Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,462
Bilgileri verin yardımcı olalımdosya bulunamadı diyor 40 inç
Bilgileri verin yardımcı olalımdosya bulunamadı diyor 40 inç
atmaca için elimizde güncelleme yazılımı yok. cihazdaki sorun nedir.?hocam HI LEVEL HL 49 FIL 403/0216 güncel yazılımı gerekli size zahmet SUNNY ÜRETİMİ
![]()
gönderdim.Merhaba iyi çalışmalar ekte resimlerini paylaşmış olduğum tv için yazılım ihtiyacım bulunmaktadır. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Cihaz android logosunda takılı kalıyor.
SUNNY 18AT027 anakart
HK.T.RT2841P831
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam merhaba, televizyonumuz çoğunlukla android yükleme ekranında takılıp kalıyor. Bazı günler kafasına göre açılsa da kapandıktan sonra bir daha ne zaman açılacağı belirsiz. O yüzden bir yazılım yüklemek istedim. Aşağıda ilgili fotoğrafları çekmeye çalıştım. Teşekkür ederim, iyi günler.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eski sürüm olduğu için netflix i güncelleyemiyorum ve artık netfilx çalışmıyor tv de diğer programların bazılarında ise sadece fare ile geçiş yapabiliyorum katogoriler arasında sağ sol aşağı yukarı tuşlarını kullanamıyorum yeni sürüm gerekli galiba bendeki ilk sürüm olduğu için yapıyordur diye düşündüm.atmaca için elimizde güncelleme yazılımı yok. cihazdaki sorun nedir.?
maalesef bilgim yok yazılımı yardımcı olduğum sunny servisi arkadaştan talep ettim
elimizde güncelleme yazılımı bulunmuyor verdiğimiz yazılım çökmüş cihazları ayağa kaldırmak içineski sürüm olduğu için netflix i güncelleyemiyorum ve artık netfilx çalışmıyor tv de diğer programların bazılarında ise sadece fare ile geçiş yapabiliyorum katogoriler arasında sağ sol aşağı yukarı tuşlarını kullanamıyorum yeni sürüm gerekli galiba bendeki ilk sürüm olduğu için yapıyordur diye düşündüm.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.hocam daha önce gödermişsiniz bu yazılımı bana da gönderir misiniz.?
Iyi çalışmalar ustam yazılımı indirdim 2 farklı flash bellekle denedim tv yi fişe taktığımda ekran hiç gelmiyor tv nin sadece ledler yanıyor bu şekilde uzun süre bekledim fakat yazılım almadı flash belleği çıkartıp fişe takıyorum android logosunda takılı kalıyor yinegönderdim.
flash bellek fat32 MBR formatında mı kontrol format doğruysa yazılımı almıyorsa EMMC süresi dolmuştur değişmesi gerekir.Iyi çalışmalar ustam yazılımı indirdim 2 farklı flash bellekle denedim tv yi fişe taktığımda ekran hiç gelmiyor tv nin sadece ledler yanıyor bu şekilde uzun süre bekledim fakat yazılım almadı flash belleği çıkartıp fişe takıyorum android logosunda takılı kalıyor yine
fat32 de biçimlendirip verilen yazılımı boş flas içine kopylayıp flası tv ye takıp enerji verip stnby led yanıp sönmeye başar ve ekranda yazılım yükleniyor bar çıkarflash bellek fat32 MBR formatında mı kontrol format doğruysa yazılımı almıyorsa EMMC süresi dolmuştur değişmesi gerekir.
jacabojacabo değişim için irtibata geçebilirsin