Sunny üretimi Hi level marka tvSayın üyemiz. Panel sacı üzerindeki panel markasını belirten etiketten bahsediyoruz. Onun görselini atabilirseniz doğru yazılımı paylaşacağım.
Son düzenleme:
Sunny üretimi Hi level marka tvSayın üyemiz. Panel sacı üzerindeki panel markasını belirten etiketten bahsediyoruz. Onun görselini atabilirseniz doğru yazılımı paylaşacağım.
Görsel olarak paylaşmadan yazılım alamayacaksınız. Bir başka kullanıcının görselindeki bilgileri paylaşmadığınızı nereden bilebiliriz. Ayrıca yazılarınızı küçük harflerle düzeltin! Bağırarak anlatılanları algılayamıyoruz!SAM.LSC490FN02-2 YAZIYOR . SAMSUNG PANEL KULLANILMIŞ Sunny üretimi Hi level marka tv
Görsel olarak paylaşmadan yazılım alamayacaksınız. Bir başka kullanıcının görselindeki bilgileri paylaşmadığınızı nereden bilebiliriz. Ayrıca yazılarınızı küçük harflerle düzeltin! Bağırarak anlatılanları algılayamıyoruz!
Sevgili doğan,hiç birimiz ücret almadan-talep etmeden yardımcı olmaya çalışıyoruz,"Allah razı olsun" demek bize yetiyor inan.yaş olarak 53 girmişsin demek ki annen benden büyük yaşça,ellerinden öpüyoruz ailecek ,ancak daha ilk başta panel kodunu versen kadıncağız şimdi tv izliyor olacaktı Umarım bana kızmamışsındır böyle yazdım diye
Kardeşim tv annemin bazen zaman alıyor bakmamız.hakkınızı helal edin
Mesajınızdaki büyük harfleri düzeltmediniz. Siz bağırmaya devam etseniz de biz yardımcı olalım;
Kardeşim tv annemin bazen zaman alıyor bakmamız.hakkınızı helal edin
Yardım çabalarını için teşekkür ederim. Ancak yükleme çabama rağmen yolladığınız programı hiç yükleyemedim. Sanırım ana kart bitik. Başka fikriniz var mı acabaSevgili doğan,hiç birimiz ücret almadan-talep etmeden yardımcı olmaya çalışıyoruz,"Allah razı olsun" demek bize yetiyor inan.yaş olarak 53 girmişsin demek ki annen benden büyük yaşça,ellerinden öpüyoruz ailecek ,ancak daha ilk başta panel kodunu versen kadıncağız şimdi tv izliyor olacaktı Umarım bana kızmamışsındır böyle yazdım diye
Mesaj bana yazılmamış ama Sayın teraspy Emmi' mizde gelince değinecektir. USB belleğin boot sektörünü kontrol edin. GPT ise MBR yapın. Tekrar Fat32 formatlayın. Bir de USB 3.0 olmasın.Yardım çabalarını için teşekkür ederim. Ancak yükleme çabama rağmen yolladığınız programı hiç yükleyemedim. Sanırım ana kart bitik. Başka fikriniz var mı acaba
Efendim anlamadımarizanotlari , istismar , ne dersiniz
Size değil, konu ile alakalı dostlarımı etiketledim ,ellerinde yazılım var mı diyeEfendim anlamadım
TV arka kapağını sökün ve Panel etiketinin görselini paylaşın. Ona göre yazılım yetkisi verilecektir.
Efendim anlamadım
TV arka kapağını sökün ve Panel etiketinin görselini paylaşın. Ona göre yazılım yetkisi verilecektir.