https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/hl49fal27-0216-samsung-panel-v-0-0.1675/ kolay gelsin arkadaşlar bu linkteki yazılımı indirmek istiyorum bendeki tv ile aynı panel ve anakartı yetkilendirme istiyor link yardımcı olurmusunuz
bilgileri atın yardımcı oluruz.https://tavsiyeforumu.com/kaynaklar/hl49fal27-0216-samsung-panel-v-0-0.1675/ kolay gelsin arkadaşlar bu linkteki yazılımı indirmek istiyorum bendeki tv ile aynı panel ve anakartı yetkilendirme istiyor link yardımcı olurmusunuz
tşk
Fat32 formatlı 8gb Usb belleğe yazılımı kopyala TV’komple elektirikten kes usb yi tak ve fişe tak logodaki ısık yanıp sönmeye başladığında yazılım yüklenmeye başlamıştır.Sunny yazılım nasıl yüklenir
Cihazın panel bilgi nedirsevgili admin yardımınızı bekliyorum
axen ax32dab13 0216 panel için yazılım ihtiyacım var yardımcı olursan sevinirim.
sorunu çözümlenen arkadaş gibi sorun yaşıyorum. o ekranda kalıyor tv
![]()
![]()
Usta panel dediğin tam olarak ne olıyor. Diğer başlıklarda anakart üzerinde yazan bilgiye göre yazılım verildiğini gördüm. İzlediğim yol yanlış mı acaba.? 13AT201V1.0 yazan ne olıyor ve ben panel ne demek inanın anlayamadımFat32 formatlı 8gb Usb belleğe yazılımı kopyala TV’komple elektirikten kes usb yi tak ve fişe tak logodaki ısık yanıp sönmeye başladığında yazılım yüklenmeye başlamıştır.
Cihazın panel bilgi nedir
Panel dediğimiz Camın markası Atmaca grupda panellerin yazılımlarıyla çekirdek yazılımlar uyuşmaya biliyor o yüzden camın markasınıda soruyorlar.Usta panel dediğin tam olarak ne olıyor. Diğer başlıklarda anakart üzerinde yazan bilgiye göre yazılım verildiğini gördüm. İzlediğim yol yanlış mı acaba.? 13AT201V1.0 yazan ne olıyor ve ben panel ne demek inanın anlayamadım
Usta panel dediğin tam olarak ne olıyor. Diğer başlıklarda anakart üzerinde yazan bilgiye göre yazılım verildiğini gördüm. İzlediğim yol yanlış mı acaba.? 13AT201V1.0 yazan ne olıyor ve ben panel ne demek inanın anlayamadım
Aynen çok güzel olmuşbunlar mı usta
![]()
![]()
![]()
![]()
yazılıma indirme sayfasına bildirim çanından ulaşabilirsin.bunlar mı usta
![]()
![]()
![]()
![]()
eline sağlık.Aynen çok güzel olmuş