir şekilde falso çok oluyor,bana göre ise faul çok fazla oluyor,temiz oyun yok yaw

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
218
31

Gidip 4 5 bin TL versen de o yayınlarda o kaliteyi alacaktın yukarıda da yazdılar

Şimdi bu resimlere bakarsan aslında kaliteli üretim fason olmayan bir tv aldığını söyleyebiliriz

Fason tv dediğin resimlerde ki gibi samsung un atmaca elektroniğe merdiven altı üretim yaptırıp piyasaya saldığı tv lere diyebiliriz

Son resme bakarsan tv ler tamamen otomasyon ve teknolojik bir üretim bandı ortamından çıkıyor
Hah işte usta sen bana bunu dicen parasından değil kalite bu olur diye.Vestel sevginiz çok ama bunu inkar etmeyin eleştirilere kapalısin bu konuda model marka benim için farketmez yerli vestel aldık sonrada fason Samsung alırız nasılsa aynı görüntüymuş düşünceleriniz gururla yerli ve milli ?

bazı tesbitlerin doğru
önce de yazmıştım defalarca "beklentiler" fazla olmasın yeter! zira böyle bir LCD yoktur kardeşim

köşelere gelirsem;sen dua et hafif o bölgeler karanlık örneğin benim panel de böyledir!
ama tam tersi olup da köşelerden ışık kaçırma(torch-lighting)olsaydı el feneri gibi o zaman
gözüne çok daha fazla batacak ve de resmi de o bölgede biraz bozacaktı,bana göre ışıkları
köşeden kaçırırsa ben "penaltı" veriyorum ama karartı olursa sadece "faul" çalıyorum:hihi

kısaca bir şekilde falso çok oluyor,bana göre ise faul çok fazla oluyor,temiz oyun yok yaw

Awox almıştım bundan önce HD ready onun yerine bunu aldım eşeklik yapmışız çok Araştırmadan almışız adam demis ver 2500 kalite bu milli ve yerli sevgimizin önüne pikseller giremez yaşasın Vestel yaşamasın eleştiriler ✋?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yanlış düşünceyi yazınca hemen Vestel savunucusu oluyoruz :kiskis

Şu ülkede Vestel'i bizim kadar gömen varmıdır acep :kop

Adamlar videolarımı kaldırayım diye araya ricacı koyuyorlar ''HAYIR'' diyoruz yine de Vestel savunucusu oluyoruz.

Nalooo, ben Gadir, Deli gadir uleeeynnn :kop

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

O son foto beni benden alıyor her seferinde.

Bu kadar yüksek teknoloji bizde allerji yapar kanaatindeyim. :kiskis

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
218
31

Adamlar videolarımı kaldırayım diye araya ricacı koyuyorlar ''HAYIR'' diyoruz yine de Vestel savunucusu oluyoruz.

Vestel

Vestel Manisa spor vardı eskiden onlar battı Vestel batmamak için direniyor canları sağolsun napalim ?

A Çevrimdışı

aziris

Aktif Üye
16 Haz 2020
95
50
Adem hocam ben bu hilevel 55 uhl 960 modelini aldım bu tvde forumda oldukça kötulendi hatta yerden yere vuruldu ama evdeki 2014 model samsung 48h 6470 modeline göre sadece ondaki yüzde 50 de verdiği rengi bu yüzde 70 te veriyor tvde bulutlanma ışık sızma si hiç bir kusur yok neden bu kadar kotuleniyor anlamıyorum bu arada vestel diyip kimse küçümsemesin yabancı forumlarda dünyanın en büyük üreticilerinden olduğunu herkes kabul ediyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Uydu görüntüsü ile tv nin iyi yada kötü olduğuna karar veremezsin daha iyi platformları deneyin diye tavsiye de bulunduk

Sana zorlamı sattılar da almak isteyen buyursun alsın diye ukalalık yapıyorsun ki isteyen ya alır ya almaz milletin keyfinin direksiyonu sende mi

