Hİ-LEVEL hl55uil402/0216

Merhaba bu yazılımın full sürümü varmı yükledim üstekini açılmadı yine stand by ışığı yanıp sönüyor başlamıyor birtürlü

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Merahabalar.

Nisan ayında daha önceden attığınız yazılımı indirip direk formatlayabilmiştim. Ama o yazılımı kaybetmiştim.
Şimdi güncel attığınız yazılımı fat32 ile formatladığım usb ile denedim. Elektriği kesiyorum, usb takıyorum ve tekrardan fişini takıyorum.
Lakin hiçbir şey olmuyor. Sorunu bulamadım ve görüntüler hala pancar gibi.

Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

istismar, hocam Hi-Level "HL55UIL402" nin yazılım indirme linkini günceller misiniz? çok acil lazım babamlar benim yüzümden mağdur oluyor

istismar, hocam Hi-Level "HL55UIL402" nin yazılım indirme linkini günceller misiniz? çok acil lazım babamlar benim yüzümden mağdur oluyor

Belki lazım olur diye yazılımı buraya ekliyorum.
Hocam acil linki yenileyebilir misiniz babamın tv'yi bozdum evde kaos ortamı mevcut :D

Belki lazım olur diye yazılımı buraya ekliyorum.
Hocam acil linki yenileyebilir misiniz babamın tv'yi bozdum evde kaos ortamı mevcut :D

Son düzenleme:

Hocam acil linki yenileyebilir misiniz babamın tv'yi bozdum evde kaos ortamı mevcut :)

Hocam acil linki yenileyebilir misiniz babamın tv'yi bozdum evde kaos ortamı mevcut :)
anakart model numarasi ve panel bilgisi lazim

Geri
Üst Alt