Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhabalar ben de Hı level 49 fil 403 samsung panel vardı panel kırıldı elimde lg panel var taktım ama görüntü negatif ve çift LG panel yazılımı varmıdır teşekürler
sana zahmet arka etiketini paylasırmısin.

sana zahmet arka etiketini paylasırmısin.

WhatsApp-Image-2024-01-29-at-12.28.46.jpg

LG panel için yazılım verildi.
teşekürler ustam yazılımı daha yeni denedim ama yazılımı tv almıyor stanby ışığı yanıp yanıp sönüyor ama yazılım bitmiyor taktığım panelin t con kartını ekledim teşekürler

WhatsApp-Image-2024-01-30-at-20.42.22.jpg

WhatsApp-Image-2024-01-30-at-20.43.33.jpg

Son düzenleme:
hı level yazısı ekranda kalıyor tv açılmıyor
Üstadım soyle 3-5 mesaj geriye doğru okuyun
bakin kullanıcılardan ne talep etmisiz onlar hangi bilgileri bize verince yazılımı vermisiz.!

Merhaba a101 den aldim ev durumundan dolayi 7 ay depoda kaldiktan sonra açıldığında tv for in android ekraninda kalıyordu. Suanda acilmiyor beyaz isik yaniyor sadece yardimci olurmusunuz

IMG_20240201_121621.jpg

Merhaba a101 den aldim ev durumundan dolayi 7 ay depoda kaldiktan sonra açıldığında tv for in android ekraninda kalıyordu. Suanda acilmiyor beyaz isik yaniyor sadece yardimci olurmusunuz

IMG_20240201_121621.jpg
Cihazın arka kapağını komple açıp panelin üzerindeki etiketi buraya ekleyin.
Etiketteki bilgiye göre yazılım veriyoruz.

LG panel için yazılım verildi.
teşekürler ustam yazılımı daha yeni denedim ama yazılımı tv almıyor stanby ışığı yanıp yanıp sönüyor ama yazılım bitmiyor taktığım panelin t con kartını ekledim teşekürler

WhatsApp-Image-2024-01-30-at-20.42.22381101827e3cf6e6.jpg

merhaba ustalarım. arkadaşın tv güncelleme yaparken uzun sürdüğü için yarıda kesmişler, şimdi açılmıyor. rica etsem yazılım verebilir misiniz?

hi-level-tv.jpg
hi-level-tv1.jpg

merhaba ustalarım. arkadaşın tv güncelleme yaparken uzun sürdüğü için yarıda kesmişler, şimdi açılmıyor. rica etsem yazılım verebilir misiniz?

hi-level-tv.jpg
hi-level-tv1.jpg
Geçmiş olsun yazılımı gonderdim bildirim çanını kontrol et.
Talimata uygun şekilde yükleyin.

Geçmiş olsun yazılımı gonderdim bildirim çanını kontrol et.
Talimata uygun şekilde yükleyin.
teşekkürler hocam. yazılım yüklenmedi malesef. flash belleği mbr fat32, gpt fat32 şeklinde formatladık yine olmadı. anakart arızası vs. var herhalde. sağolun elinize sağlık.

Geri
Üst Alt