Bu yazılım bize ait değil. Size verdiğim yazılımı indirip kurun.
ah ustam kurabilsem keşke. Böyle kalıyor. Yazılım almıyor...

Bu yazılım bize ait değil. Size verdiğim yazılımı indirip kurun.
etiket bilgilerini gönderirseniz yardımcı olmaya çalışalımah ustam kurabilsem keşke. Böyle kalıyor. Yazılım almıyor...
![]()
etiket bilgilerini gönderirseniz yardımcı olmaya çalışalım
bu cihaza uygun yazılımı size 2 gün önce vermiştim.?bunlar güzel insan.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu cihaza uygun yazılımı size 2 gün önce vermiştim.?
EMMC yazılımı almıyor değişmesi gerekli.evet usta.
Arkadaş sorunca belki farklı bir yöntem önerir dedim.
saygılar
Teşekkür ederim.S siflox, yazılım indirme sayfasına sağ üstteki bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Özelden cebini veya cebim gizli olsun diyorsan telegram nickini yaz sana atayım şefim yazılmı . Hade yine iyisiniz. O kadar kişi içinde senin varmış bende yazılımTV açılmıyor çöktü zannederim yazılım yüklemem lazım Yardımlarınızı bekliyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
Cihaz için uygun yazılım verildi. Bildirim çanından indirmen alanınin linkine ulaşabilirsin.İyi günler kolay gelsin.
TV Model: Sunny TV SN43DAL13/0216
Anakart model: 13AT213 V1.0
TV paneli sanrım LG etiket kısmı sökülmüş veya yoktu. Alt panelden çektiğim kadarıyla LG olması lazım.
Tv sorunu; Arada açılıp Sunny ile ilgili tanıtım ekranında kalıyor beyaz olan. TV LED'ler sağlam. Standbye ışığı ilk beyaz, TV butonundan açınca ışık sönüyor ancak bahsettiğim Sunny tanıtım logosyla beraber geliyo orada kalıyor. Belirli süre bekleyince Tv beklemeye geçeceğini belirtiyor kumandadan komut veriyorum standybye ledi tepki veriyor ancak işlem yapmıyor ve geri sayım devam ediyor. butonundna kapatıp açtığımda ise açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor.
![]()
![]()
![]()