Bütün konularda bas bas bağırılıyor bu tv lerle ilgili iyi ve kötü yanlarıyla ilgili uyarılar yapılıyor bu tv lerle Full HD tv lerdeki uydu yayın performansını almanız zor diye

Tv yi kuruldu açtınız 4k vay vay avm de ki tv standlarındaki görüntüyü bekliyorsunuz ama actınız trt spor kanal 7 vs bilmem ne görüntü çamur gibi bu tv hd bile değil diyorsunuz

albanez albanez Adem Helvacı Adem Helvacı By_Trol By_Trol F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST bu adamlar bu forumda boşa dirsek çürütmüyor

Bu adamlar siz burda böyle konular açmayın diye uğraşıyor saatlerce foruma yazı yazıyor

İki satır iyi yorum okuyunca bizim milletimiz ummacık oluyor kötü yorumların ve uyarıların hepsi kulak arkası ediliyor

Yanlış hatirlamıyorsam sizin tv siparisinizde sıkıntı olmuştu ve o konuda bu tv ile ilgili sıkıntılar da yazılmıştı ve size siparis iptali yapmanız ile ilgili de tavsiyede bulunulmuştu

Bile bile lades diyip aldınız tv yi şimdi forumdan beklentiniz ne seviye de burdan bir tuşa basılıp cam gibi görüntü vermesimi

Bu kısmı genel olarak yazıyorum

Okumuyorsunuz arkadaşlar çuvalla tavsiye öneri yazılıyor deneyim yazılıyor kimse okumuyor kimse üstteki arama butonunu kullanmıyor

Hergün 50 tane tv tavsiye konusu açılıyor yöneticiler kapatıyor arama kısmına iki satır yazılsa ne konu açma zahmetine girilecek ne cevap beklemek için beklenen zaman boşa gidecek ama arama yapılsa emin olun aradığınızdan çok daha fazlası var
ramchomania ramchomania Haklısınız :ok
Ben marka karalaması yapılan konuları yüzeysel okuyorum cevap yazmıyorum. Tv nin üretim yeri Tavsiye Forumuymuş gibi davranılıyor. Tv beklentiyi karşılamıyorsa firma ile iletişime geçilmesi en doğru seçim olur. Burada yaygara yapılmasını doğru bulmuyorum. 4 Sayfa yazışma olmuş.

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
218
31
ramchomania ramchomania Haklısınız :ok
Ben marka karalaması yapılan konuları yüzeysel okuyorum cevap yazmıyorum. Tv nin üretim yeri Tavsiye Forumuymuş gibi davranılıyor. Tv beklentiyi karşılamıyorsa firma ile iletişime geçilmesi en doğru seçim olur. Burada yaygara yapılmasını doğru bulmuyorum. 4 Sayfa yazışma olmuş.
Yanlış düşünüyorsunuz tavsiye forumunu üretici markalarda takip ediyor eleştirinin muhatabı belli usta

S Çevrimdışı

Swift 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
439
Upscale problemi bunlarda olabilir 4k da FullHd ye göre 2 değil 4 kat piksel vardır. Ve araya piksel mecburen uyduracak gelen görüntü HD olunca yapacak başka bir şeyi yok. 4k işlemek SD den HD ye Upscale yapmaktan çok daha zordur çünkü veri miktarı çok daha fazla. Ancak FHD zaten genel TV izleme mesafesinden göze güzel gözüktüğü için SD kadar kötü bir görüntü ortaya çıkmaz.
Yatayda ve düşeyde tam iki kat dedim. 2x2=4 kat yani. Aynı şeyi söylüyoruz.

Hakande9 Çevrimdışı

Hakande9 

Aktif Üye
28 Eyl 2020
218
31
IMG_20201105_002438.jpg

Yeni güncelleme geldi ve Tv'de menüsü değişti tamamen görüntü kalitesi de güzelleşti demekki neymiş eleştirmek lazımmış pusup susmamak bizler için çok iyi arkadaşlarim ustalarım

IMG_20201105_002428.jpg

Geri
Üst Alt