Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

C Çevrimdışı

canerb

Yeni Üye
25 Haz 2025
6
33
yazılıma indirme sayfasına bildirim çanından ulaşabilirsin.
Sn admin verdiğin yazılımı indirdim. Metin belgesinde yazılan talimatlara göre 2 tane farklı diske yazıp denedim. Fakat güncelleme ekranı gelmiyor Android başlama ekranında duruyor tv.
İlk önce flash diski takıp sonra enerjiye takıyorum güncelleme ekranı gelmiyor. Metin belgrsinde yazılan gibi .msg diyerek de yazdım farklı diske yine olmadı. Arka planda devam eder diye düşünmüştüm 5 saattir açık tv günceleme başarılı olduğu düşünmüyorum. Gönderdiğiniz dosyada hilevel yazıyor benim tv axen belki ordan mı yanlışlık oldu acaba yoksa ben bişeyleri ters mi yapıyorum

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,320
Sn admin verdiğin yazılımı indirdim. Metin belgesinde yazılan talimatlara göre 2 tane farklı diske yazıp denedim. Fakat güncelleme ekranı gelmiyor Android başlama ekranında duruyor tv.
İlk önce flash diski takıp sonra enerjiye takıyorum güncelleme ekranı gelmiyor. Metin belgrsinde yazılan gibi .msg diyerek de yazdım farklı diske yine olmadı. Arka planda devam eder diye düşünmüştüm 5 saattir açık tv günceleme başarılı olduğu düşünmüyorum. Gönderdiğiniz dosyada hilevel yazıyor benim tv axen belki ordan mı yanlışlık oldu acaba yoksa ben bişeyleri ters mi yapıyorum
anakart yazılımı almıyor arızalı tamir için jacabojacabo jacabojacabo irtibata geçebilirsin.

jacabojacabo Çevrimdışı
18 May 2019
327
51
ankart 13at201 32''inç samsung panel kullanmış yazılım almıyorsa emmc flash zaman süresi dolmuşolduğu için yazılımı almaz kartı gönderirseniz emmc flash değiştirim

S Çevrimdışı

siflox

Yeni Üye
5 Ocak 2025
4
42
Ustam hangi yazılımı yüklemeliyim? İletebilirseniz sevinirim.

HI-LEVEL-HL49FIL403_0216-Panel1043356f69124fda.jpg
HI-LEVEL-HL49FIL403_0216365f5c9cec6b5f78.jpg

T Çevrimdışı

toro34

Yeni Üye
13 Şub 2024
12
44
fat32 fortmalı bir usb belleğe kopyala bunu fişten sök tv usb i bağla ve fişe tak otomatik olarak alır. Ama bu dosya panel dosyası ana yazılım değil

yazılım almıyor tv. Bir arkadaş bunu gönderdi ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.

bu dosyayı yüklersen yazılımı alabilir dedi.

ancak soramıyorumda çocuğun hastası var......

H Çevrimdışı

HyperCodes 

Yeni Üye
13 Kas 2023
15
29
yazılım almıyor tv. Bir arkadaş bunu gönderdi ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.

bu dosyayı yüklersen yazılımı alabilir dedi.

ancak soramıyorumda çocuğun hastası var......
bu dosya sadece pnel hatalarını düzeltmek için kullanılır. Eğerki yazılım almıyorsa cihaz E nand disk arızalı olabilir

Geri
Üst Alt