N
nihat turan
Yeni Üye
- 13 May 2025
- 10
- 51
1 sayfadaki istenilen bilgileri buraya ekleyin.

Selam ekran logosunda kalıyor açılmıyor yardımcı olur mu sunuz
Son düzenleme:
1 sayfadaki istenilen bilgileri buraya ekleyin.
dostlar aynı televizyon, bu sefer power ışıgı yanıp sönüyor açılmıyor![]()
![]()
![]()
ekran dönen toplarda kalıyor.yazılımını var mı acaba elinizde. Hİ-level marka, hl49fil403-TNR model
teşekürler.
Sorun çözüldü.Selamlar, aşağıdaki tv nin fişini taktığımda stand-by ışığı yanıyor düğmeye bastığımda arka ışık geliyor hoparlörden tık sesi geliyor ama görüntü veya logo yok. 30 saniye sonra tv stand-by a geçiyor. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Yazılımsal ise yazılım verebilir misiniz. Şimdiden değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
cihaz bilgisini paylaşmadığınız için yardımcı olamadık.Sorun çözüldü.
13at403 samsung panel yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsin.HAYIRLI İŞLER KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR ÇALIŞMALRINIZIN YÜCE MEVLAM KARŞILIĞINI ÇIKASIN İNŞALLAH BANA Hİ-LEVEL HL49FIL403-TNR TELEVİZYON
![]()
![]()
13AT403 SUNNY ATMACA GRUB SAMSUNG PANEL YAZILIM LAZIM YARDIMCI OLAN DANDA OLMAYANDANNDA ALLAH RAZI OLSUN
Ü ümitulusoy, Aklop, Sota, By_Trol, teraspy,
slm banada yardımcı olurmusunuz.cihaz bilgisini paylaşmadığınız için yardımcı olamadık.
KOLAY GESİN ABİM BİLDİRİMİNDEN İNDİREMEDİM BİR DAHA GÖNDERME SANSINIZ VARMI bu şekilde hata alıyorum ilginiz için teşekkür ederim13at403 samsung panel yazılımına bildirim
bildirim çanına yolladığım yazılımı dene bakalım.bu bölüm uygun değilse taşıyabilirmisiniz güç katını kontrol ettim 12v 5v var tv de ses yok görüntü var bazende açılıyor lakin tepki olmadan back ışıkları var görüntü olmadan siyah ekranda kalıyor kumandaya tepki vermiyorr
![]()
![]()
![]()
K kadircik, Sota
slm banada yardımcı olurmusunuz.
tekrar kontrol edin.KOLAY GESİN ABİM BİLDİRİMİNDEN İNDİREMEDİM BİR DAHA GÖNDERME SANSINIZ VARMI bu şekilde hata alıyorum ilginiz için teşekkür ederim
![]()
![]()
KOLAY GESİN ABİM BİLDİRİMİNDEN İNDİREMEDİM BİR DAHA GÖNDERME SANSINIZ VARMI bu şekilde hata alıyorum ilginiz için teşekkür ederim
![]()
![]()
cihaz bilgisini paylaşmadığınız için yardımcı olamadık.
![]()
![]()
![]()
![]()
deniyorum teşekkür ederim..bildirim çanına yolladığım yazılımı dene bakalım.
bildirim çanına yolladığım yazılımı dene bakalım.