Cihaz yazılım almıyorsa, servisten yardım almalısınız.teşekkürler hocam. yazılım yüklenmedi malesef. flash belleği mbr fat32, gpt fat32 şeklinde formatladık yine olmadı. anakart arızası vs. var herhalde. sağolun elinize sağlık.
Cihaz yazılım almıyorsa, servisten yardım almalısınız.teşekkürler hocam. yazılım yüklenmedi malesef. flash belleği mbr fat32, gpt fat32 şeklinde formatladık yine olmadı. anakart arızası vs. var herhalde. sağolun elinize sağlık.
tamam hocam öyle yapacaz sağolun.Cihaz yazılım almıyorsa, servisten yardım almalısınız.
tamam hocam öyle yapacaz sağolun.
Yok hocam denemedik. Arkadaş tamirciye götürmediyse deneriz yarın, sağolun.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu yazılımı denediniz mi ?
Sorun yazılımsal kaynaklıysa problemi çözer49fil403 dönen toplarda kaldı bunlar yardımcı olur mu acaba
herhangi bir sıkıntısı yoktu tv kanal listesini tekrar yüklemek için sıfırlamak istedim ve böyle oldubaşlıktaki yazılımlar silinmiş
selamunaleyküm arkadaşlar sunny üetimi hı level televizyon android ekranında sürükli dönüyor tv açılmıyor ok tuşuna basarak kurtarmaya çalıştım olmadı farklı bir yol var mı yoksa yazılım atılmasımı gerekiyor HL49FAL27/0216
![]()
tv arka kapağını açıp panelin arkasındaki etiketi buraya yükleyin.selamunaleyküm arkadaşlar sunny üetimi hı level televizyon android ekranında sürükli dönüyor tv açılmıyor ok tuşuna basarak kurtarmaya çalıştım olmadı farklı bir yol var mı yoksa yazılım atılmasımı gerekiyor HL49FAL27/0216
![]()
Cihazın arka kapağını komple açıp panelin üzerindeki etiketi buraya ekleyin.
Etiketteki bilgiye göre yazılım veriyoruz.
Yazılım verildi talimata uygun şekilde yükleyip bilgi verin.![]()
![]()
selamünaleyküm kardeşim istemiş olduğun ana kart ve panel resmini paylaştım yardımızı bekliyorum
yazılım verildi. bildirim çanınından ulaşabilirsiniz.